Přejít na obsah

Ketysova černá Elegance

Doporučené příspěvky

Nad tou jsem taky přemýšlel, ale pak jsem četl recenze, že s tím pár let někdo neměl problém, tak to zkusím taky. Tam ti stejně praskne jezdec a buď to bude OK a nezacuchá se lanko, nebo ten horší případ :) Jak to dostanu, tak to pořádně máznu vazelínou, aby to jezdilo co nejdýl a bude :)

Odkaz ke komentáři

Mazat tu novou stahovačku nemusíš, protože ta je namazaná dostatečně (aspoň ta moje Německá je dost namazaná) ;)

Jinak když mě ta stahovačka praskla, tak jsem ji schválně moc nepoužíval (jen jsem ji trochu dotáhnul jakoby nahoru), takže by měly být lanka v pořádku, ale objednal jsem novou, protože u předface ty plastový blbce tuším nejdou vyměnit...

Odkaz ke komentáři

Trysky mám origo ... a právě nevím, jak dlouho vydrží? Já na nich najel už 100 tisíc a pokud nebyly měněné, tak maj 300 ... Krouťák to má teď solidní, jak je tam přes 300, tak už to jde :-D Dneska jsem tomu trošku dal pokouřit cestou

milos: klidně tě svezu, není problém :)

Odkaz ke komentáři

Zkontroluješ je buďto pomocí Vagu, ale musí to být nějaká extra verze, která ukazuje veškeré parametry motoru - něco o tom mi říkal TDiFun, loni byl taky na sraze v Žamberku, tak snad i letos dorazí - tak se ho zeptáš.

Druhá možnost je trysky vyndat ven, dát na stolici a zkontrolovat.

OK, už se těším na start :palec:

Odkaz ke komentáři

Hlavně mám 22kg na kole, takže v tom bude taky trošku potíž :D leda bych dal 15" zimáky :D to zas ale na sraz nebude ono :D

Jinak díky Martine za odpověď. Teď to ještě vydržím, možná se na Ježíška něco poštěstí :)

Upraveno uživatelem ketys
Odkaz ke komentáři

jojo po čipu paráda :palec: já mám dlouho dobou 6.2L a toto nešetřim na spotřebu nechraju :loool: jen jezdím a užívám ,v zimě mám menší spotřebu to sem na max 5,5L :smich: , v čéra sem závodil s 911 cabrio a seděla v tom starší pani asi 60 let němka :smich: chtěla mě ve 160km/h předjéct tak sem se nedal , pak sem ubral abych vyděl kdo to řídí a myslel sem že mě klepne :smich: ale dávala si to dobře ale víc jak 190km/h nechtěla jéct asi by si rozcuchala vlasy :smich:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

super, dík ... objednal jsem si totiž nové blinkry, ze kterých chci vypreparovat skla a předělat je na ty zažloutlý černý :D se mi to nelíbí a nemůžu s tím jet tak na žamberk přece :D a taky jsem si koupil novou zadní lištu na nárazník, konečně ju nemám podřenou a vybělenou ... už ji nebylo pomoci :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...