JonnyTuning Odesláno Květen 16, 2013 Sdílet Odesláno Květen 16, 2013 Zdarec, chtěl bych se zeptat,při otevření dveří u řidiče se mi nerozsvítí interierové světlo a ani se mi naq displei neukáže signalizace otevření dveří u řidiče(u pstatních dveří to funguje).Předpokládám,že na vině je microspínač v zámku. Chtěl bych se zeptat jestli pasuje z O1.Díky za info. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Srpen 24, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2013 Mam ten samy problem na zadnich dverich. Mame doma maleho prcka, tak nemam moc casu na to, abych to sam opravoval - neni tu nekdo z okoli Brna, ktery by si s tim mikrospinacem pohral? Diky moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Říjen 23, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2013 Zdravim tohle nikdy nikdo neřešil? Taky mám asi vadný mikrospínač v zámku u řidiče. Maxidot i osvětlení nehlásí. Dá se vyměnit jen ten spínač nebo musí být celý zámek? Díky moc za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
polpavel Odesláno Říjen 23, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2013 Zdravim tohle nikdy nikdo neřešil? Taky mám asi vadný mikrospínač v zámku u řidiče. Maxidot i osvětlení nehlásí. Dá se vyměnit jen ten spínač nebo musí být celý zámek? Díky moc za rady. Ahoj, řešili jsme to s kolegou na Golfu IV a Octavii I i Fabii I a mikrospínače byly stejné... Cena 75,- korun.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Říjen 23, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2013 Číslo dílu by nebylo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Říjen 23, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2013 já myslím že to nebude ono protože pro jedničku a k tomu modelovej koncern se dá sehnat na netu ale na dvojku nikde nic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.