mh23 Odesláno Duben 11, 2013 Sdílet Odesláno Duben 11, 2013 Potřebuji poradit jaké centrální zamykání vybrat. Mám 1.9 tdi, r.v 1999,hatchbag. V autě dálkový centrál je, ale nefunkční dálka,která je klasicky v klíči.Funguje fakt sporadicky - 2x do roka. A protože mám jediný zámek na kufru,který dostává dost zabrat,tak bych chtěl dokoupit jiný centrál s tím že kabeláž by zůstala stávající a vyměnila by se jen nějaká jednotka,která nevím ani kde je.a ted nevím jaký centrál vybrat,aby s tím bylo co nejmín práce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Duben 11, 2013 Sdílet Odesláno Duben 11, 2013 centrál kupovat nemusíš stačí ti jen dokoupit jakoukoliv Uni dálku a tu dopřipojit ke stávajícímu centrálu pokud chceš kvalitu koukni třeba na Jablotron jinak s těch levnějších třeba fy. keetec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Duben 11, 2013 Sdílet Odesláno Duben 11, 2013 Opravil bych ten origo co tam máš. Nejlepší řešení. To zlobí oba klíče? Třeba to bude chtít jen znova přispůsobit, nebo baterie, max. nové ovladače. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mh23 Odesláno Duben 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2013 jo oba dva klíče nefungují. Jednou za rok při vyšších teplotách to odemkne- jinak nic. Mám na to smůlu a fakt bych to už chtěl mít vyřešené jednou pro vždy. Měl jsem x aut a v každém na hovno centrál. většinou šlo o francouzské značky.(systém infra,otvírání max 1,5 metrů od auta).U škodovky jsem čekal standard jak to vidím u každého -jde k autu na 5 metrů pípne a auto se odemkne. Tak musím položit věci na zem,sníh , bláto a podobně ,odemknout kufr a věci znovu vzít a uložit. Navíc ten zámek opravdu trpí a investice do centrálu bude určitě menší než měnit zámek. co tohle? něco takového jsem myslel,ale s tím že bych použil jen tu krabičku a ovladače - je to možné? a kde by se ta krabička měla umístit.Vůbec nevím,kde v autě je toto umístěno. http://www.levnejmobil.cz/levnejmobil/eshop/46-1-Centralni-zamykani/0/5/1269-Centralni-zamykani-CZ-3828-new 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlades92 Odesláno Duben 12, 2013 Sdílet Odesláno Duben 12, 2013 Co tohle http://www.levnejmobil.cz/levnejmobil/eshop/48-1-Dalkova-ovladani/41-2-Privesky/5/977-Dalkove-ovladani-Maxicar-686-G2236 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mh23 Odesláno Duben 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2013 no,něco takového bych si představoval. a ted ještě jak to napojím,kde je stávající jednotka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Duben 12, 2013 Sdílet Odesláno Duben 12, 2013 (upraveno) no jestli nehovíš elektrice nech si to radši od někoho zapojit jinak: dráty pro centrál najdeš v předních dveřích řidiče v konektoru ŘJ stahování oken reaguje na mínusový impulsy dráty pro blinkry najdeš v konektoru páčky přepínání blinkrů dveřní spínač si vytáhneš od stropního světla jinak u tý uni dálky co koupíš je návod k zapojení tak by neměl bejt problém Upraveno Duben 12, 2013 uživatelem pavel71 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mh23 Odesláno Duben 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2013 No tak tohle raději nechám na někom jiném,kdo tomu rozumí. A předevčírem jsem měl dveře rozebrané,kdybych to věděl tak bych to hned nafotil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvOkY Odesláno Duben 13, 2013 Sdílet Odesláno Duben 13, 2013 cavte borci... nechcel som zakladat novu temu tak to pisem sem. Mam octu 1.9 tdi r.v. 99 face. a kupil som si DO k mojmu centralu....vsetko som nahodil a je to ok. Len neviem na ktory presne kabel mam nahodit dotahovanie okien. Neviete mi niekto poradit na ktory kablik podla farby to mam dat. Alebo ako aspon zistim ktory je ten spravny? Dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mrsing Odesláno Únor 23, 2016 Sdílet Odesláno Únor 23, 2016 Zdravím, vopred sa ospravedlňujem že to píšem sem, ale nechcem zakladať novú tému. Potrebujem vedieť aká batéria ide do diaľkového ovládača centrálneho zamykania pre nesklopný dvojtlačidlový kľúč (zrejme je to ten 433MHz) na Škoda Octavia Combi 1.9TDI 81kW r.v.2000 pred faceliftom. Predchádzajúci majiteľ tam mal nefunkčné 2 kusy DURACELL DL2016 3V s kontaktným plieškom - čo je vlastne spolu až 6V ak sa nemýlim. No a v práci máme Octaviu r.v.2001 máme tiež nefunkčný central, ale je tam iba1kus DURACELL DL2032 3V čo je vlastne hrubšia baterka ale iba 3V. Tak teraz neviem aké mám kúpiť baterky, koľko kusov a akú voltáž a nikde som to nenašiel . Ďakujem za pomoc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Únor 23, 2016 Sdílet Odesláno Únor 23, 2016 cavte borci... nechcel som zakladat novu temu tak to pisem sem. Mam octu 1.9 tdi r.v. 99 face. a kupil som si DO k mojmu centralu....vsetko som nahodil a je to ok. Len neviem na ktory presne kabel mam nahodit dotahovanie okien. Neviete mi niekto poradit na ktory kablik podla farby to mam dat. Alebo ako aspon zistim ktory je ten spravny? Dakujem je to ten samý kablík na který ti to zamkne centrál vozu ten prodlouženej impuls musí bejt mínusový !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.