raym0n Odesláno Duben 29, 2013 Sdílet Odesláno Duben 29, 2013 (upraveno) rekl bych ze potkavam tebe, na srazy auto jake popisujes nejezdi. Je to mozne, jel jsem ted nekolikrat Zabovresky/Hornbach/Ikea/Kurim/Tisnov/Nedvedice(brzy snad pribude samolepka na krufr), ale aktualne mam bohuzel original mracitka dole, nejakej vagos si asi chtel polepsit, nebo jen poskodit me a jedno mi z pulky urval, takze jsem sundal lampy, dal do trouby na pul hodky a sundal i druhy a odmastil zbytky cernyho silikonu (nanestesti jsem zjistil malinkatou prasklinku v levem cirem plastu na xenonu, ktery se skryval pod mracitkem po zimni tykacce se srnou) - ale celkem si myslim, ze zlate O2 s 18kama a takovouhle znackou(jestli vazne mas ti 7micky ) bych si vsiml Upraveno Duben 29, 2013 uživatelem raym0n Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 30, 2013 Sdílet Odesláno Duben 30, 2013 nejaky 7 tam jsou v ty SPZ, 15.5. mame dalsi Brnenskej sraz a nebo se k nam muzes pridat tento tyden ve Ctvrtek bude tu Vitto a chjetov nez v patek vyrazime na Worthersee Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Duben 30, 2013 Sdílet Odesláno Duben 30, 2013 Diky za info, bohuzel ctvrtky mam v praci vetsinou dlouhy, ale zkusim se nejak zaridit na toho 15tyho, bylo by fajn priradit k tem nickum tady auta i na zivo a piratsky obliceje ;) Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Květen 5, 2013 Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 Dnes v Troubsku/Veselce na kruháči OII krátká, zlatá metla - sahara na B značkách, černá nálepka na L straně víka kufru. (Olaf opravdu ne) Kdopak to byl? Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 Ty jezdíš přes Troubsko? :o Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 dneska jsem chytil v CUMPELIKOVE ULICI na PRAZE 8 - TEJNU :D :D respektive jeho stribrno-cerny auti :) jestli ho neprodal. Odkaz ke komentáři
MarekRS Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 Tejna má S-Maxe? Ale taky jsem ho loni na podzim blejsknul na Karláku. Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 Ty jezdíš přes Troubsko? :o občas se v Brně a okolí pohybuji Odkaz ke komentáři
Gary90 Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 Zdravím cca. před měsícem jsem na nájezdu na D5 (Zličín) potkal stříbrnou Octavii a za volantem seděla slečna/paní. Bohužel SPZ ani fotku nemám, ale pár lidí jsem už potkal :) P.S mimo téma. Dá se rámeček pod SPZ sehnat i jinak než na srazu? :-) Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 (upraveno) http://forum.octavia...indpost&p=47625 jen samolepka Upraveno Květen 11, 2013 uživatelem Luks Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 Gary90: nemyslis tohle? :) http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=983&st=0&p=47625entry47625 Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 Já viděl před několika týdny hezkou OI v Českým Brodě. Šedá Stone, RS nárazník, samolepka OC a SPZ jestli si dobře pamatuju 1SM6806 nebo 8608. Už si to přesně nepamatuju. Každopádně hezká Octávečka Odkaz ke komentáři
Gary90 Odesláno Květen 12, 2013 Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 Děkuju všem teď se citím blbě, že jsem to nenašel :( Pardon za offTopic Odkaz ke komentáři
Gary90 Odesláno Květen 18, 2013 Sdílet Odesláno Květen 18, 2013 (upraveno) Tak chycen :) Včera, tedy 17.5.2013 v Horšovském Týnu na benzince Shell. Mladý kluk, vracel jsem se do auta a zbystřil jsem. Ještě, že nevypálil jako raketa :) Bílá O2 combi - 4P4 23xx Upraveno Květen 18, 2013 uživatelem Gary90 Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2013 Super ulovek :) Odkaz ke komentáři
Zahyk Odesláno Květen 24, 2013 Sdílet Odesláno Květen 24, 2013 Minulý pátek 17.5. jsem směrem na Plzeň na D5 cca 16 hod. potkal, předjížděl a blikal na bílou O1 s plzeňskou RZ v combajnu ale bohužel bez reakce :( Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Květen 24, 2013 Sdílet Odesláno Květen 24, 2013 Vitto Když tak koukám a vidím nepřehled o členech( ,,nějakej mladej,, ) Což je pochopitelný-bude nás asi hodně a ,mnoho jsi nikdy neviděl a nezapojují se do akcí ani fóra. No prostě mě zajímá Kolik má Octavia club vlastně členů? Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Květen 24, 2013 Sdílet Odesláno Květen 24, 2013 OctaviaClub.cz - Členové Clubu - Škoda Octavia Club má 982 registrovaných uživatelů. Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Květen 24, 2013 Sdílet Odesláno Květen 24, 2013 popravdě-myslel jsem že víc,když koukám,že já mám členské číslo 25951 :P Odkaz ke komentáři
bobanek66 Odesláno Květen 24, 2013 Sdílet Odesláno Květen 24, 2013 (upraveno) Ale to je Tvoje členský číslo na fóru, členský číslo OC máš na kartičce Upraveno Květen 24, 2013 uživatelem bobanek66 Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Květen 24, 2013 Sdílet Odesláno Květen 24, 2013 Něco takovýho jsem si myslel,že mnoho lidí se zaregistruje na stránkách,ale né každej se stane členem. Do nedávna jsem to tak taky měl Dřív jsem na to nekoukal,ale od chvíle co jsem členem a jsem někde v obchodních centrech na nákupech,tak při procházení parkovištěm koukám Octaviim po prdelkách,jestli tam není nálepka a poblíž majitel - kolega Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2013 a to si vem ze si clen a ne prezident :D ja cumim porad a na vsechny a na tech parkovistich jeste beham s letakama :D treba proti me neco zajimavyho jede a uz ve zpetnym hledam jestli neni nalepka. ono clenu by bylo daleko vic, vem si, ze kazdy rok se prihlasi dejme tomu 200 novych lidi, ale to samy cislo neuhradi rocni poplatek ani po 5 urgencich a musim je smazat, cili se porad tocime kolem 1000 lidi, kteri jsou v ten moment v clubu. kdyz bych to vzal nejak zevrubne, tak karticek a nalepek jsem za tech 10 let mohl rozeslat cca 1800? nevim :) o členech mam prehled jedine adresama, SPZtky do databaze nesbiram :) ale treba statistika podle PSC a mest je taky zajimava. nejhorsi je, ze mam problemy si pamatovat jmena vas ze srazu. nektery si spojim s nickem po srazu a zapamtuju, ale jsou lidi, ktery uz byli na srazu 3x a ja si za boha nemuzu vzpomenout, kdyz prijedou priste a zdravim je a predstavuju se jim :D :D Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Květen 24, 2013 Sdílet Odesláno Květen 24, 2013 Jo,jo prezidento-máš obdiv.Musí to dát hodně času řídit club Myslím,že mě si pamatovat budeš i když jsem novej.Asi málokomu posíláš kartičku 3x za měsíc :lol: Jinak, kdy budou informace o programu v Žamberku? Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2013 Cerven by mely byt registrace, program ja delam vetisnou dost volnej, ale letos tam budou nejaky veci navic minule byla nejaka kritika ze nejsou moc vlozene souteze tak uvidime takze z kraje cervna bych rad udelal clanek s infomacema na co se muzete tesit a co se bude dit. ono az dorazis, tak uvidis, ze treba vecer, se udela zabava uplne sama, treba loni byla atmosfera vecer pri grilovani naprosto paradni :) Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Květen 24, 2013 Sdílet Odesláno Květen 24, 2013 OK,mám to jen 30km,tak bych chtěl přijet,jen zvažuju jestli sám,nebo se svou rodinkou,ale spíš sám, děcká mám 4; 6; 9 roků a pro ty by to asi nebylo Odkaz ke komentáři
ritchie Odesláno Květen 24, 2013 Sdílet Odesláno Květen 24, 2013 Tak abych i já pomohl vrátit příspěvky k tématu, ke kterému bylo zřízeno, tak přiložím moje autíko v Chorvatsku u Rijeky, kdy mě takhle vyfotil člen ritchie. Více také zde - http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=14300&view=findpost&p=1155071 Zatím je to nejdál co jsem potkal někoho z OC, ale občas někoho zahlídnu v Českých Budějovicích. Tak,Tak.Jel jsem hned za tebou a u benzínky jsme se nakonec nenašly. Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2013 OK,mám to jen 30km,tak bych chtěl přijet,jen zvažuju jestli sám,nebo se svou rodinkou,ale spíš sám, děcká mám 4; 6; 9 roků a pro ty by to asi nebylo Deti je tak kazdy rok vic a vic Je tam hriste, bazen apod. Misto je vybrany tak aby si kazdy nasel zabavu i sampokud chce, viz minigolf, squash apod Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Květen 25, 2013 Sdílet Odesláno Květen 25, 2013 Ok,uvidím..... Zatím vím jen,že chci jet a jestli mi do toho nic nevleze,nebo jestli pojedu i s rodinkou,to zatím nevím ;) Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Květen 25, 2013 Sdílet Odesláno Květen 25, 2013 (upraveno) Praha, Biskupcova :) Upraveno Květen 25, 2013 uživatelem krysarr Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Květen 26, 2013 Sdílet Odesláno Květen 26, 2013 Včera jsem potkal v Olomouci na tuning sraze OI combi s lepkou. Na SPZce bylo tusim Lko. Kdo to byl? :) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky