Robex Odesláno Březen 10, 2013 Sdílet Odesláno Březen 10, 2013 Zdravim, k comu sluzia tie veci zakruzkovane na obrazku ?? je to v kufri na pravej strane za tym textilom. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Březen 10, 2013 Sdílet Odesláno Březen 10, 2013 Nahoře otvírání nádrže a dole nasávání vnitřního okruhu topení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 10, 2013 Sdílet Odesláno Březen 10, 2013 Jen to trochu poupravim, to dole neni nasavani, ale odvetravani, tzn.kdyz mas pusteny ventilator, tak se do kabiny vhani vzduch a touto klapkou zase prebytecny vzduch odchazi, jinak by ti v kabine vznikal pretlak :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 No čili je to sání,vpředu to fouká a vzadu to saje-tim je okruh uzavřenej :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Jo mas pravdu, jsem si to co jsi napsal trochu jinak vylozil, jsem to pochopil, jakoze se tama nasava vzduch do interieru :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 No čili je to sání,vpředu to fouká a vzadu to saje-tim je okruh uzavřenej :D Ziadny uzatvoreny. Vzadu tie klapky prepustaju vzduch smerom von!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 A při uzavřenym okruhu nasávaj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Tie mriezky vypustaju vzduch z interieru von. Opacne to nejde!!! Ziadne nasavanie dnu!!!B) Pozri si tie mriezky !!!:P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Jen dotaz, když vidím ty fotky... Když mam v obouch kapsách - ulož. prostorách věci jako igelitky, hasičák, lekárničku aj. Čili mam je zaplněný, ne tak hezky volný jako na fotce, vadí to něčemu..? Nebo si vzduch najde cestu i tak? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 A při uzavřenym okruhu nasávaj Keby nasavali pri zatvorenom okruhu tak sa ti potom nerosia okna z vnutra!!!! KROOKOUS: Mas to O.K. B) Vzduch ide poza koberec. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Neboj vzduch si cestu najde :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 ... na to jsou tam v koberci ty dírky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Nenajde, a pokud pustíš ventilátor na plný výkon vybuchou ti okna! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Dnes jsem to zkusil a okna vybouhly, ještě, že mam pojištěný všechny skla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robex Odesláno Březen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 diki za odpoved :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Březen 12, 2013 Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 Nenajde, a pokud pustíš ventilátor na plný výkon vybuchou ti okna! Co okna, ale ten tlak rozmačká i tebe, všude bude stříkat krev ... Jediná možnost je jako při výbuchu, mít otevřenou pusu aby se vyrovnal tlak ... p.s. pro ostatní až potkáte řidiče octávky s pusou dokořán tak ho pozdravte páč je to náš kamarád Robex ... a nebo je to někdo jinej a je fakt z něčeho překvapenej ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robex Odesláno Březen 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 Co okna, ale ten tlak rozmačká i tebe, všude bude stříkat krev ... Jediná možnost je jako při výbuchu, mít otevřenou pusu aby se vyrovnal tlak ... p.s. pro ostatní až potkáte řidiče octávky s pusou dokořán tak ho pozdravte páč je to náš kamarád Robex ... a nebo je to někdo jinej a je fakt z něčeho překvapenej ;) Vtipálek :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tym Odesláno Březen 12, 2013 Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 Dnes jsem pročítal toto téma a mám stejný problém,tak jsem otevřel auto a zjišťoval jak to tam funguje. Vzduch odchází touto mřížkou z auta ven okolo pravého nárazníku ven směrem dolu ke kolu viz. foto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.