matesobart Odesláno Květen 3, 2013 Sdílet Odesláno Květen 3, 2013 da se dat vyfuk, origo uchytit,nebo je potreba jen urezat koncovky a navarit na stavajici vyfuk? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maco2 Odesláno Květen 3, 2013 Sdílet Odesláno Květen 3, 2013 Zdarec jestli mysliš jenom koncovky tak to jsem zrovna montoval koupil jsem je přimo ve škodovce a bud jsou navařovaci nebo šroubovaci cena asi 1200 kč dvojta kulate . Ja mam šrobovaci nemam kdo by mi to navařil . Je tam i navod kolik maš ty konce uřezat ale pozor dvakrat měř jednou řež znaš to přislovi .? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ivanrs Odesláno Květen 4, 2013 Sdílet Odesláno Květen 4, 2013 vyfuk z RS pasuje na kazdu OII, tiez som chcel davat vyfuk z RS ale je zbytocne kupovat cely ked koncovkami dostanes to iste, pokial ho nemas za lepsiu cenu ako koncovky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 Vyfuk neni problem, ale musis sundat celou zadni napravu :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matesobart Odesláno Květen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 Proc? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 Protoze ten vyfuk je z jednoho kusu od prvniho dilu a vede pod napravou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matesobart Odesláno Květen 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 Jo takhle,ja myslel ho samozrrjme nekde za prvnim dilem rozrezat a na stavajici navarit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mimino Odesláno Červen 10, 2014 Sdílet Odesláno Červen 10, 2014 Ahoj. Chcem dat koncovku vyfuku na 1,8tsi origo srobovaciu. Musim urezat nejaky kus na konci toho vyfuku? Alebo staci nasadit a zasrobovat. A je ta koncovka v poho? Drži jak ma,neklepe? Dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ivanrs Odesláno Červen 20, 2014 Sdílet Odesláno Červen 20, 2014 myslim že rezať sa musi vždy pri každej koncovke, mal som šrobovacie, držalo všetko, ale bolo vidieť tie šroby zozadu tak som dal radšej navarovacie...foto šrobovacie vs navarovacie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas178 Odesláno Červen 20, 2014 Sdílet Odesláno Červen 20, 2014 Ale normálně ze stoje to nejde poznat jestli je navařena nebo prišroubovaná ne? Taky přemýšlím, který vzít. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Červen 21, 2014 Sdílet Odesláno Červen 21, 2014 Chlapi, nemuzete sem dat fotku jak moc lezou ven z auta, tj. fotku z boku auta? Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Červen 21, 2014 Sdílet Odesláno Červen 21, 2014 tak jsem to došel schválně vyfotit, blbě se to fotí a nevím jestli to půjde z toho poznat (černá origo RS, červená klasika navařené přímo ve škodovce při koupi auta) ty fotky co jsou jakoby ze shora tak to jsem mobil opřel o nárazník asi tak v půlce takže tam si myslím že je to relativně vidět :) jinak ano, červená je má ví vystrčený ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Červen 21, 2014 Sdílet Odesláno Červen 21, 2014 Dekuji moc za ochotu, mam predface ale s FL narznikem, takze to bude +- jako RS ... u te normalni O2 se mi to zda celkem dost venku ... Diky. D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.