ruzipa Posted January 11, 2019 Share Posted January 11, 2019 Neskocil ti rozvod? :-) Stalo se mi to u passata, preskocil remen a kvuli spatnemu časování jsem nenatocil, jen jsem z vyfuku bile kouril - nespalena nafta. Znovu se nastavil rozvod a vse v poradku :)Odesláno z mého PRA-LX1 pomocí Tapatalk 0 Quote Link to comment
Jenda91 Posted February 8, 2021 Share Posted February 8, 2021 Ahoj, potřeboval bych radu. už nevím co s tím. Mam octavii 1.9 tdi 66kw dokonce 2 a proste ta jedna v plném tahu klidně ve 130 na dálnici z ničeho nic chcipne motor. po chvíli startování naskoči a jede normalně dál. zkoušel jsem měnit čerpadlo, vstřiky, rozvody a palivovej filtr. nemá někdo zkušenost co s tím? 0 Quote Link to comment
krysarr Posted February 8, 2021 Share Posted February 8, 2021 Slusna palba na pokus omyl. Diagnostika nic? Co vaha vzduchu? 0 Quote Link to comment
Jenda91 Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 před 7 hodinami, krysarr napsal: Slusna palba na pokus omyl. Diagnostika nic? Co vaha vzduchu? nn vubec nic nn taky nic už jsem z toho nestastny 0 Quote Link to comment
Spooky1 Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 A chcipne to při konstantní jízdě nebo když máš zaslaplej plyn? 0 Quote Link to comment
Jenda91 Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 před 11 hodinami, Spooky1 napsal: A chcipne to při konstantní jízdě nebo když máš zaslaplej plyn? mam plyn tak na 3/4 0 Quote Link to comment
Spooky1 Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 Konstantní jízdou (po rovině stálou rychlostí) nebo když zrychlujes? 0 Quote Link to comment
Jenda91 Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 před 9 hodinami, Spooky1 napsal: Konstantní jízdou (po rovině stálou rychlostí) nebo když zrychlujes? Konstantní jízda 0 Quote Link to comment
Zika Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 Váha mi v tomhle případě přijde jako blbost. Co chcípací klapka na egru? Nemele se? Zkusil bych ji nějak zafixovat a vyrazit na projížďku. Když máš náhradní auto, tak můžeš tohle dát k nějakýmu šmakovi, ať to tam má klidně týden. Na tuhle závadu asi kdejakej Venca nepřijde, to chce experta a klidně si připlatit. 0 Quote Link to comment
krysarr Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 Vaha mi neco podobneho delala, i kdyz jiny motor 0 Quote Link to comment
Jenda91 Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 Ahoj, tak jsem to konečně začal řešit. Dík rekonstrukci baráku jsem to furt odkládal... A jezdil jen tou 1 no a pomohla výměna komplet hadiček palivové soustavy a sací soustavy plus EGR a přestalo to dělat. Přes vikend se to udelalo dnes uz najeto víc jak 800km a nechciplo to ani jednou. Vic jak 50tia v háji ale šlape jako hodinky. 0 Quote Link to comment
Recommended Posts