Přejít na obsah

Rozvodová sada-jaký výrobce

Doporučené příspěvky

Ahoj lidi,čeká mě výměna rozvodů+vodní pumpy,ale nemůžu si nějak vybrat výrobce sady.Už jsem byl rozhodnut koupit SKF,ale několik lidí si stěžovalo na vodní pumpy/jednalo se o sady k wolksvagen transporter/.Tak nevím,poraďte.Díky

O2,1,9 tdi/77 kw/bxe.Najeto 160 000km.

Odkaz ke komentáři

PROCHY603:

Né né já se nedivím, jen mě zajímalo, jestli by se našel někdo, kdo úmyslně přetáhne interval výměny rozvodů ;) .

Já mám též při 150.000 km a měnil jsem při 140.000 km. Pač 5.000 kč za rozvody je nic oproti dardě za opravu motoru :palec:

Jen jsem se zeptal, každýho věc.

Už jsem pár viděl, kdy rozvody nevydržely potažmo vodní pumpa :P

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Dakujem. Asi to vezmem. Dnes som bol na výmene predných silentblokov a zadných dorazov. Nezdal sa mi zvuk v oblasti kladky tak som kamošovi čo mi to menil kázal aby sa na to pozrel. Povedal mi, že treba vymeniť remeň lebo píska. Mám 122600 km, do výmeny rozvodov mám ešte dosť lebo mením pri 150000km ale neviem či to nevymením skôr, hlavne aj kvôli tomu že už asi 60000 km jazdím na chipe. Bola by asi blbosť meniť teraz remen a potom znovu dávať dole všetko a dávať kladky, pumpu atd.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Ahoj,

před 2 dny jsem koupil Octavii II 1,9TDi 10/2007 se 118tis. km. Chci se zeptat, protože nejsem zrovna odborník, při kolika KM se teda má měnit ta rozvodová sestava a jestli to zvládne člověk sám (nemyslím sebe :D ) Další věc je, kde bych tu sestavu měl nejlépe koupit, doporučte prosím nějaký shop.

Moc děkuji za odpovědi

Odkaz ke komentáři

TOMCAT: Určitě je lepší je vyměnit teď, pokud je něco špatně, než pak měnit celej motor :(

kollerB: Potřebuješ k tomu přípravky.. Já osobně bych to doma nedělal, radši to svěř někomu, kdo to už někdy dělal.. Jinak doporučuju nákup na cc-autodily.cz případně www.hamar.cz. S oběma firmama mám super zkušenosti palec.gif

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...