Halbi Odesláno Březen 23, 2013 Sdílet Odesláno Březen 23, 2013 Přeji Vám pěkný den, mám OII MR06 mám MF volant, bylo tam rádio Nexus, parkovací senzory vpřed+vzad a mám menší problém :) Koupil jsem si kolumbuse, nějak se nastavil, samo,že na tom volantu šlo jen z MF hlasitost,telefonek ale neslo predelavani skladeb. Ted jsem koupil MF volant z FL - a ted zacli vetsi problemy :) Potrebuji poradit jak vse vyresit a presne - jake jednotky potrebuji apod... Dal jsem volant do auta ale neslo me napojit MF volantu protoze na starem bagu-kabelaz ma jiny konektor nez na tom novem volantu, diky tomu jsem take zjistil, ze kdyz neni napojeny MF tak nejde ani klakson :D :D Takže musím koupit nějakou jednotku nebo stačí jen kabeláž co je v tom airbagu ? Je mi asi jasné,že na mém autě nepůjde takt jako tak pravá část MF - je to na FL - maxidot.. Dále bych chtěl zprovoznit ukazatel parkovacích senzorů na columbusu ale také nevím jak na to - jaké jednotky a kdo by zvládnul předělání a přeprogramování :) Dále bych potřeboval poradit - Columbus má dva tunery a já mám anténu na 1 tuner a když vjedu do tunely apod... tak ztratím signál rádia a pak se opět nespojí - nejde RDS a dost to chrčí :( Takže to je asi vše, co bych potřeboval od Vás pomoc :) abych troubil,aby šla nastavit na volantu hlasitost a předělání skladeb, pak na columbu senzory a mozna to radio :) Moc dekuji za Vas cas a za Vasi odpoved :) Jsem z České Třebové - Pardubický kraj - možnost do Prahy apod.. je :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 23, 2013 Sdílet Odesláno Březen 23, 2013 Napis Rolbarovi je z Prahy a uroc ti to doladi. http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=759&view=findpost&p=33092 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 23, 2013 Sdílet Odesláno Březen 23, 2013 připrav si hlavně dalších pár tisíc na jednotku podvolantovku fl jednotku parkováků, fl gateway, následně přepojení parkováků, přepojení kabeláže volantu atd. včetně práce tak 6-8tis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 23, 2013 Sdílet Odesláno Březen 23, 2013 rolbar praha nejlepsi volba na tuhle predelavku.. podvolantovka .... index CH .... cca 2500 gateway.... index z hlavy nevim.... cca 1500 kabel na volant z fl cca 800 poupravit firmware z columbovi cca 1000 kc to mas matros... cca za 5800 kc a plus samo nejaka prace... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 23, 2013 Sdílet Odesláno Březen 23, 2013 Správný odhad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Halbi Odesláno Březen 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2013 Proč jiná podvolantovka ?Když mám na starém MF volant ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
j0ska Odesláno Březen 23, 2013 Sdílet Odesláno Březen 23, 2013 protože FL volant se starou podvolantovkou nefunguje na signál rádia pomůže toto: http://www.cc-autodily.cz/vyhybka-anteny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 23, 2013 Sdílet Odesláno Březen 23, 2013 předFL volanty jsou na LIN 1,3 a FL jedou už na LIN 2,0 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Březen 24, 2013 Sdílet Odesláno Březen 24, 2013 zapomněli jste v tom ceníku na jednotku parkováků + reprák navíc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 24, 2013 Sdílet Odesláno Březen 24, 2013 Parkovak cca 1000 Kc repro do 250 kc ,dal 0.5 m Can vodice a drat na dopojeni 2 repro... a prepinovat parkovak... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Březen 24, 2013 Sdílet Odesláno Březen 24, 2013 pro uklidnění majitele: vypadá to složitě, ale vůbec tomu tak není :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Halbi Odesláno Březen 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2013 uklidnil jsem se :D :D :D Mám sto chutí udělat jen volant :-/ Parkováky na se asi vykašlu :( Na volant tedy potřebuji jen kabel do volantu a podvolantovku ? gateway neni potreba ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 25, 2013 Sdílet Odesláno Březen 25, 2013 pokud jsi dal columba tak ji potřebuješ kvuli vybíjení baterie, pak už můžeš udělat i ty parkováky, nejdrařší je FL MF a ta jednotka, zbytek už je "par korun" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Halbi Odesláno Březen 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2013 mam tam columbuse ale on me na tom radiu prehral soft aby se nevybijel a jinou gateway tam nemam :) Jen soft v columbusu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Březen 26, 2013 Sdílet Odesláno Březen 26, 2013 výměna gateway nutná, dále nahrát správný soft do Columbusu.. dále podvolantovou jednotku a kablík do volantu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Březen 26, 2013 Sdílet Odesláno Březen 26, 2013 ja to delal v nedeli u Rolbare... A meli sme male problemy jako je to u me bezne :D takze jako prvni podvolantovka- nakodovat- tlacitka nesli :D 2. getway - tlacitka nesli 3. prehrat celyho Columba (na hodinu) a pekne mi cvakala prdelka protoze pri tom ti muze odejit deska... a tlacitka nesli :D po chvilce marnosti to najednou z niceho nic zaclo fungovat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 26, 2013 Sdílet Odesláno Březen 26, 2013 se nediv, takový začarovaný auto, vozí tam upravenýho columbuse se SW na předFL a chce FL volant, ale o tom zbytku se nezmíní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Březen 26, 2013 Sdílet Odesláno Březen 26, 2013 Ale je sikovnej dal mi to dohromady :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Halbi Odesláno Březen 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2013 Rolbaře si každý chválí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 27, 2013 Sdílet Odesláno Březen 27, 2013 Kluciiii pls k tematu ju... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Halbi Odesláno Březen 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2013 DObře :D Jen mě nejde do hlavy proč měnit gateway když mě ten kluk tam dal columba a nemusela se měnit a ani se mi auto nevybíjí - jen přehrál soft :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
j0ska Odesláno Březen 29, 2013 Sdílet Odesláno Březen 29, 2013 FL MF volant s upraveným softem nefunguje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Březen 29, 2013 Sdílet Odesláno Březen 29, 2013 gateway vyměnit musíš, kdyby jsi ji měl už ted tak ti se starým volantem funguje vše včetně přepínání skladeb.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Halbi Odesláno Březen 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2013 ROzumim, udelam ten kabel,jednotku,gateway a soft :( :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ThomasRS 07 Odesláno Prosinec 30, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2013 Zdravíčko :-)) tak jsem si místo Bolera pořídil taky Columbus,jeden z těch posledních verzí je to rok 2011,s LED displayem :-) tak a ted problém :D na Boleru my všechno fungovalo,tím myslím,MF volant(Facelilft),zobrazoval se mi park.asistent a climatronik...auto mám 2007 rok...Podvolantovku mám CH.gateway ted z hlavy nevím,jednotku parkováku mám z FL (rok 2009 vyrobena) a FL climatronik..Jak to ted rozeběhnu na Columbusu??? Díky za rady :-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest honzi Odesláno Leden 28, 2014 Sdílet Odesláno Leden 28, 2014 chlapi nevite nekdo cisla jednotek co potrebuji aby mi sel na colombusu park system?mam r.v.06 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Leden 28, 2014 Sdílet Odesláno Leden 28, 2014 A máš parkováky jen vzadu a nebo předek i zadek ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest honzi Odesláno Leden 28, 2014 Sdílet Odesláno Leden 28, 2014 predek i zadek A máš parkováky jen vzadu a nebo předek i zadek ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Leden 28, 2014 Sdílet Odesláno Leden 28, 2014 novou gateway (pokud nemáš ještě), faceliftovou jednotku PDC, upravit její zapojení, nakodovat... jo aha čísla... sem blbě četl.........já mám jednotku .xxx xxx 475 E 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Halbi Odesláno Červen 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2015 Chtel bych se Vas optat na jednu vec. Vyresil nekdo to aby slo ovladat maxidot pres FL MF volant tlacitky a rolerem ? Jde mi leva cast - hlasitost,dalsi skladby,ztlumeni ale v prave casti nejde roler :-( nemohu ovladat maxidot. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.