Jero Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Zdravíčko . Tady se není moc čím chlubit,ale nebyl bych to já kdybych sem nepřidal i další mé vozítko . Po pár hondicích a octávě je tady tenhle zelenej Pažout 206 v edici "Roland Garros". Jedná se o verzi 1.čtyřkového obsahu a s výkonem 55kw.Nezdá se to,ale na těch pár kil tech 75 koníků stačí. Najeto máme něco málo přes 110 000 km . Výbava : El. okna Panoramatická střecha Climatronic Vyhřívané kožené sedačky Deštový senzor el. zrcátka včetně el. zklápění Samozatmavovaní zpětné zrcátko.. 4x airbag centrál --------------------------------- Po příjezdu domů se dodělalo pár věcí , sportovní sání ,kat pryč ,náhrazeno nerezem , laděný výfuk , sport podvozek,zatím jen na přední nápravě kvůli sněhu atd to je asi všecko :) ..brzy s něcím jiným naschle .. letní pneu aez s límečkem 15 palečků . atd atd .... no 0 Quote Link to comment
maros Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Cus kamarade. Ta fotka u tech Darkovskych Laznich je 0 Quote Link to comment
Dakie Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Zdar Jero, ty ještě existuješ ty kluku? Nějak moc ty auta střídáš 0 Quote Link to comment
Jero Posted February 23, 2013 Author Share Posted February 23, 2013 Maro díky :) ,ale jak na ní koukám je docelá mazlá :D .. ale fotí se tam dobře, příště beru stativ:) Daku zdar :) Ještě přežívám no :D a u tebe je to koukám stejně ,už nemáš golfíka ? :) 0 Quote Link to comment
Giancarlo Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 No ze kto to sem o5 zavital ! To mi vysvetli ako si sa ty, dopracoval k pazoutu :) Kazdopadne nech ti sluzi 0 Quote Link to comment
Jero Posted February 24, 2013 Author Share Posted February 24, 2013 Nazdár :)) noo jednoduše byl poruce a já jsem rychle potřeboval něco na ježdění s malou spotřebou :) Do jara snad vydržíme a půjde do světa . A s tím sloužením , spíše sloužím já jemu peněženkou ,víc servisujem než jezdíme :D takže pežoty nebrat!! :) 0 Quote Link to comment
maros Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Maro díky :) ,ale jak na ní koukám je docelá mazlá :D .. ale fotí se tam dobře, příště beru stativ:) Tak ty se na to divas jako profik B) 0 Quote Link to comment
Dakie Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Nj, golfika jsem poslal do světa a konečně pořídil můj dávný sen :) Jen mi chybí xenony, ESP a navi DX :) Peugeota už nikdy více, taky jsem do něj akorát sypal a to nevypadal nejhůř 0 Quote Link to comment
romariooo Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Jero rád Tě tady "vidim" a čtu!!! Toho P206 měla segra a je to moc vzhledově povedené autičko.At Ti to slouží 0 Quote Link to comment
Jero Posted February 24, 2013 Author Share Posted February 24, 2013 Nj, golfika jsem poslal do světa a konečně pořídil můj dávný sen :) Jen mi chybí xenony, ESP a navi DX :) Peugeota už nikdy více, taky jsem do něj akorát sypal a to nevypadal nejhůř Jasně :) ono když jde o sny tak to chápu :) ikdyž golfany se mi začínaj poslední dobou zase nějak líbit :) Před pár měsíci jsem měl doma xenony na kšeft ,kdybych to tušil nechám ti je ,prodával jsem komplet plně funkční pár za 3600,- :) tak příšte :)) Jinač pomaličku se blížím do cíle, už se vyměnilo snad všechno co bylo třeba :D tak uvidíme co bude další . Každopádně oproti hondam katastrofa :)) Romane Díky :) Vzhledově to není taková hrůza jen ,aby fungoval ještě nějakou dobu :) 0 Quote Link to comment
Hydraulik Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 Jero: Karviňák?? :) :) 0 Quote Link to comment
Jero Posted February 25, 2013 Author Share Posted February 25, 2013 Jj,vyskytuju se tam často :) 0 Quote Link to comment
Jero Posted February 26, 2013 Author Share Posted February 26, 2013 For Sale :) ! jaro se blíží je čas na změnu :) a většina z Vás asi ví ,kterým směrem půjdu :) 0 Quote Link to comment
Ol@f Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 on zije neni mozna :pivo: 0 Quote Link to comment
Jero Posted February 27, 2013 Author Share Posted February 27, 2013 Že by Honda Myslíš,že už je čas na koncern ? :) Vrtá mi hlavou golfík a hlavně VR6" :) on zije neni mozna :pivo: Zdarec příteli Joo,oprášil heslo a našel si trošku času a jsem zpět :) jak se vede ?:) 0 Quote Link to comment
Jero Posted February 27, 2013 Author Share Posted February 27, 2013 jsem byl vyzkoušet pár večerních snímků :) 0 Quote Link to comment
Jero Posted March 4, 2013 Author Share Posted March 4, 2013 Pomalu ,ale jistě se chystá změna vozidla tak jsem ještě udělal pár fotek :) Pak už jen začne uvažování co dalšího bude následovat .Kdyby jste měli nějaké tipy ,,klidně pište:)) 0 Quote Link to comment
Dakie Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Zkus hádat, co ti bude doporučeno na OC fóru Jaký máš finanční možnosti a představu zhruba? :) 0 Quote Link to comment
Jero Posted March 4, 2013 Author Share Posted March 4, 2013 audi ? vw ? :P :))) Kolem 80 tis koncern ,víc zatím ne . Ale uvažuju nad nějakou naftou ,denně najezdím kolem 150 km . Mě by se nejvíc ze všeho líbila asi nějaké VR6 ,ale živ to ,žejo . Přemýšlím nad 3kou Golfem TDi 81kw . 40 japonci ,ale to už si přeberu sám :D 0 Quote Link to comment
Dakie Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Octu kombi nebo Golfa Variant :) Ale Golf se mi tolik nelíbí.. Pak ještě možná Audi A4 2,8 :) 0 Quote Link to comment
Jero Posted March 4, 2013 Author Share Posted March 4, 2013 Je fakt,že malej roste tak by se mi kombajn hodil :) nebo :) http://distilleryimage6.s3.amazonaws.com/9c67750a020011e2bec722000a1f8c33_7.jpg 0 Quote Link to comment
Dakie Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Koukal jsem, jak už je velkej, to je mazec Kolik mu je? Subarko pěkný no :) 0 Quote Link to comment
Jero Posted March 4, 2013 Author Share Posted March 4, 2013 Příští týden bude mít 3 roky :) Letí to šíleně . No s autem uvidíme každopádně budu chtít něco většího a bezpečnějšího k octavě , octa dobrá ,ale slabá a žravá .. 0 Quote Link to comment
TomasB Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 A co Mondeo f naftě? Budeme teď od 1.4. 2ks prodávat. Po prvním majiteli, pravidelně servisováno, historii těch aut znám. Časem bude pak ještě jedno. Jedno je 2005, druhé 2006 a jako poslední půjde moje 2007. 0 Quote Link to comment
Jero Posted March 5, 2013 Author Share Posted March 5, 2013 A co Mondeo f naftě? Budeme teď od 1.4. 2ks prodávat. Po prvním majiteli, pravidelně servisováno, historii těch aut znám. Časem bude pak ještě jedno. Jedno je 2005, druhé 2006 a jako poslední půjde moje 2007. Trošku se toho bojím,kolega měl právě naftáka a pořád se to sypalo ,ale popřemýšet nad tím můžu : ) 0 Quote Link to comment
Jero Posted March 14, 2013 Author Share Posted March 14, 2013 Koupím kola 15" 4x108 s límcem cena do max 4000,- včetně pneu ... nejlíp 45 profil. Rozhodnutí padlo ,Roland zůstává , nabídka na nové bydlení je přednější tak ted budu řešit toto ... Kdyby jste někdo věděl třeba i o "prolisech" s leštěným límcem na P dejte vědět . 0 Quote Link to comment
TomasB Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 Trošku se toho bojím,kolega měl právě naftáka a pořád se to sypalo ,ale popřemýšet nad tím můžu : ) Popřemýšlej, cena je dobrá a cca v rozsahu co zvažuješ. Pokud s tím budeš jezdit 150km denně, budeš lít dobrou naftu a zacházet s tím slušně, tak ti to nějakej pátek bude sloužit. Koukni do bazaru na můj inzerát. 0 Quote Link to comment
Jero Posted March 15, 2013 Author Share Posted March 15, 2013 Popřemýšlej, cena je dobrá a cca v rozsahu co zvažuješ. Pokud s tím budeš jezdit 150km denně, budeš lít dobrou naftu a zacházet s tím slušně, tak ti to nějakej pátek bude sloužit. Koukni do bazaru na můj inzerát. Ok Tome :) díky za tip 0 Quote Link to comment
Kube Posted March 15, 2013 Share Posted March 15, 2013 Jero bydleni je zaklad ;) Ale zaborouta bych se zbavil 0 Quote Link to comment
Recommended Posts