Chadwick Odesláno Duben 1, 2013 Sdílet Odesláno Duben 1, 2013 Zdravím pánové. V servisu mi měnili spojku ( komlpet ) a po odjezdu ze servisu jsem zjistil, že spojkový pedál jde docela ztuha. Před tím to bylo krásně "jemné" a teď musím na spojkový pedál jakoby tlačit větší silou. V servisu mi řekli, že to časem povolí. Ale podle mě něco neudělali dobře, takže si s nimi pojedu zase popovídat. Může to dělat zavzdušněná spojka ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Duben 1, 2013 Sdílet Odesláno Duben 1, 2013 možno použili špatné ND.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fulltank Odesláno Duben 1, 2013 Sdílet Odesláno Duben 1, 2013 tuhost ti dela pritlacak, je mozny ze az se parkrat zahreje zmekne.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pepetu Odesláno Duben 2, 2013 Sdílet Odesláno Duben 2, 2013 Těžko říct když do toho nemůžu šlápnout. Jestli funguje dobře tak to vypadá, že u staré spojky jsi měl unavené paprsky. Teď jsou nové a kladou větší odpor. Jinak pokud je zavdušněná tak buď nevypíná a nebo jde lehko a vypíná až na podlaze. Ještě mě napadlo kdyby použili špatný díly tak asi špatný přítlačák o jiném průměru a tím pádem musíš víc tlačit.Ale netuším jak by ho tam napasovali. U 1,9 77kW 4x4 je přítlačák přímo proti spojce bez vypínací páky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Chadwick Odesláno Duben 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2013 No asi chvilku počkám a potom uvidím. Zatím díky za poznatky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Duben 3, 2013 Sdílet Odesláno Duben 3, 2013 u mňa je to skôr naopak, sedel som v novej OII FL a spojka ide úplne ľahko a na mojej ide celkom aj ztuha, známy má OII RS a tam ide tiež ľahšie, vôbec neviem od čoho to je závislé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.