xshreck Odesláno Květen 12, 2013 Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 Koupil jsem si postarší tažné, origo s bajonetem a elektrikou. Nemám k tomu žádný papír nic, nenašel jsem žádný štítek ani vyražené číslo. Jak to pořešit se zapsáním do techničáku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Květen 12, 2013 Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 mám obavy, že tohle legální cestou nepůjde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 13, 2013 Sdílet Odesláno Květen 13, 2013 Pokud nemá ani štítek, tak to už nepřihlásíš.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Květen 13, 2013 Sdílet Odesláno Květen 13, 2013 přesně tak bez typového listu se nechytíš ani za hlavu musíš ho někde splašit a musí to být s odhlášky jinak úředník koukne do počítače a skončils 0 Citovat Odkaz ke komentáři
haromax Odesláno Květen 13, 2013 Sdílet Odesláno Květen 13, 2013 Mohlo by to pořešit kopie velkého techničáku auta na kterém to bylo tažné namontováno ,ale vzhledem k tomu ,že tažné na o1 se dá koupit už kolem 2tis /pevné / nemá smysl kupovat staré pak jsou problémy ,jak to zlegalizovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Květen 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2013 na štítek jsem narazil, je to kus černýho hliníku, kterej se z 50% odpadl :D Takže pokud bych měl známého, možná by to nějak zlegalizovat šlo? Teda nechápu proč by to jít nemělo .... dneska je teda pěkně nahovno doba. A když je to origo škoda na oktávku, tak ten typovej list by mi měli vydat ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Květen 14, 2013 Sdílet Odesláno Květen 14, 2013 typovej list by ti vydala třeba firma profsvar, která vyrábí origoš TZ pro škodovku. Ale to až na základě štítku který je na tažném 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Květen 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2013 dík za tip, zkusím. Uvidím. Kdo by mi vlastně mohl dělat problémy? Teda pokud vezmu v potaz, že by se mi to nějak podařilo přihlásit, tak už je to všechno v pohodě že. Jen to legální zapsání do TP a kontrola STKčkem je problém jestli to dobře chápu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Květen 15, 2013 Sdílet Odesláno Květen 15, 2013 pokud získáš typovej list zajedeš na stk tam ti provedou kontrolu montáže a zapojení vypíšou protokol a stím zajdeš na dopravku a tam ti to bez problémů napíšou do techničáků dělal sem to několikrát tažný sem už párkrát montoval a nemám žádné oprávnění 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Květen 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2013 Tak můžu mít prázdný duplikát typového listu. (psal jsem do firmy tady nahoře). Stojí 100 bez DPH. A pak prej musím priojít STKčkem nebo mít potvrzení o montáži. Co to vyjde vlastně potom na STKčku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Květen 15, 2013 Sdílet Odesláno Květen 15, 2013 http://www.stk-repy.cz/zapis-tazneho-zarizeni-do-technickeho-prukazu-vozidla-s42 http://www.stk-repy.cz/stk-s2 já platil 300kč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Květen 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2013 Jasný, díky. Takže si zařídím ten duplikát TL a známej servisák mi zařídí potvrzení o montáži. Pak snad nemusím na STK a stačí jen úřad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Květen 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2013 Tak, tažné jsem si dal dokupy, natřel. Jen otázka, šrouby byly trošku orezlé. Mám koupit jakékoliv nové (třeba nerez) a použít původní podložky s drážkováním, nebo tam ty šrouby mám nechat staré? Koukal jsem a mají se dávat asi i na lepidlo (snad budestačit lak na nehty a odmaštění) legalizaci budu řešit až potom, snad s tím nebude problém. Už mám nějaký nápad, jak to udělat. Mám kontakt ve škodovce... doufám že jejich razítko bude stačit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Bjosef Odesláno Srpen 17, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2013 Ahoj ve spolek, chtěl jsem se zeptat.Mám OII TDI 4x4 77KW.Chtěl bych si koupit tažné a namotoval bych si ho sám.Je nutné to potvrzení o montáži nějakým autorizovaným servisem nebo stačí jen ten list o typu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Srpen 17, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2013 už sem to psal namontovat si to můžeš sám není problém akorát musíš projít STK kde ti na tvou žádost skontrolují jestli si to udělal dobře a vystaví protokol s tímto a typovým listem zajdeš na dopravku a tam ti to napíšou pro X schrecka já šrouby nechal starý a střík to body spreyem a nou problém :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Bjosef Odesláno Srpen 17, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2013 Tak to je super.Díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Srpen 19, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2013 Jinak na STK kontrolují jestli máš tažné zapsané. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 19, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2013 zabiak: to kontrolují, ale tady se řeší, jak ho právě zapsat :))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Listopad 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 Tak, je to pošefované. Už to jen oštítkovat a zapsat :-) do května času dost. šlo to i bez štítku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.