Jump to content

Tiguan R-line 2.0 tdi, 4 motion and emotion

Superfatty

Recommended Posts

tak jsem se přidal k bandě odpadlíků..

novej parťák, Bělouš, R-line, tdi 2.0, 103 kW, čtyřkolka na 19tkách..

má to asi uplně všechno vyjma koženky, která není možná a ani požadovaná....

asi bych vypichol nejvíc tu panoramatickou střechu.. je to takový cabrio na vysoký noze :lol:

žádnej chip ani tuning ani podobné hlouposti nebudou, pouze RZtky bez podložky a sundat motorizaci.. Možná i ten Tiguan půjde dolů..

Zatím jediný mínus je klasickej drát u haupny.. čekal jsem píst. :-)

post-131-0-16161700-1362086526_thumb.jpg

post-131-0-42375100-1362086650_thumb.jpg

post-131-0-65851600-1362086699_thumb.jpg

Edited by Superfatty

tak jsem se přidal k bandě odpadlíků..

novej parťák, Bělouš, R-line, tdi 2.0, 103 kW, čtyřkolka na 19tkách..

má to asi uplně všechno vyjma koženky, která není možná a ani požadovaná....

asi bych vypichol nejvíc tu panoramatickou střechu.. je to takový cabrio na vysoký noze :lol:

žádnej chip ani tuning ani podobné hlouposti nebudou, pouze RZtky bez podložky a sundat motorizaci.. Možná i ten Tiguan půjde dolů..

Zatím jediný mínus je klasickej drát u haupny.. čekal jsem píst. :-)

A hele, panáček kupoval na Dubině :D Vypadá hezky.

Moc nestíhám, takže.. Moc moc děkuju za samé lichotky, ráno ho za odměnu vezmu do ruční myčky :-))

Auto je předváděčka, pár fotek z interiéru pro Michala ještě dodám.. Musím říct, že je to fakt miláček.. :-)

S tou panorama střechou si na zadních sedačkách připadá člověk jak v cabriu :-))

Dnes dorazí RNS, takže pak už budu max spokojený..

Btw: už jsem vyzkoušel i bufík, je to supr.

Samozřejmě to není tak živé jak ten modrý "hajzl" ale jezdí to svižně..

Značku bych si nejradši nechal ale bohužel bude muset být Učko. Samozřejmě předpokládám ztrátu aspoň jedné z nich Marku, silnice jsou samá ďura ;-)

Kdyby Vás něco zajímalo, ptejte se.. Kromě ceny..

Jednu už odpovím předem: ano, na přední sedačce to jde skvěle..

A je to Der Tiguan :-)

Bohužel si toho už teď neužiju, tak snad ještě v Alpách za týden :-)

No tak to využiješ jeho opačnou funkci, tedy chlazení :) V létě jsme auto ještě neměli, tak ještě nemám vyzkoušeno, ale myslím si že to bude hodně příjemné, když půjdeš odpoledne z práce a bude tam krásně chládek a né 60°C :)

No tak to využiješ jeho opačnou funkci, tedy chlazení :) V létě jsme auto ještě neměli, tak ještě nemám vyzkoušeno, ale myslím si že to bude hodně příjemné, když půjdeš odpoledne z práce a bude tam krásně chládek a né 60°C :)

Ono to není chlazení, ale větrání, pustí to ventilátor a provětrá interier, takže ano nebude tam 60°C, ale o něco méně ano ...... ,

ideálně je mít auto pod dozorem s pootevřenými okny, pak spustit větrání, tak je to znát nejvíce, doporučuju pak dokódovat zavírání oken při dešti

Edited by jar_da