Přejít na obsah

Po výměněn turba kouří černě

Doporučené příspěvky

Tak mám drobný problém, jen se chci ujistit, že to opravdu může být tím.

Takže vyměnil jsem turbo, všechno ok, turbo jede. Ale auto má asi 80% výkon než mělo předtím, a při plným kotulu docela dost hulí, předtím sice taky (po čipu), ale ted je to tak o 200% více, a trochu to sicí, mám podezření na nějaké těsnění u zpětného vědení.

To mě napadá, že jsem jedinné oddělával, samozřejmě svody taky, ale ten zvuk by byl trochu jiný, už předtím se mě zdálo, že to těsnění trochu profukovalo, ted to vypadá že asi fičí, a halvní otázka zní, může to toto udělat???

Všechny hadice jsem prošel jsou OK, nic nikde není prasklý, jedinný toto sičení a tím pádem i hulení ale při plným kotlu když se jezdí normálně nejde to poznat. Nějaké návrhy???

P.S. kompl bez chyb, všechno je OK

je to ta 3ka nahoře i dole. dole u svodů je vyměněná, nahoře ne. :wallbash:

post-17195-0-48505900-1366303730_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

už není vydrželo 100km, a vrtulka KO a 5litrů olej v laufu :wallbash::wallbash::prcprc: . No každopádně uvidí se až tam bdue jiné. Ale já už to dělat nebudu, asi byla regulace zatuhlá, pak to jelo normal, ale vydrželo to jen pár km. Njn tak ted už vím, že jen nový a originál, nebo něco z originálu. kua :wallbash: Uvidíme jak se k tomu postaví.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...