Lucasse Odesláno Duben 19, 2013 Sdílet Odesláno Duben 19, 2013 Tak už jsem se odhodlal ji sem hodit.. :) Máme už spolu od 10.4. najeto momentálně 1101km a jsem s ní čím dál víc spokojenější. Říkám ji Darja :) Musel jsem kvůli ní podstoupit těžkou ránu do srdce a to prodat svou milovanou dvou-kolovou mašinu :( Holt priority se mění.. Co se týká Darji, prodělala oproti plošší standardce operaci na přifouknutí - paket Ambition+, Maxi-Dot, alarm, Bolero, 8repro, Terony, parkovaci senzory vzadu, zadní led, 3-ramenný multi volant, kontrola tlaku v pneu. Dál jsem ji navíc vybavil dalšími zabezpečeními. Budu se snažit auto si postupně více sobě přispůsobovat a upravovat. Postupně sem budu házet i nějaký fotky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 20, 2013 Sdílet Odesláno Duben 20, 2013 Bílá je luxusní Dej ještě foto interiéru ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Duben 20, 2013 Sdílet Odesláno Duben 20, 2013 Tak hlavně ať dobře slouží a prožijete spolu spoustu šťastných kilometrů, když už jsi musel obětovat mašinu. Už na tam chybí jen nálepka octaviaclubu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Duben 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2013 Diky, jinak nalepka OC uz tam je, hned pod spz ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Duben 20, 2013 Sdílet Odesláno Duben 20, 2013 Tak takto vyzera moje buduce auto?! :D Je to len otazka casu kedy sa u nas taka vyskytne. Dost mozne, ze ako sluzobak. Inak parada ! Zelam aby si bol spokojny ! jj hod aj intros 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Duben 20, 2013 Sdílet Odesláno Duben 20, 2013 Bílá OIII opravdu moc sluší . Gratulace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Duben 20, 2013 Sdílet Odesláno Duben 20, 2013 Diky, jinak nalepka OC uz tam je, hned pod spz ;-) ... aha na tom rámečku od RZ jsem si ji nevšiml B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Duben 20, 2013 Sdílet Odesláno Duben 20, 2013 Krasavice, bílá jí sluší ale starat se o to aby to bylo furt takhle krásně čistý :D přeju hodně šťastných km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Duben 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2013 (upraveno) Přidávám fotky interieru, podvozku a jeden čelní pohled :) Upraveno Duben 20, 2013 uživatelem Lucasse 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 20, 2013 Sdílet Odesláno Duben 20, 2013 jeste to chce tu cernou klubovou lepku na druhou stranu kufru :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Duben 20, 2013 Sdílet Odesláno Duben 20, 2013 vyzera super vela stastnych km prajem biela je velmi luxusna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Duben 20, 2013 Sdílet Odesláno Duben 20, 2013 pěkné, pěkné čím to fotíš? to se mi moc libí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 20, 2013 Sdílet Odesláno Duben 20, 2013 Jak jsi spokojenej s tvrdostí sedaček? Tenhle interiér se mi líbí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Duben 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2013 Díky všem Jim: Je to focený Nikonem D5100 + Tamron 17-50/2.8 a rybí oko Samyang 8mm. Kdybys potřeboval k tomu helpnout, tak se ptej, pokusím poradit ;) Dakie: Sedačky jsou super, tvrdost tak akorát, při jízdě na ně "zapomínám", resp. je neřeším, takže to je svým způsobem dobře :D Přítelkyně vzkazuje, že perfektně hřejou :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Duben 21, 2013 Sdílet Odesláno Duben 21, 2013 jak si fotil rybím okem ten předek, tak vypadá jak bmw 6 :lool: už šetříš na novou mašinu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 21, 2013 Sdílet Odesláno Duben 21, 2013 Hodně štastně najetých kilometru bez poruch At Ti to slouží ke spokojenosti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Duben 21, 2013 Sdílet Odesláno Duben 21, 2013 Gratulace k nový káře a jedním slovem...luxus!!!! Ta bílá tomu fakt sekne, takže ať tě Darja nezlobí a vše šlape jak má. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Duben 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2013 Díky V blízké době nás čeká lepení tmavých fólií na skla, tak jsem zvědavej jak se to bude na Darji vyjímat. Posílám ještě nejaký fotky z výletu na Bouzov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Duben 23, 2013 Sdílet Odesláno Duben 23, 2013 pokud nebudeš dávat úplně tmavý, bude to vypadat hezky. Zcela tmavý skla se k tomuto autu (bez dalších úprav) nehodí. Můj názor ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Duben 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2013 (upraveno) Tak a fólie jsou na autě (nejsou to ty nejtmavší ;) ). Celkově se zvýraznilo. Jinak prozatím najeto cca 1600km. Po prvním tankování spotřeba 6,5l/100km, druhý tankování 6l/100km, tak snad to ještě klesne. Do tisícovky jsem se snažil přeřazovat už kolem 2tis ot., pak občas trochu zlehka vytočit. Vše s lehkou nohou ať se motor pěkně zajede :) Přidávám fotky ze včerejška, snad se budou líbit. Upraveno Duben 26, 2013 uživatelem Lucasse 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 27, 2013 Sdílet Odesláno Duben 27, 2013 Takhle to vypadá na hodně tmavý fólie, ale je mi jasný, že noční fotky zkreslujou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
yaris Odesláno Duben 27, 2013 Sdílet Odesláno Duben 27, 2013 Moc pěkné a folie super. Jakou prusvitnost v % si tam dal. Jinak moc krásné autičko :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Duben 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2013 yaris: Diky, je to fólie s 20% propustností světla. Vepředu na čelním skle je pruh s 5% propustností světla, ta je hodně tmavá, ale pomáhá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Duben 28, 2013 Sdílet Odesláno Duben 28, 2013 Taky začínám o tom pruhu uvažovat, nemáš s ním problém třeba u cajtů? A co potom na STK? Ten pruh tam asi být taky nesmí ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Duben 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2013 Mam to zatim jen par dnu a policajty sem s tim nastesti jeste nepotkal :D Technickou bych zatim neresil, nejblizsi me ceka za 4 roky. Dostal jsem k tomu i nejaky certifikat, ale nejspis to je jen kus papiru k nicemu si myslim. Jinak ve vyhlasce se pise, ze na celnim skle nesmi byt nalepena zadna folie, jindy me bylo receno, ze nesmi byt ve vyhledu ridice. Nektery auta ale mivaji tu folii z vyroby, tak proc by ji nemohli mit i ostatni. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Duben 28, 2013 Sdílet Odesláno Duben 28, 2013 pěkný autíčko ať slouží dobře a dlouho ;) jinak taky chci folie dávat asi ty 20 co máš taky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Duben 28, 2013 Sdílet Odesláno Duben 28, 2013 (upraveno) z vlastní zkušeností vím že když nenarazíš na STK na idiota a nemáš na čelním skle chromovej pruh 70cm širokej tak je to ok, na zadních oknech je folie v pohodě a u řidiče měřej, jinak na bílým autě ty folie vypadáj úžasně Upraveno Duben 28, 2013 uživatelem header009 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Duben 28, 2013 Sdílet Odesláno Duben 28, 2013 Pecka! Moc pěkný fotky a zase se budu opakovat, když řeknu, že ta bílá je masakr. Jednoznačně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Duben 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2013 Taky doufam, ze s tim nebude problem. Jinak dnes me na dalnici predjizdel borec v cernym VW Jetta, moc pekne upraveny. Chtel jsem to auto okouknout, libilo se mi. Dojel jsem ho, ze se pokocham a typek asi pochopil, ze chci zavodit :D No, zkratka u 200km/h jsem ho pustil :D Mel jsem jeste rezervu, ale ocividne mel silnejsi motor (2.0 TSI) :) Panove nevite co by to mohlo byt? ..dnes po cca 2hod stani mi zacal spojkovy pedal delat divny zvuk - staci nohou trochu drbnout do spojky (par milimetru) a ozve se takovy divny zvuk (lupnuti, jako kdyby plast). Zvuk jde od spojkoveho pedalu. Neni to zadna velka rana, jen to neni prijemny. Co to muze byt? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.