vevca Odesláno Duben 18, 2013 Sdílet Odesláno Duben 18, 2013 Tak mám drobný problém, jen se chci ujistit, že to opravdu může být tím. Takže vyměnil jsem turbo, všechno ok, turbo jede. Ale auto má asi 80% výkon než mělo předtím, a při plným kotulu docela dost hulí, předtím sice taky (po čipu), ale ted je to tak o 200% více, a trochu to sicí, mám podezření na nějaké těsnění u zpětného vědení. To mě napadá, že jsem jedinné oddělával, samozřejmě svody taky, ale ten zvuk by byl trochu jiný, už předtím se mě zdálo, že to těsnění trochu profukovalo, ted to vypadá že asi fičí, a halvní otázka zní, může to toto udělat??? Všechny hadice jsem prošel jsou OK, nic nikde není prasklý, jedinný toto sičení a tím pádem i hulení ale při plným kotlu když se jezdí normálně nejde to poznat. Nějaké návrhy??? P.S. kompl bez chyb, všechno je OK je to ta 3ka nahoře i dole. dole u svodů je vyměněná, nahoře ne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Duben 18, 2013 Sdílet Odesláno Duben 18, 2013 Nezapomnel jsi hadru v saci hadici :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Duben 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2013 ne to určitě ne, tedkom jeden poznatek do 3/4 plynu je to OK a jede to dobře, bych řekl, tak jak má (ale víc kouří), ale jakmile se tomu dupne plnej, tak hulí a nejede. Tak mám podezření na egr. ale nevím. Jak se softově EGR vypíná? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duch Odesláno Duben 20, 2013 Sdílet Odesláno Duben 20, 2013 upravit mapy ovladani egr, musis za nakym ciparem, ten kdo ti delal soft by to mel umet, co je to za turbo hybrid? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Duben 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2013 už není vydrželo 100km, a vrtulka KO a 5litrů olej v laufu . No každopádně uvidí se až tam bdue jiné. Ale já už to dělat nebudu, asi byla regulace zatuhlá, pak to jelo normal, ale vydrželo to jen pár km. Njn tak ted už vím, že jen nový a originál, nebo něco z originálu. kua Uvidíme jak se k tomu postaví. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Duben 21, 2013 Sdílet Odesláno Duben 21, 2013 Tos jako dal nový turbo a po 100 km se ti posralo??? Já ho jdu měnit zítra, to se mám na co těšit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Duben 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2013 no třeba jo :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.