Přejít na obsah

Ketysova černá Elegance

Doporučené příspěvky

Tak jsme v sobotu večer zdárně dorazili s Octou z Chorvatska, najeli jsme celkem 2017 km a bez chybičky :-)

Druhý den na to jsem ji alespoň za tu dobře odvedenou práci umyl :palec:

WP_20130825_001.jpgWP_20130825_002.jpgWP_20130825_003.jpg

A ještě jedna fotka, jak to bylo na chvilku složeno :D

WP_20130817_002.jpg

To je jen se zavazadly, pak do toho ještě sedli dozadu 2 lidi a nebyla tam skoro mezera :lol:

A ještě špionážní z místa

WP_20130817_050.jpgWP_20130817_053.jpg

Upraveno uživatelem ketys
Odkaz ke komentáři

Čaute chlapi, potřebuju se zeptat na radio (nebo spíš DVD přehrávač). V Žamberku vedle sebe stály 2 jedničkový octy s radii Pioneer, byly to LCDčka a parádně pasovaly do toho prostoru místo stávajícího radia a odkladacího prostoru. Týpek mi říkal možná i co to přesně bylo zač, ale měl jsem něco v krvi a vůbec si to nepamatuju, jen že to bylo Pioneer :D Nevíte někdo, co je to zač? Nebo nějaké jiné alternativní rádio, které do toho prostoru pěkně sedne a nikde nic moc nečouhá atd? Díky :palec:

Odkaz ke komentáři

Už jsem si to našel, jsou to 2DIN rádia. Pěkná pálka celkem :rolleyes:

Jinak přemýšlím, co udělat s lištama vozu. Mám je takový zašlý už, naprd. Mám 3 varianty, buď je dát do barvy vozu nebo do černého matu anebo co si myslíte o černé klavírové?? Ta mě láká nejvíc, ale nevím, jak by to vypadalo na černým autě :(

Odkaz ke komentáři

to je jasny, příští sraz to už bude :) já teď ještě zbytečně nechtel zahazovat dobry gumy, takže na příští sezonu jsou kola a podvozek jasná investice :palec:

Ty máš Octu parádní, hlavně ten lak, co já bych za něj dal :wub: Ale radši mi poraď s těma barvičkama :lol:

Odkaz ke komentáři

EGR mám off a všechno v pohodě :rolleyes: Pokud ti to píše sporadicky, tak myslím že jde o závadu, která tam byla, ale už není. Takže stačí vymazat přes VAG a už by se neměla objevit :palec:

A zámky by měly jít vyndat úplně stejně. Povolíš ten šroub z boku dveří a pak to jde samo. Nemusíš nic študovat, rozebere to i děcko. Akorát potřebuješ dlouhej šroubovák, tuším že je tam torx.

Edit: pokud jsi teda myslel vložku zámku :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak Octa si zas vesele chrochtá ... jen mě serou ty kotouče. Kopou do volantu celkem fest. Zkusím ještě jednou ty Brembo Max, ale ted je vezmu od Jeldy a ne od pochybnýho Poláka :wallbash: Sice ma fakt levné díly, ale tady na tom šetřit nebudu.

To zas bude pálka, 4x kotouč, destičky textar, krycí plechy co mam prohnilé ...

Odkaz ke komentáři

Doporučuju Ti pořádně zkontrolovat celou přední nápravu (ložiska, čepy, silentbloky) a až pak měnit brzdy. A při výměně nezapomeň koupit nové vodící čepy s manžetkama, pak perfektně očistit dosedací plochy pod kotoučema no a dobře kotouče zajet. Větší brzdy 288mm jak píše Libor jsou velice dobrou volbou, ale zase musíš sehnat těhlice a třmeny.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...