Giancarlo Odesláno Únor 25, 2013 Sdílet Odesláno Únor 25, 2013 Dnes som cestoval na novom rapide do Warszawy a stretol som clena polskej verzie OC s OctI. Nestihol som odfotit . Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Únor 25, 2013 Sdílet Odesláno Únor 25, 2013 (upraveno) Hlásím Prezidente: mám teď Yetiho, ale klubová samolepka je nalepená. Upraveno Únor 25, 2013 uživatelem Rob Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Únor 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2013 Zatim te trumfne otec s bmw 525 s nalepkou ;) ale zamerime se i na yetaky ;) Odkaz ke komentáři
Radka76 Odesláno Únor 26, 2013 Sdílet Odesláno Únor 26, 2013 Ahojtě, taky mám vždycky radost,když se potkám se stejně polepenou prdelkou no loni v září jste jeli ze srazu po Hradecký a že mě Vás pár kousků předjelo, hned ta cesta líp utíkala hezké téma Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Únor 26, 2013 Sdílet Odesláno Únor 26, 2013 Já potkávám každou chvíli v Táboře a okolí bílou OII se samojepkou nalepenou na předním blatníku. Až se mi povede zapamatovat si značku přihodím, Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Únor 26, 2013 Sdílet Odesláno Únor 26, 2013 ...jestli Tě dřív nezavřou za neoprávněné zpracování osobních dat Nezavřou, protože nejde o osobní údaje shromážděné v souvislosti s výkonem veřejné moci ani o povinnost mlčenlivosti (§ 180 TZ), nicméně SPZ osobním údajem ve smyslu zákona o ochraně osobních údajů (§ 4) je, takže bych se nějakého systematického zpracovávání doporučil raději zdržet. Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Únor 26, 2013 Sdílet Odesláno Únor 26, 2013 Vzdyt jde jen o RZ videny na ulicich v beznym provozu, proboha prestante s tou paranoiou :) Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Únor 26, 2013 Sdílet Odesláno Únor 26, 2013 Jakou paranoiou? Jen jsme s mischickou objektivně nastínili, jak se mohou věci mít. Nemusíme to tu vůbec dál řešit, ale pokud s něčím nesouhlasíš, tak argumentuj a nepleť si pojmy s dojmy. Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 Každopádně kluci nevím, co tu řešíte. Tohle je sekce přístupná pro členy klubu. Proč si takhle neudělat nějakou takovou akcičku s lovením ostatních členů :). Snad vlastní členové nezradí členy kvůli tomu, že tu někdo umístil jeho RZ. Pokud to někomu bude vadit, tak snad může poslat PM dotyčnému, co si jej "ulovil", aby RZ nějak přemazal nebo poupravil. Co je na tom. Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 taky bych si polepil citroena c1, jenže nemám čim :P Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Únor 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 Si musis nejaky lepky koupit na srazu ;))) Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 Jakou paranoiou? Jen jsme s mischickou objektivně nastínili, jak se mohou věci mít. Nemusíme to tu vůbec dál řešit, ale pokud s něčím nesouhlasíš, tak argumentuj a nepleť si pojmy s dojmy. Taxi to precti znova, co jsem psal, a argument najdes. Tohleto programovy straseni je fakt moc posledni dobou, nemyslis? :) Každopádně kluci nevím, co tu řešíte. Tohle je sekce přístupná pro členy klubu. Proč si takhle neudělat nějakou takovou akcičku s lovením ostatních členů :). Snad vlastní členové nezradí členy kvůli tomu, že tu někdo umístil jeho RZ. Pokud to někomu bude vadit, tak snad může poslat PM dotyčnému, co si jej "ulovil", aby RZ nějak přemazal nebo poupravil. Co je na tom. Asi tak Nehlede na to, o jaky jde prozrazeni, jako ze jsem nekde byl se svym polepenym autem? :) Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 krysarr: že jde o RZ viděné v běžném provozu? To podle mě na věci nic nemění, i to může subjekt osobních údajů poškodit Wokhiii: jde jen o výklad práva, pokud to ale někdo pociťuje jako zastrašování, tak já se tady odmlčuju, jen jsem se pokusil o částečnou odpověď na problematiku, která se zde nakousla Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 omg ze na citroen :D. Ta nalepka pridava sice 10 konikov, ale iba pre octavie :D Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 (upraveno) Zatim te trumfne otec s bmw 525 s nalepkou ;) ale zamerime se i na yetaky ;) a myslím, že zatím nej je ten Neoplán z Plzně, na kterém dle fotek ta nálepka dodnes dones mi pak ještě jednu a uvidíš, kam si ji nalepím :D jinak nemám nic protiuvedení například mojí SPZ v tomto seznamu. co se týče z právního hlediska, tak by stačilo dát do stanov klubu, že v tomto tématu se dané info objeví a zaplacením klubovného s tím každý souhlasí... Upraveno Únor 27, 2013 uživatelem Rolbař Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Únor 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 seru na to :) je to tady schovany, takze kdyz to praskne nekdo z clenu, tak aspon vim, ze se mam uz na vsechno vyprdnout a zrusit to cely :D beztak si myslim, ze i ty udaje jako jmeno a adresa co od tech lidi beru, bych mel nejako osetrit, uz mam ale napad jak to udelat no ale zpatky k tematu Bus vede to je fakt :) myslim, ze bychom mohli udelat nejakou guerrila akci a pak dalsich polepit, preci jen dosti jezdej :D Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 Tak abych i já pomohl vrátit příspěvky k tématu, ke kterému bylo zřízeno, tak přiložím moje autíko v Chorvatsku u Rijeky, kdy mě takhle vyfotil člen ritchie. Více také zde - http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=14300&view=findpost&p=1155071 Zatím je to nejdál co jsem potkal někoho z OC, ale občas někoho zahlídnu v Českých Budějovicích. Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Únor 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 Paraaaaada Ja jednou potkal na dalnici u brenneru taky octu s lepkou, ale to je snad sest let ;) Odkaz ke komentáři
Kvido27 Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Osobně si myslím, že to co tu Vitto začal je v tak malým měřítku co se týče rozsahu informací a pracností sběru, že to je ÚOOÚ úplně šumák. Jen tak dál Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Asi vytahnu ty nalepky co jsem nestihl nalepit na Octu a polepim si to svoje VW a kamion a schvalne kdo me kde potka Obcas jsem uz potkal cernou OII na Petrovicih, nalepku mel v zadu na kufru Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 No mě už právě přišla nová nálepka ,a Turkovi bude sedět :P Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Dnes ráno jsem potkal "svetr" na R10 :) 4L1 2143 Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 no pekne, nebyl nejakej domrvenej chudak? :D Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 prej byl sepranej :D Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 Předjížděl mě na dálnici, takže jsem nějak nepostřehl.. Ale byl myslím na plechách.. Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2013 Tak to je zimou ;) Hlavne ze nema nejaky fast and furious polepy a narazniky ;) Odkaz ke komentáři
WazHa Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Před týdnem na D1 u Brna Octavia2 face SPZ 3B4 7753 :D potkávám docela často klubový auta Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 16, 2013 Sdílet Odesláno Březen 16, 2013 dnes chycena jedna OII stříbrná 8A1 174x u Elbe Parku v Drážďanech :D paradoxně jsem ji v pátek měl na dílně Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Březen 16, 2013 Sdílet Odesláno Březen 16, 2013 Ste se domluvili aby si měl co psát.:P :lool: Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky