Lucasse Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 U cca 1600km mi začala spojka divně cvakat (lupat) - stačí nohou trochu drbnout do spojky (pár mm) a ozve se slabé cvaknutí, které jde i trochu cítit v noze. Nutno poznamenat, že spojka v této fázi není naštěstí ještě v zátahu, takže se spíše jedná jen o otravný zvuk. Cvakání jsem se snažil natočit na video: Co to může způsobovat? Trochu jsem se v tom hrabal, a zjistil, že to dělá jakási podělaná plastová pojistka u pedálu, kterou stačí trochu víc zatlačit a hle - je ticho :) Dle sw etky se jedná o čep ložiska: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 super návod 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jbora Odesláno Květen 24, 2013 Sdílet Odesláno Květen 24, 2013 Mám stejný problém u OII FL. Zkusím poladit stejným způsobem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Květen 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2013 Dej pak vedet. Me se to obcas, ale v mensi mire, vraci. Staci opet zatlacit tu plastovou pojistku a cvakani je pryc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.