Přejít na obsah

Outdoor obleceni

MichalF

Doporučené příspěvky

tak jsem si vcera koupil boty Alpine pro a triko Klimatex na lyze a popripade i na kolo tak jsem zvedav na funkcnost, kterou u obojiho vyzkousim hned v patek :-)

Máš foto botů? .-) a cenu?

Já teď poslední dva roky míval alpinky s Vibramkou ... perfektní boty :palec: žádné tolik nevydržely. A nevím co si koupit teď :palec: Jestli merely, alpiny.. :smich:

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
Kdyz stan, tak Jurek.

Kdyz spacak s dutym vlaknem, tak Primu.

V tomhle bych do supermarketovych znacek typu Husky, Loap ale i Hannah nesel.

Zvlast u stanu.

No ..stim stanem byl znamy uz nekolikrat v Tatrach.. i Alpach..a pak projel i Norsko.. a nikde nebyl problem..pri silnem vetru drzezl..pri prudkem lijaku nepromokl..tak nevim..a LOAP neni supernmarketova znacka..nebo jako myslis nekde TESCO apod..? tak to sem tam nikde nevidel...

A navic je to pro me dobre v tom ze bych to mel za polovic..vse co bych chtel z LOAPu..

Odkaz ke komentáři

Psal jsem to uz treba z toho duvodu, ze cokoliv se ti na stanu od Jurka podela - proseknes podlazku (treba mackou), zlomis prut, kus tropika ti chytne od varice a ja nevim co jeste, tak ti u Jurku obratem a za par susni opravi. Uz ti vyrobce ktery sije - resp. nakupuje - u sikmookych soudruhu - bohuzel neposkytne.

A opravdu - LOAP, HUSKY, zcasti i Hannahn u mne jsou supermarketove znacky.

Aspon jedna rada - podivej se zejmena na parametry podlazky - tj. nepropustnost.

To byl treba duvod proc, kdyz jsem kupoval expedicni stan do hodne vyskokych hor, vyhral Jurek nad nejlepsim Hannahem.

Jo a jeste jedna vec - u tech Jurku si muzes nechat usit stan na zakazku (barva tropika,....)

Odkaz ke komentáři

Jasne ja to beru..ale ten stan stoji 5tisic.. ja ho budu mit za 2a pul tisice..a v teto cenove kategorii pochybuji ze bych sehnal lepsi.. do vysokych hor uplne ani nechodim.. spise jen tak turistika atd ale kdyz mam moznost mit v LOAPU 50% slevu na cely nakup tak si to koupim tam asi..

Odkaz ke komentáři
Jasne ja to beru..ale ten stan stoji 5tisic.. ja ho budu mit za 2a pul tisice..a v teto cenove kategorii pochybuji ze bych sehnal lepsi.. do vysokych hor uplne ani nechodim.. spise jen tak turistika atd ale kdyz mam moznost mit v LOAPU 50% slevu na cely nakup tak si to koupim tam asi..

Pak je zbytecne se tu ptat, kdyz si stejne rozhodnutej pro neco u ceho pisou ze dostavas 50% slevu. Nekdo kouka na cenu nekdo na kvalitu :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

no nevím srovnávat Solomony s Meindlem snad ne !!

Meindl Vakuum je trošku jinde.

Osobně jsem na Meindlovky neslyšel negativní názor, chodí v tom i Šimánek na cestách.

Rozhodně výborná volba na Dolomity, Tatry apod..

Mám staré LaSportivy celokožené s GTX maximální spokojenost a nově Reichle (kůže/textil), ale ty mi sedí méně střihem.

Bral jsem je jako lehčí boty na podzim/zimu a lehký terén max. denní výlet.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...