Přejít na obsah

Parkovací asistent

Guest Hony

Doporučené příspěvky

Zdravím,

Nedávno jsem koupil O1 1.8T r.v. 2006 s nefunkčním parkovacím asistentem.

Při zařazení zpátečky to hlasitě pípne (error?) a dál se nic neděje. Občas se stane že to pár vteřin funguje a pak to zase pípne hlasitě.

Pak jsem přišel na to, že vzadu mám jen 3 senzory. Běžně, co jsem koukal jsou 4, takže je to nejspíš dodělávané.

Když jsem rozebral nárazník, tak byl jeden konektor volný.

Nemáte prosím někdo schéma zapojení, abych věděl jak ty volné dráty zapojit na jeden ze senzorů?

Díky moc.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 3 týdny později...

Ahoj, chtěl bych vás taky poprosit o radu s parkovacím asistentem. Mám na O II 4x4 MR 2006 originální jen vzadu. Po zařazení zpátečky jen dlouze pípne a víc nic ( a to ještě ne vždy). Vzadu u senzorů není slyšet žádné bzučení. Na diagnostice to nevypisuje žádné konkrétní vadné čidlo ale jen obecně - zkrat na kostru. Když řadící páku vracím zpátky ze zpátečky na neutral, tak na rádiu problikne grafika k park. asistentu. Dnes se mi na to díval technik v jednom servisu a neporadil si s tím. Prý si myslí, že je pod řadící pákou nějaký senzor a ten že asi blbne, ale nemůže se odnikud k němu dostat. Je tam prosím vás u řadičky ještě něco k asistentovi co by mohlo toto způsobovat? Předem díky za každou radu.

Edit: omlouvám se, nevšiml jsem si že jsem v sekci pro Octavia I, ale to snad nehraje až takovou roli...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...