Přejít na obsah

Ketysova černá Elegance

Doporučené příspěvky

Nope, zadáš vin, já jsem viděl, že tam je 9 záznamů o stavu km, pokud tam nemáš nic, tak to je bohužel smůla a nemá cenu za něco platit. Pak dáš objednávku, do slevovýho kuponu zadáš AUTANET1 a jdeš dál. Já jsem to platil online kartou, takže jsem ten report viděl hned, přímo na stránkách...akorát jsem si to uložil :-)

Odkaz ke komentáři

Tak jsem zadal VIN a mám tam 11 záznamů (jen 5 záznamů se týká tachometru) :blink: , ale je divný, že u toho tachometru záznam končí v roce 2008 (v 2007 jsme auto koupili)..., ale asi si to ověření nechám udělat, čím dál víc mě to zajímá a cenu mám uvedenou 498 Kč :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak mi zas dojela holka ze servisu ... vyměnily se vnitřní homokinetické klouby a vyvážily se kola. Bohužel 150km/h+ a volant stále vibruje a s vyšší rychlostí jsou ty vibrace horší a horší. Už opravdu nevim, co s tím... Kola vyvážené (můžou to ještě dělat středící kroužky?), udělaná geometrie, stabilizátor, tyč stabilizátoru, uložení stabiku, čepy řízení, uložení/řídící mechanismus, febi silentbloky ramene pro leona ...

Navíc jsem dal kotouče přední Brembo Max, 2000km a vypadá to, že zase při brždění vibrujeme :wallbash:

Asi to pošlu ze skály nebo já nevim

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Musím to tady napsat ... posledních 14 dní byly nejhorší dny mýho života snad ... skoro jsem se nevyspal, nervy v kýblu. Jsem ve druhým ročníku na ČVUT FIT, a opakoval jsem z prváku Lineární algebru ... dneska už mi zbýval poslední pokus ... A JÁ JSEM TO DAL! Takže bude dneska PARTY HARD a pak se konečně vyspím!!! Nikdy víc už nechci toto zažít ... doma byly řeči jako že za 2 roky 150 000 v prdeli a tak ... ale prostě mi ten jeden zpackanej předmet nesel. Dneska jeste cestou na zkousku vlak 45 minut zpoždění, nestíhal jsem to, přišel jsem o 10 minut pozděj a měl míň času, takže sečteno podtrženo jsem rád, že to ze mě spadlo... a že mi začínaj pracovní a ne školní prázdniny :pivo:

Odkaz ke komentáři

Tak to gratuluji, sice jsem to nezažil, ale dovedu si to představit, jaký jsi měl nervy. Hlavně že to máš za sebou a teď už budeš mít veget a čas se věnovat příjemnějším věcem :palec:

Co se týká kol, tak Rapid má tuším rozteč 5x100, takže by měly kola bezproblémů pasovat a myslím si, že by octě hodně slušely :palec:

Odkaz ke komentáři

Tak jsem se dneska nudil a povedlo se mi odpoledne rozebrat jedno světlo ... ještě musím v pondělí rozebrat to druhý a stříknu si rámečky černou barvou. Jinak jsem natřel všechny brzdiče červenym alkytonem, ale furt nevím, čím to čistit ... je to za chvíli špinavý, černý... pomůže na to ironX nebo neco z detailing shopu?

A ještě se bude příští týden zaslepovat a čistit sání :palec:

Pak jsem dneska objednal přední černé blinkry, protože jsem měl jeden prasklej a k tomu už i boční rs kouřové, aby to ladilo :) A jen co stříknu ty rámečky tak šup za Vášou to všecko nechat namontovat :rolleyes:

130120081568.jpg090120081567.jpg

Odkaz ke komentáři

Chlapi, prosím vás, potřebuju co nejrychlejší radu. Doufám, že to moje vlákno někdo sleduje :rolleyes:

Mrkněte se mi prosím někdo na obrázky a poraďte mi, jestli jdu na to správně. Zaslepuji EGR, mám pipe kit, takže kompletní nahrazení. Tak nějak vím, co a jak, ale potřebuju odpovědi na otázky hlavně ve 3. obrázku (můžete mi pro dobro duše potvrdit i moje otázky v předchozích obrázcích). Díky moc!

Obraz008.jpgObraz012.jpgObraz009.jpgObraz011.jpg

Upraveno uživatelem ketys
Odkaz ke komentáři

Konektor se bohužel odpojit nedá ale nech ho tam kde je. A pokud si rád hraješ tak bych doporučil koupit podtlakový hadičky a propojit zbytek na jednoduchý okruh. Budeš lehčí o pár metrů hadic, dva ventily a bude to vypadat elegantně :) Koukni tady http://img12.rajce.idnes.cz/d1202/7/7528/7528230_130a72fe17b94970c128b26450d42f59/images/69.jpg?ver=0. Kdyby si chtěl detailnější foto tak SZ ;)

Odkaz ke komentáři

Máš to pěkný, ale já zas takovej profík nejsem :) Drobný věci si udělám, ale toto už je na mě moc :D kdoví kde bych to musel odpojovat a odkud ty hadičky tahat ... nechám to asi zatím tak :palec:

A jinak jsem dneska zpátky slepil xenony, rámečky ve vnitř v černé barvě vozu, k tém tmavým blinkrům to snad půjde.... a 26.7. už jsem objednanej k Vášovi, ať mi to tam hezky nahodí. S mato88 jsem se domluvil, že ke konci měsíce od něj vezmu lowtec 40/30, tak už pak budou chybět jen nějaké ty kolesa a budu spoko :wub:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...