Přejít na obsah

...white label...

Doporučené příspěvky

V květnu 2012 se mi naskytla, v jednorázové akci, od Škoda auto pořídit tuhle bílou krasavici 2.0 Tdi. Auto bylo vyráběno v závodu Vrchlabí.

Auto jsem koupil ve verzi Prima. Hned po pořízení dostalo péči od Dodo Juice v té nejvyšší verzi Supernatural. Interiér od Chemical Guys a ValetPro, plasty a gumy - Swisswax a Auto Finesse...již po prvních třech měsících jsem provedl Clay a čištění laku.

Protože bylo auto, jak vy říkáte holota, začal jsem hned s doděláváním výbavy, kterou si ladím podle sebe B)

Columbus, kamera dozadu z VW Tiguan bez sensorů (nesnáším to pípání a líbí se mi celistvá liniie zadního nárazníku bez sensorů), tempomat, tajný vypínač, gps lokátor, construct, zadní diodová světla Litec, stavitelný podvozek Lowtec H9.4 INOX stavitelná výška a tuhost nezávisle, kola ASA ZR1 19" ET42, pneu Falken 215/35.

Do auta se opravdu zouvám a semnou i všichni kdo se chtějí svézt :lool:

Dvě fotografie znázorňují den, kdy mi složili auto v salonu a já si ho jel poprvé prohlédnout a druhá fotka je z tohoto pondělí :palec:

post-21543-0-03819700-1366894615_thumb.jpg

post-21543-0-51534000-1366894645_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Joo dneska jsem ho udělal abych neofftopicoval ostatní :lool: Tak dnes večer ty světla nafotím :palec:

Chtěl jsem diodová světla a Litec se mi zdá jako nejméně tuzingový a relativně decentní a číny jsem nechtěl...protože jsou to číny :lool:

Výrobce psal, že mi svítit kontrolka prasklé žárovky nebude...a svítí. Odpory nechci, protože se hřejí a nechci aby mi to někde blaflo. Už jsem si na tu kontrolku zvykl :lol:

Litec montáž origo světlo/diody...a večerní obrysové.

post-21543-0-95011400-1366897936_thumb.jpg

post-21543-0-11119400-1366897964_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

velmi pekna a decentna octavka vyzera super :palec: biela je good :)

Taky myslím, děkuji

Ja ho potkal před 14ti dnama na lipne :-D

Včera mi to říkal. Prý jsi fotil...náhoda co? My jsme dlouho říkali Martině, že je spíš Lukovo ségra...je zajímavé jak ti dva si jsou podobní :-D

Upraveno uživatelem x Michi x
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...