Přejít na obsah

centrální zamykání - dálka

mh23

Doporučené příspěvky

Potřebuji poradit jaké centrální zamykání vybrat. Mám 1.9 tdi, r.v 1999,hatchbag.

V autě dálkový centrál je, ale nefunkční dálka,která je klasicky v klíči.Funguje fakt sporadicky - 2x do roka.

A protože mám jediný zámek na kufru,který dostává dost zabrat,tak bych chtěl dokoupit jiný centrál s tím že kabeláž by zůstala stávající a vyměnila by se jen nějaká jednotka,která nevím ani kde je.a ted nevím jaký centrál vybrat,aby s tím bylo co nejmín práce.

Odkaz ke komentáři

jo oba dva klíče nefungují. Jednou za rok při vyšších teplotách to odemkne- jinak nic. Mám na to smůlu a fakt bych to už chtěl mít vyřešené jednou pro vždy. Měl jsem x aut a v každém na hovno centrál. většinou šlo o francouzské značky.(systém infra,otvírání max 1,5 metrů od auta).U škodovky jsem čekal standard jak to vidím u každého -jde k autu na 5 metrů pípne a auto se odemkne. Tak musím položit věci na zem,sníh , bláto a podobně ,odemknout kufr a věci znovu vzít a uložit. Navíc ten zámek opravdu trpí a investice do centrálu bude určitě menší než měnit zámek.

co tohle?

něco takového jsem myslel,ale s tím že bych použil jen tu krabičku a ovladače - je to možné? a kde by se ta krabička měla umístit.Vůbec nevím,kde v autě je toto umístěno.

http://www.levnejmobil.cz/levnejmobil/eshop/46-1-Centralni-zamykani/0/5/1269-Centralni-zamykani-CZ-3828-new

Odkaz ke komentáři

no jestli nehovíš elektrice nech si to radši od někoho zapojit

jinak: dráty pro centrál najdeš v předních dveřích řidiče v konektoru ŘJ stahování oken reaguje na mínusový impulsy

dráty pro blinkry najdeš v konektoru páčky přepínání blinkrů

dveřní spínač si vytáhneš od stropního světla

jinak u tý uni dálky co koupíš je návod k zapojení tak by neměl bejt problém

Upraveno uživatelem pavel71
Odkaz ke komentáři

cavte borci... nechcel som zakladat novu temu tak to pisem sem. Mam octu 1.9 tdi r.v. 99 face. a kupil som si DO k mojmu centralu....vsetko som nahodil a je to ok. Len neviem na ktory presne kabel mam nahodit dotahovanie okien. Neviete mi niekto poradit na ktory kablik podla farby to mam dat. Alebo ako aspon zistim ktory je ten spravny? Dakujem

Odkaz ke komentáři
  • o 2 roky později...

Zdravím,

vopred sa ospravedlňujem že to píšem sem, ale nechcem zakladať novú tému. Potrebujem vedieť aká batéria ide do diaľkového ovládača centrálneho zamykania pre nesklopný dvojtlačidlový kľúč (zrejme je to ten 433MHz) na Škoda Octavia Combi 1.9TDI 81kW r.v.2000 pred faceliftom. Predchádzajúci majiteľ tam mal nefunkčné 2 kusy DURACELL DL2016 3V s kontaktným plieškom - čo je vlastne spolu až 6V ak sa nemýlim. No a v práci máme Octaviu r.v.2001 máme tiež nefunkčný central, ale je tam iba1kus DURACELL DL2032 3V čo je vlastne hrubšia baterka ale iba 3V. Tak teraz neviem aké mám kúpiť baterky, koľko kusov a akú voltáž a nikde som to nenašiel . Ďakujem za pomoc.

Odkaz ke komentáři

cavte borci... nechcel som zakladat novu temu tak to pisem sem. Mam octu 1.9 tdi r.v. 99 face. a kupil som si DO k mojmu centralu....vsetko som nahodil a je to ok. Len neviem na ktory presne kabel mam nahodit dotahovanie okien. Neviete mi niekto poradit na ktory kablik podla farby to mam dat. Alebo ako aspon zistim ktory je ten spravny? Dakujem

je to ten samý kablík na který ti to zamkne centrál vozu

ten prodlouženej impuls musí bejt mínusový !!

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...