Přejít na obsah

Problém s elektrikou - pomoc

aless

Doporučené příspěvky

zdravím všechny,

mám takovej problém, stalo se mě, že při vypnutí zapalování se vše vynuluje (hodiny, zakoduje se rádio).

nevím jestli to spolu souvisí, ale jel jsem po dálnici a při zmáčknutí tlačítka na stahování el.okna mě zhasne elektrika v celém autě, po 1 sekundě je vše zase normální, než se to vzpamatuje, rozsvítí se všechny kontrolky doprovázené akustickým zvukem (pípání) - to vše trvá 1 sekundu. Motor neshasne, jede dál.Nemá někdo nějaké zkušenosti s tímto problémem(nedělá do pravidelně)

děkuji za pomoc

Odkaz ke komentáři

Co baterka, jak je stará? zkusil bych si od někoho vypujčit novou nebo osvědčenou, může v ní odcházet článěk nebo propojení mezi nimy. Nám tohle dělala baterka ve služebáku a uprostřed polí umřela na stáří :D

I zoxidovaná svorka na baterii to může dělat, mě problikávalo uplně všechno při dojezdu oken nebo přepnutí na dálkový, prostě když byly skoky v zátěži nebo i na volnoběh lehce problikávala palubka, stačilo že v servisu při výměně rozvodů vyndali baterku ven z auta a tím očistili (-), chystal jsem se na něj hned potom.

Pak už jen projít pojistky na baterce a když už tohle všechno nepomůže, tak mě napadá už jen altík nebo něco složitějšího.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...