krocan Odesláno Červen 16, 2013 Sdílet Odesláno Červen 16, 2013 o kolik? :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Červen 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2013 je to dost vidět.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červen 17, 2013 Sdílet Odesláno Červen 17, 2013 No ty bláho. To je takhle z výroby? Hele, je možný, že tvůj bývalej hadrák je na prodej? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 17, 2013 Sdílet Odesláno Červen 17, 2013 A nemuze byt krive treba jen ten spojler 5.dveri? Ten z r-line packetu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Červen 18, 2013 Sdílet Odesláno Červen 18, 2013 Aj ja si myslim, vobec to nieje vidiet a skor bude zle spoiler, ved sklo sa nelepí len tak hore dole, to už spoiler hocijako dajú, ale sklo...no neviem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Červen 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2013 Jirko je na prodej :-) Michal a Atrix: kdyby byl na křivo spoiler, tak to sklo bude přeci lícovat dole.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Červen 24, 2013 Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 Mi to z těch fotek nepřijde tak strašné, asi bych to ani neřešil. Na funkci to předpokládám nemá vliv. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laci L&K Odesláno Červen 24, 2013 Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 Roberte gratulujem,máš fakt štýlové a nádherné auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 24, 2013 Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 Nj, ale me z tech fotek neprijde, ze dole nelicuje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Červen 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 je to blbě nafocené ale jebem na to.. jak napsal Lancelot, na funkci to nemá vliv.. a těch 5let to vydržím :-D Roberte gratulujem,máš fakt štýlové a nádherné auto Ďakujem Laci a ty máš teď Land Rover Discovery? Ako ti to šlape? Ještě jezdíš dálky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laci L&K Odesláno Červen 24, 2013 Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 no mám a šlape to zatiaľ uspokojivo,som spokojný. je to stará herka a furt sa niečo sere ale nič závažné a hlavne to stojí všetko babku. ceny sú fakt smiešne. časom by som chcel do rodiny druhé auto a zatiaľ vedie Sup II v combíku... diaľky už nejazdím,dva roky dozadu som mal závažné zdravotné problémy ,tak som s tým praštil. 12rokov stačilo! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 4, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2013 Roberte: vše nejkrásnější k Tvým dnešním narozeninám! At se Ti daři jak v osobním životě tak i v zaměstnání 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Srpen 4, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2013 Taky preji vsechno nejlepsi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Srpen 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2013 Díky kucí za přání.. pořídil jsem si nového handicapovaného kámoše a začínám tak svou druhou cyklistickou etapu :-) Zatím mám trochu problém mu stačit ale vono to pude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Srpen 9, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2013 Ta lefty to je strašný zvěrstvo pro oči, jinak pěkný... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Srpen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2013 vypadá to divně ale jezdí to skvěle kdo rozmýšlí o novém kole, jedině celopéro.. a 29 palců kola, valí to terénem do kopce i z kopce jak o závod.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Srpen 12, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2013 jj mám také celopéro specialized, TOP 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Srpen 20, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2013 Zajimavy bike v cene ojete Octavky :-) Proc je lepsi fullpero??Nemel jsem moznost zkusit tudiz nevim...asi jen do terenu ale ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 20, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2013 (upraveno) Robiku: to je DOÚ u té KS? :D Upraveno Srpen 20, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Srpen 21, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2013 krasavec canonek! :) je ok to chytat za ten tlumic ale? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Srpen 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2013 Zajimavy bike v cene ojete Octavky :-) Proc je lepsi fullpero??Nemel jsem moznost zkusit tudiz nevim...asi jen do terenu ale ne? No v ceně hodně ojeté octávky :-) přemýšlel jsem o karbon rámu ale to je za nějaké kilo cca 50 navíc a to jsem nechtěl, radši zhubnu :-D fullpero je skvělé, že z toho není člověk vyklepaný jak startka, pěkně to sedí v zatáčkách, na hrbolech.. prostě člověk jakoby proplouvá terénem.. vidlice i zadní tlumič jsou zamykací, takže na silnici nebo do kopce zamknu a netrápím se.. :-D teda zatím jo ale to se rozjezdí romane to neni DOU, to je normální UO :D p2m: díky a ten tlumič.. to jsem zrovna pospíchal a jel jen kousek ale kolo je dost na krev připevněné páskama na kolech, takže horní držák na tyči je v podstatě jen tak na oko.. jo a 22222 včera odpol :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Srpen 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2013 Bělásek jako kočár pro nevěstu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Listopad 14, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 ahoj pane, pokud máš vyrobený auto od roku 2008 do poloviny 2011, tak je na Tiguany svolávačka kvůli světlům. A dojeď si do servisu na výměnu oleje v 7°DSGčku ;) i na to je svolávací akce. Sice jsi o žádných problémech nepsal, ale třeba o tom nevíš ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Listopad 14, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 Jak je to se svolavackama pro druhe majitele aut. Ikdyz auto jezdilo pouze do autorizovaneho servisu a ma potvrzenou zaruku mobility. Informuje me nekdo o svolavackach, resp. mam na to narok nebo to je jen po dobu zaruky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Listopad 14, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 Máš na to nárok U Allroadu jsem byl 2.majitel a pozvali mě .U Touarega to samé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Listopad 14, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 Tak to si asi mam zavolat do autorizovaneho servisu co..Diky! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Listopad 14, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 tam zajeď,dej VIN a je to.Zajeď do Toraxu-Poruba,chtěl pana Šnitu,řekni že tě posílá p.Cavro ze Štramberka jestli by ti nezjistil svolávačky a je to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Listopad 14, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 Díky Michale, znám pana Šnitu osobně přes bráchu. Jezdím k nim. Zavolám, ať zjistí co a jak, můj VIN tam mají vedený. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Listopad 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2013 ahoj pane, pokud máš vyrobený auto od roku 2008 do poloviny 2011, tak je na Tiguany svolávačka kvůli světlům. A dojeď si do servisu na výměnu oleje v 7°DSGčku ;) i na to je svolávací akce. Sice jsi o žádných problémech nepsal, ale třeba o tom nevíš ;) jé děkuju Honzo, je to přihlášený 28.11.12, tak snad se mě to už týkat nebude ale hned zítra tam zajdu. Robert 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Leden 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 taková ptákovina, nová lampička na kolo.. http://youtu.be/qn052TGv8y0 tři křížky na krku.. dnes proběhl servis po 30ti, bohužel mi prozradili, že mám zevnitř fiklou přední pneumatiku, takže musím sehnat někde 2ks Dunlop Winter Sport 3D RUNFLAT.. až zase uvidím nějakého ožralu rozbíjet na ulici láhev, vymáchám mu v těch střepech držku.. taková ptákovina, nová lampička na kolo.. http://youtu.be/qn052TGv8y0 tři křížky na krku.. dnes proběhl servis po 30ti, bohužel mi prozradili, že mám zevnitř fiklou přední pneumatiku, takže musím sehnat někde 2ks Dunlop Winter Sport 3D (ROF) RUNFLAT .. až zase uvidím nějakého ožralu rozbíjet na ulici láhev, vymáchám mu v těch střepech držku.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.