Superfatty Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 (edited) tak jsem se přidal k bandě odpadlíků.. novej parťák, Bělouš, R-line, tdi 2.0, 103 kW, čtyřkolka na 19tkách.. má to asi uplně všechno vyjma koženky, která není možná a ani požadovaná.... asi bych vypichol nejvíc tu panoramatickou střechu.. je to takový cabrio na vysoký noze žádnej chip ani tuning ani podobné hlouposti nebudou, pouze RZtky bez podložky a sundat motorizaci.. Možná i ten Tiguan půjde dolů.. Zatím jediný mínus je klasickej drát u haupny.. čekal jsem píst. :-) Edited March 14, 2013 by Superfatty 0 Quote Link to comment
Michal K. Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Jak jsem rikal Roberte predtim, nadhera, hod sem pak klukum foto toho nadherneho volantu PS: jses asi ve spatne sekci, je tu sekce VW,AUDI,SEAT ;) 0 Quote Link to comment
jirka3 Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Tak tohle je petelice, opravdu krasny auticko :palec: 0 Quote Link to comment
pentadius Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Roberte, za mě Tiguana v R-paketu jsem vždycky "žral". Doufám, že se s ním ukážeš na srazu a prosím tě tu zadní RZ jsi při přepisu na U-kraj předpokládám ztratil, že? :D 0 Quote Link to comment
Michal K. Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Hlavne tech R-line moc neni, ja snad poktal jen jednoho za zivot 0 Quote Link to comment
TomasB Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 tak jsem se přidal k bandě odpadlíků.. novej parťák, Bělouš, R-line, tdi 2.0, 103 kW, čtyřkolka na 19tkách.. má to asi uplně všechno vyjma koženky, která není možná a ani požadovaná.... asi bych vypichol nejvíc tu panoramatickou střechu.. je to takový cabrio na vysoký noze žádnej chip ani tuning ani podobné hlouposti nebudou, pouze RZtky bez podložky a sundat motorizaci.. Možná i ten Tiguan půjde dolů.. Zatím jediný mínus je klasickej drát u haupny.. čekal jsem píst. :-) A hele, panáček kupoval na Dubině :D Vypadá hezky. 0 Quote Link to comment
lubinob Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Nádhera Roberte.. Tiguana R-line som tuším naživo ešte nevidel.. 0 Quote Link to comment
luigi5 Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Hlavne tech R-line moc neni, ja snad poktal jen jednoho za zivot To je sranda, tadyy u nas po Vidni a okoli jich jezdi vic nez normalnich Jinak auto je krasny! Znamy ma to samy jen bez R na 17'' ale z kozichem :P 0 Quote Link to comment
Ol@f Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 No konecne je to oficialne venku, gratulace. tema presunuto 0 Quote Link to comment
Dakie Posted March 1, 2013 Share Posted March 1, 2013 Nádhera! Tak ať slouží Roberte 0 Quote Link to comment
romariooo Posted March 1, 2013 Share Posted March 1, 2013 kdyz jsem byl platit zalohu na toho bileho havrana tak mi sef prodeje rikal ze hezci auto na salonu nemeli,v realu je jeste nadhernejsi! Za chvilku tady nebude moc lidi se Skodovkou... 0 Quote Link to comment
jirka3 Posted March 1, 2013 Share Posted March 1, 2013 Tiguan v R-linu je opravdu krasnej, hned bych menil. Jinak si myslim, ze Skodovkaru bude porad plno. Ja osobne, az se vratim do Cech, bude barak a garaz, tak nebudu mit problem vratit se ke Skodovce. 0 Quote Link to comment
snb-rider Posted March 1, 2013 Share Posted March 1, 2013 Moc dobře ovšem ta absence pístu je zvláštní 0 Quote Link to comment
jirka3 Posted March 1, 2013 Share Posted March 1, 2013 To je fakt, mel jsem Passata B5,5 z roku 2005 a ten uz mel vzpery.... 0 Quote Link to comment
Michal K. Posted March 1, 2013 Share Posted March 1, 2013 Pisty dodelas, je to prece koncern, nejaky tam pasne :D Ale je to zvlastni, pist ma snad i golf 6 a 7 0 Quote Link to comment
Luks Posted March 1, 2013 Share Posted March 1, 2013 Ani OIII nemá písty,taky sem se divil... 0 Quote Link to comment
LukášV Posted March 1, 2013 Share Posted March 1, 2013 Olalá :palec: Mooc spokojených km přeji ;) 0 Quote Link to comment
Hydraulik Posted March 1, 2013 Share Posted March 1, 2013 Opravdu krásný kousek!! :) Si kupoval jako nové? koukám že má najeto jen 5k 0 Quote Link to comment
Kube Posted March 1, 2013 Share Posted March 1, 2013 Opravdu krasne Das Auto. Preji jen spokojenost a hromadu radosti 0 Quote Link to comment
Superfatty Posted March 2, 2013 Author Share Posted March 2, 2013 Moc nestíhám, takže.. Moc moc děkuju za samé lichotky, ráno ho za odměnu vezmu do ruční myčky :-)) Auto je předváděčka, pár fotek z interiéru pro Michala ještě dodám.. Musím říct, že je to fakt miláček.. :-) S tou panorama střechou si na zadních sedačkách připadá člověk jak v cabriu :-)) Dnes dorazí RNS, takže pak už budu max spokojený.. Btw: už jsem vyzkoušel i bufík, je to supr. Samozřejmě to není tak živé jak ten modrý "hajzl" ale jezdí to svižně.. Značku bych si nejradši nechal ale bohužel bude muset být Učko. Samozřejmě předpokládám ztrátu aspoň jedné z nich Marku, silnice jsou samá ďura ;-) Kdyby Vás něco zajímalo, ptejte se.. Kromě ceny.. Jednu už odpovím předem: ano, na přední sedačce to jde skvěle.. A je to Der Tiguan :-) 0 Quote Link to comment
snb-rider Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Jo Jo, programovatelné webasto je paráda, máme v Yetim a bydlíme na horách, odpadá ranní skrabani a rozehráváni auta :) 0 Quote Link to comment
Superfatty Posted March 2, 2013 Author Share Posted March 2, 2013 Bohužel si toho už teď neužiju, tak snad ještě v Alpách za týden :-) 0 Quote Link to comment
romariooo Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 ja ti dam hajzla ze Ti budou trenky maly smich hele frajo,jeste Ti dluzim nejaky ty korunky tak posli prikazy. jinak jsem mel za to a ani nevim proc ze to je 125kW Roberto. Tak uzivej ve zdravi ten fet jako vis z ceho...voni to jeste novotou? 0 Quote Link to comment
Alessi Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Krasavec, tak ať dobře slouží 0 Quote Link to comment
snb-rider Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Bohužel si toho už teď neužiju, tak snad ještě v Alpách za týden :-) No tak to využiješ jeho opačnou funkci, tedy chlazení :) V létě jsme auto ještě neměli, tak ještě nemám vyzkoušeno, ale myslím si že to bude hodně příjemné, když půjdeš odpoledne z práce a bude tam krásně chládek a né 60°C :) 0 Quote Link to comment
Michal K. Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Jj, fotky dej, at je nad cim slintat. Jeste si zapomnel zminit, ze v tom mas uzasne 7° DSG 0 Quote Link to comment
jar_da Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 (edited) No tak to využiješ jeho opačnou funkci, tedy chlazení :) V létě jsme auto ještě neměli, tak ještě nemám vyzkoušeno, ale myslím si že to bude hodně příjemné, když půjdeš odpoledne z práce a bude tam krásně chládek a né 60°C :) Ono to není chlazení, ale větrání, pustí to ventilátor a provětrá interier, takže ano nebude tam 60°C, ale o něco méně ano ...... , ideálně je mít auto pod dozorem s pootevřenými okny, pak spustit větrání, tak je to znát nejvíce, doporučuju pak dokódovat zavírání oken při dešti Edited March 2, 2013 by jar_da 0 Quote Link to comment
Recommended Posts