Deko Odesláno Červenec 7, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2013 (upraveno) Mato Lowtec a problem uz zase :lol: Sem si musel rejpnout. Upraveno Červenec 7, 2013 uživatelem Deko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Červenec 7, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2013 ibaze tento raz sa ma to netyka,ale nevadi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 8, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2013 Podle mě Michi neudělal nic špatnýho, když tu zveřejnil, že mu začal týct tlumič. Jsme na diskuzním fóru, autama žijeme, tak je jasný, že nás takovýhle věci naštvou a chceme se o ně podělit s ostatními. Kvůli tomu nemůžeš být Maťo naštvanej. A tvoje SZ Michimu mi přišla dost zbytečně útočná... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mrty Odesláno Červenec 8, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2013 Hele Mato88, Michi mi pouze a jenom řekl ať pro jistotu jenom vyčkám jak dopadne jeho reklamace, neházel na nikoho špínu, neříkal nekupuj si to, právě naopak prý se to může stát i u jiných a dražších podvozků a že zřejmě narazil na jeden vadný kus. Jen mi sděloval své zkušenosti. Tím mě částečně odradil od koupi, ale já jsem ti nikdy nenapsal že ten podvozek nechci, ovšem když si mi popřál hodně štěstí ve výběru tím asi zřejmě skončila naše konverzace. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Červenec 8, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2013 ja sa uz nevyjadrujem,nechame sa prekvapit ako to vsetko dopadne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Červenec 23, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2013 Michal no ako to prebieha? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Srpen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2013 (upraveno) Tak zítra (5.8) my posílají nový tlumič Díky Maťovi, že se do toho zapojil a popohnal to, neboť po jeho zásahu se věci začaly hýbat určitě rychleji Jedna taková momentka ze včerejšího SCPP pořádaného SD teamem Určitě se jich tady objeví víc, mno a já pomalu půjdu spravovat ďolíky ve střeše Upraveno Srpen 4, 2013 uživatelem x Michi x 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Srpen 4, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2013 :lol: Neco odeme.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Srpen 4, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2013 TY jo, to se zrovna divím, že Michi si nechal na své auto nalést nějakou kozu, to bych nenechal i kdyby měla 20kg, navíc co na to žena?? B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 4, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2013 To se taky divim :-D Jinak pecka!Fak zavidim ;-) Vzal sis ji dom? :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Srpen 4, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2013 Asi měl pak doma, co vysvětlovat tak už nepíše :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Srpen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2013 Bejci :D Mno domů jsem to volal dopředu a samozřejmě, že jsem to musel zaonačit :D Koza byla pěkná, tedy hlavně jeji prdelka, ale pro dobrou fotku se musí trpět. Samozřejmě že když jsem viděl, jak se ten plech i pod ní kroutí, tak mi bylo fakt špatně a znova bych už do toho nešel! Ale fotky od Jardy fakt super! Díky kamaráde :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Srpen 4, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2013 Mohlo to dopadnout i hůř. Ty ďolíčky jsou docela malinký a bez problému se to srovná. Hold když chceš mít kočku na střeše, tak se musí něco vytrpět B) Jinak palec nahoru za odvahu pustit ji na střechu a za odvahu na reakci manželky :palec: Jo a tady máš slíbenej kontakt na firmu co opravovala auto mě po kroupách http://www.doktor-dulek.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=1&Itemid=2 a nebo to můžeš zkusit i tady http://www.karosar.cz/home-s1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Srpen 4, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2013 Škoda ze neprijeli i dalsi s nama :D :D bylo na ne moc vedro 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Srpen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2013 Aleši díky. Už jsem to opravil dle návodu jak jsme se bavili. Zahřál jsem to a pak zchladil sprejem. Ozvalo se lup a bylo to zpět ;) Jardo na vaše akce pojedu vždycky moc rád :D Dobře si je tam chováte :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Srpen 25, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2013 Ahoj Michi, chci se zeptat k té tvé couvací kameře. Mám stejný názor, že záď bez senzorů je čistá a to je i důvod, proč se jim vyhýbám respektive bych pohodlnost parkování řešil couvací kamerou. V originále je couvací kamera spojená právě se senzory, jak je to tedy s tím, když senzory nemáš a chceš aby fungovala kamera? Myslím tím nějaké ty jednotky atpod. Je to tedy tak, že to může fungovat nezávisle na sobě? Jakou ty máš kameru? Co jsem pochopil, jsou dva typy - jeden více simple, prakticky jen obraz a druhý i s nějakými těmi naváděcími čárami atpod. Není to tak, že ten full model musí být i se senzory právě kvůli těm dodatečným "naváděcím" funkcím? Tak jen jestli bys mohl poradit jak jsi to řešil ty. Díky! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Srpen 31, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2013 Ahoj, autíčko máš moc pěkné Mě čeká něco podobného, jen v rámci mezí, protože budu mít (opět) služebáka - na nich si však kompenzuji to, že pro možnost soukromého používání nemám důvod pro koupi (a tím i úpravy) vlastního auta.. Poněvadž budu mít rovněž bílou (jen bohužel ne kombíka, ale jen lifta) a rovněž budu plastové "Prima" díly měnit za díly v laku, napadlo mě dát dozadu nový Škodovácký znak s bílým podkladem (ostatně tak jsem to měl už na svém starém autě, které ale bylo v barvě kapučína = i podklad byl kapučíno). Máš bílý podklad pod novým Škodováckým znakem i vzadu, nebo jen na masce? Pokud máš, mohl bys mi hodit nějaké foto? Docela by mě zajímalo, jak to vypadá.. Předem děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Září 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2013 Honzo díky a toto foto je i zároveň odpověď pro Sticklera :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Září 1, 2013 Sdílet Odesláno Září 1, 2013 Ani ne, mě právě zajímá, jak to vypadá zezadu - přední část jsem viděl už na několika fotkách 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Září 1, 2013 Sdílet Odesláno Září 1, 2013 Michi, nemáš zač. Rád jsem Tě poznal osobně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Září 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2013 Honza9007 Bylo mým potěšením, díky za pomoc s dokumentem Ani ne, mě právě zajímá, jak to vypadá zezadu - přední část jsem viděl už na několika fotkách Joo sry. Mno Když jsem oba znaky lakoval a rozebíral je, tak jeden z nich už po lakování nešel složit. To pochromované kolečko se jaksi prohlo jiným směrem a nešlo zacvaknout, tak bohužel vzadu mám zatím černý podklad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Září 1, 2013 Sdílet Odesláno Září 1, 2013 Škoda - docela by mě zajímalo, jak by to vypadalo - aby to na té bílé nebylo moc vyblité 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Září 1, 2013 Sdílet Odesláno Září 1, 2013 maš to fakt hezke a jde videt že tomu rozumiš protože i ta bíla se leska moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Září 1, 2013 Sdílet Odesláno Září 1, 2013 Chlapi,smiroval jsem Michimu i panty na dverich,to je neskutecny jak to ma cisty,klobouk dolu! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Září 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2013 Díky všem vážím si toho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Září 1, 2013 Sdílet Odesláno Září 1, 2013 A hlavne je to auto super!.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas1s1 Odesláno Září 1, 2013 Sdílet Odesláno Září 1, 2013 mas ji peknou oproti me 100% vys zadny skrabenec ani muska proste super rad jsem te poznal:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 Ty mouchy na chladiči, že se nestydíš :lool: :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 tomu tam naleteli,on je steteckem vycistil,jak prijel tam nebyly :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.