Přejít na obsah

Ketysova černá Elegance

Doporučené příspěvky

ciimaa: objednal jsem je 14.1. a došli mi včera, tedy 11.2., takže necelej měsíc to trvalo :)
hans: jo, asi to začerním, pak to bude svítit taky fajn ... ještě to chci spojit tak, aby mi svítil i vrch světel současně, jak teď dával konny ten návod :pivo:

Odkaz ke komentáři

Tak jsme dole na sportovním pevném lowtecu o 40/30. Líbí se mi to, možná bych to snesl vzhledově klidně ještě trošku níž, ale v rámci použitelnosti v mém kraji je to už teď na hraně :D
Co se týče komfortu, čekal jsem to horší, rozdíl tam určitý je, ale zvyknu si na to v pohodě, za chvíli to nebudu ani vnímat. A ten pocit, když jsem na starým podvozku projel mírnou zatáčku ve 120 a houpalo se to jak kráva a teď, když to projedu ve 150 se to téměř nehne, to mi nic nevynahradí!

WP_20140214_002.jpgWP_20140214_001.jpgWP_20140214_003.jpg

edit: sorry za zimáky :D

Upraveno uživatelem ketys
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Vždycky, když se jednou za čas rozhodnu nakoupit na detailingshopu, tak je to objednávka za tisíce chjo :D Teď už to ale budu mít komplet, doplním sadu a přípravky na interiér a plasty a na kola + pneu a bude se makat. Příští víkend pořádně připravím kola, dokud je ještě nemám na autě :) Pak dám nějaký fotky, jak to snad prokoukne :palec:

Odkaz ke komentáři

Hlavně bych se zaměřil na značku :) aby to nebyly nějaký sračky :) Já jsem se toho teda hodně bál. :)Vypadají pěkně máš pravdu.
Ale co se mne týče tak na černých autech mám radši světlá kola. Ten kontrast se mi na tom líbí.

Upraveno uživatelem Závy
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...