Lap Dog 1 Odesláno Listopad 17, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2016 Ahoj, také se přidávám. Včera mi během jízdy auto škublo, následně se rozsvítila kontrolka žhavení a na počítači mi to vyhodilo Závada kontroly ESP... auto vůbec nereagovalo na plyn. Vypl jsem zapalování, znovu nastartoval a zatím nic... Nevíte někdo čeho by to mohla být předzvěst? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Listopad 17, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2016 Včera pršelo, vjel jsi do louže, a chvilková disfunkce snímače otáček. Jinak špatný kontakt a pokles napětí. Mělo by to být zapsáno v jednotce, takže diag. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hrashek Odesláno Prosinec 28, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2016 Ahoj, také se mi na vw touran rozblikala kontrolka zhaveni, auto do nouzaku. Po vypnuti a opetovnem nastartovani vse OK. Prestalo mi topit auto, nejede webasto prihrev. Uz jsem s tim byl jednou v servisu, kde menili cerpadlo webasta, a je to tu zase. Nemate nekdo nejakou radu, aby ze me nekde v servise nechteli jen tahat prachy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vlado03 Odesláno Únor 1, 2017 Sdílet Odesláno Únor 1, 2017 Ahojte, som tu nováčik. Podobný problém u mňa. Pár dní dozadu sa mi rozsvietila kontrolka DPF filtra. A dnes ráno po 5km jazdy kontrolka "vrtulníku" a rozblikala sa kontrolka žhavenia. Vypnutie motoru a následné naštartovanie niepomohlo. Zajtra po diagnostike pošlem bližšie info. Je niečo okrem brzdhových svetiel, čo si viem skontrolovať aj sám dnes? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dark Odesláno Únor 23, 2017 Sdílet Odesláno Únor 23, 2017 Zdravím, potrebujem poradiť blika mi kontrolka žhavenia. Toto mi vyhodilo pri diagnostike: chyba 00907 - zakrok rizeni zateze. Brzdový spínač som vymenil, nepomohlo :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kupinka Odesláno Duben 22, 2017 Sdílet Odesláno Duben 22, 2017 Čus nevíte když mi budou měnit egr plus Flash ŘJ jestli přijdu i o Chip který je nahraný.? Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pepa150 Odesláno Květen 15, 2017 Sdílet Odesláno Květen 15, 2017 Čest mam podobný problém : když nastartuju sviti mi kontrolka motoru po krátke době se mi rozblika kontrolka žhaveni a auto spadne do nouzoveho režimu a je bez vykonu na diagnostice mi to piše :vadný potenciometr na chladiči pro zpětne vedeni spalin , měl někdo podobný problem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
15degren Odesláno Květen 16, 2017 Sdílet Odesláno Květen 16, 2017 Jako fakt ? Máš tady o tom půlku fora. Prostě vyklop prachy za novej egr... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.