header009 Odesláno Duben 14, 2013 Sdílet Odesláno Duben 14, 2013 (upraveno) Tak jsem dlouho čekal kdo tady začne a nakonec jsem se odhodlal já začátkem března jsme si přivezli domů tuto krasavici, po OII 2,0TDi je pro nás přechod na TSi velice příjemnej a ve spojení s DSG je to docela solidní kočár :). Takže první dojem je velice kladný zatím se s ní moc nejezdilo protože jsme nechtěli kupovat kvůli pár dnům zimáky, kdyby jsme věděli že sníh bude ještě v půlce dubna tak jsme je koupily ale to je jedno. Zatím máme tedy najeto cca 1Tkm především okresky a dálnice a semtam trošku město. Spotřeba je zatím docela vyskoká cca 8l ale předpokládáme že se to ještě s přibývajícími kilometry ustálí a jelikož přišlo nadšení s agregátu tak se zatím nikdo nesnažil jezdit nějak extra ekonomicky... Samozřejmě nedostává nějakej záhul protože se teprve zajíždí. Co se týče výbavy tak je to tedy elegance plus a k tomu nějaké doplňky navíc jako bixeny, bolero, simply clever a další detaily celé to bylo za nižší cenu než v roce 2006 OII 2,0TDi základní elegance... Fotky jsou starší a někdo je možná již postřehl v tématu s OIII. Jinak pro upřesnění rámeček pod přední spz šel dolů hned, chyba byla na straně servisu prodejce kde se nám omluvili Upraveno Duben 14, 2013 uživatelem header009 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Duben 14, 2013 Sdílet Odesláno Duben 14, 2013 vyzera super gratulujem k novemu vozitku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Duben 14, 2013 Sdílet Odesláno Duben 14, 2013 Krása,červený auta moc nemusim,ale tady je to fakt dokonalý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Duben 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2013 Děkuji, taky jsme váhali nad modrou race, ale raději sme přibrali nějakou výbavu a vzali červenou, a absolutně nelitujeme nicméně jak tak jezdím po R10 celkem často kde potkávám kde co od škodovky včetně kamionu plnejch OIII tak jsem neviděl jedinou červenou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Duben 15, 2013 Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 Gratuluji. Tuhle barvu jsem okukoval v Brně Několikrát jsem ji tu už zahlídl. Ať slouží co nejlépe a hlavně, ať ti vydrží pěkná co nejdéle. Hold závist je oblíbená česká vlastnost :). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Duben 15, 2013 Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 Červená je krásna, kombinácia motoru a prevodovky super.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 15, 2013 Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 Moc pěkná Octule, tak ať dobře slouží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Duben 15, 2013 Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 Auto nevyzerá zle, chválim hlavne motor! Chcel by som sa spýtať, pozerám fotky ale nevidím tie výškové repráky vo dverách pri kľučke, to už sa nemontuje? :o Kde sú teraz repráky (koľko ich je)? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Duben 15, 2013 Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 tu výbavu bych viděl úplně stejně + cannon repráky ale vím ,lehko se píše a hudba se dá dodělat krásná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Duben 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 Auto nevyzerá zle, chválim hlavne motor! Chcel by som sa spýtať, pozerám fotky ale nevidím tie výškové repráky vo dverách pri kľučke, to už sa nemontuje? :o Kde sú teraz repráky (koľko ich je)? ale jsou tam jen jsou hůře vidět, vepředu jsou v těch trojúhelníčkách u zrcátek a vzadu u kliček jinak co se týče audiosystému tak nad ním jsme taky dost váhali ale nakonec jsme řikali že k boleru to je možná zbytečnost... hraje to celkem slušně můžu porovnat s OII a OII audiosystém a tohle je někde mezi oproti OII s audiosystémem tomu chyběj trochu středy a basy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Duben 15, 2013 Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 Ta cervena race s xenony je moc pekna ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ales4 Odesláno Duben 16, 2013 Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 velka gratulace, at prinasi radost :-) taky se mi libi investice do výbavy a motorizace Měl jsem červenou a ted mam černou a ac je na udržbu nesmlouvava, šel bych zase do černé :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 16, 2013 Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 potrebujes druhou nalepku coz? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Duben 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 nálepku nemám ani najednom :( ta co mi přišla s kartičkou tak tu si vzal do parády dvouletej synovec :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 16, 2013 Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 ty voe :) posilam novou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Duben 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Duben 16, 2013 Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 Tak se konečně tato sekce taky dočkala :D dlouho zela prázdnotou :-( Je pěkná, já bych si vybral úplně stejně + ten Canton no, jak už tady někdo zmiňoval. :-) (Pokud tedy nepočítám, s čím příjde RS) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Duben 16, 2013 Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 Á, první vlaštovka :) no toto trvalo. Moc pěkná, tak ať slouží. Moc dobrej výběr s tou 1,8 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 16, 2013 Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 Pěkná Octule, motor i výbavu chválím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Duben 16, 2013 Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 No vidite ze to ide :) Je paradna ! Gratulujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Duben 18, 2013 Sdílet Odesláno Duben 18, 2013 Tak přesně takovou bych si koupil já, jen zrovna červenou nemusím, takže buď černou a nebo raději stříbrnou, po zkušenosti s černou, která je krásná, ale náročná. Ale motor 1.8 TSI s DSG to musí být parádá! Pro mě jediná správná volba pro OIII. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Duben 19, 2013 Sdílet Odesláno Duben 19, 2013 Skvělá konfigurace! Ať slouží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 19, 2013 Sdílet Odesláno Duben 19, 2013 v plny palbě přední světla jsou fakt luxus, natož socky jsou hrozný :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Květen 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 21, 2013 Tak poznatky ke spotřebě... má najeto teď cca 2,4Tkm a pozitivně se to projevilo na spotřebě. Ty krátký trasy tady v kopcích do 20km nejsou optimální ani pro auto ale ani pro posuzování spotřeby. Delší trasa byla nedávno ve třech lidech Jablonec->Liberec->Česká Lípa a zpět žádný courání na spotřebu ale ani žádnej rachot řekl bych prostě komfortní jízda kdo zná Liberec->Lípa asi ví dlouhý roviny hustej provoz se spotřebou nějakejch 7,3 a pak ještě dálnice v plnym osazenstvu asi 350Km vetsinou na tempomatu 140 se spotřebou 7,6. Pro rejpaly upozorňuju že je to spotřeba z PP, opravdu nikdo z nás nekontroluje jestli to sedí prostě se vymažou kilometry koukne se kolik se natankovalo a letmo se to spočítá z hlavy jestli to sedí a tradá desetina sem desetina tam... Papírový spotřebě se to neblíží a to nikdo ani nečekal, zatím celkem spokojenost, jestli si to ještě trochu sedne časem budem jen rádi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 21, 2013 Sdílet Odesláno Květen 21, 2013 Tak to je super, na to, jaký to má koníky a jízdní vlastnosti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sagi27 Odesláno Květen 21, 2013 Sdílet Odesláno Květen 21, 2013 Tiez Ti gratulujem k super vyberu. Je krasna... Ja som tiez cakatel koncom maja mi pride motor a prvodovka to iste a modra race + chrom packet tak uvidime. A chcem sa opytat kde do pekla v ponuke bolo to kridlo co mas na kufri. Ja som si to nikde nevsimol, alebo to na slovensku neponukaju. Do pekla s nimi. Snad sa to bude dat domontovat dodatocne. Uz sa tesim. Som zvedavy na tie odpichy ako to bude akcelerovat. Napis dojem z jazdy.....Dik cau 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Květen 21, 2013 Sdílet Odesláno Květen 21, 2013 sagi: Ten spojlerík na kufri má každé 1,8 TSI A odporúčam nakontaktuj sa na predajcu, a prever, ako to vyzerá s tvojim autom. Vonkajší chrom paket má totiž reštrikciu a autá, ktoré s ním boli zadané do výrobu, sú označené ako "nevyrobiteľné". Podľa správnosti ťa mal kontaktovať tvoj predajca a toto s tebou prebrať, či chceš auto bez chrom paketu, alebo počkáš - tu ale hrozí čakačka niekoľko mesiacov navyše, pretože je problém u dodávateľa a nevie sa, kedy problém vyriešia :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Květen 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 22, 2013 Jak píše 160R, spojler tam je z výroby taky jsem koukal jak puk když jsem ho viděl na autě jenže v tý době ještě těch 1,8 moc nejezdilo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sagi27 Odesláno Květen 26, 2013 Sdílet Odesláno Květen 26, 2013 Ahoj este by ma zaujimalo ako sa to chova na nerovnostiach. Je to hlucne, alebo sa to da vydrzat? Vsade sa pise, ze nove O3 su hlucne, ze to duni v kabine atd. Je sice pravda, ze to asi plati pre tie jednoduche napravy. Tak ako je to s tou 1.8ičkou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Květen 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2013 Hele oproti OII je mnohem mene hlucna ted jsem jel s kamosem ktery ma OII facelift starou pul roku a ta je odhlucnena hure az me to zaskocilo, obe byli na 17" kolech akorat OII byla TDi ale to si myslim ze nehraje roli, celkove s podvozkem jsme nad míru spokojeni a to že ty silnice stojej fakt za hovno.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.