vittto Odesláno Duben 15, 2013 Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 Přeju pěknej dobrej den. Mám problém -nejdou mě otevřít dveře z venku.Auto je odemknutý klika se normálně pohybuje jako kliky u ostatních dveří a nic. Ze vnitřku to kličkou normálně otevřu. Musím sundat tapec a vymontovak kliku a nebo máte někdo s tím zkušenost? Předem dík. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Duben 15, 2013 Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 počítám že se ti utrhlo to krátký ovládací lanko od kliky a bude muset zámek ven abys ho vyměnil a nebo se jen vyháklo a bude stačit ho poštelovat ?? koukneš uvidíš http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=14915 to lanko je vidět na poslední fotce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittto Odesláno Duben 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 Díky za dobrou radu podívám se a dám vědět . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittto Odesláno Duben 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2013 Tak jsem vyndal zámek dveří podle návodu a zjistil jsem že na konci lanka je takovej nálitek z umělý hmoty a ten je vyskočenej z uložení co je na klice. Tak jsem to tam zacvakl a v pohodě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KAYA Odesláno Únor 9, 2016 Sdílet Odesláno Únor 9, 2016 počítám že se ti utrhlo to krátký ovládací lanko od kliky a bude muset zámek ven abys ho vyměnil a nebo se jen vyháklo a bude stačit ho poštelovat ?? koukneš uvidíš http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=14915 to lanko je vidět na poslední fotce Prosim tě můžu se zeptat k tomuto starýmu tématu...co je to za tisícihran, kterej je potřeba z boku dveří povolit (ale ne vyšroubovat), je to malá díra a nedostanu tam thorx na nástavci, tak budu muset koupit delší v kuse, dík za radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
levelv Odesláno Únor 10, 2016 Sdílet Odesláno Únor 10, 2016 je to T15 - stejný jako na šrouby u tapecu dveří 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Únor 10, 2016 Sdílet Odesláno Únor 10, 2016 LEVELV: JE TO TORX 20. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
levelv Odesláno Únor 11, 2016 Sdílet Odesláno Únor 11, 2016 njn, proto jsem tam připsal že je to stejnej jako u tapecu... víš jak, duvěřuj ale ověřuj... nebyl to umysl... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FilipKo Odesláno Únor 17, 2016 Sdílet Odesláno Únor 17, 2016 doveruj ale preveruj presne tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rasto55 Odesláno Únor 23, 2016 Sdílet Odesláno Únor 23, 2016 chapete sa? ano to je najdolezitejsie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.