czechmates Odesláno Květen 26, 2013 Sdílet Odesláno Květen 26, 2013 Zdravím všechny ... Hledal jsem tady na foru i na jiných serverech, ale nenašel jsem přímé a konkrétní řešení mého problému s centrálem. Mám OI rv.99 s centrálním zamykáním a s dodělaným alarmem s dálkou od Jablotronu. Před nějakým časem mi to začalo blbnout a teď mám neustále ten stejný problém - při odemknutí na dálku se mi otevřou všechny dveře, kromě dveří řidiče. Ty musím otevřít manuálně kličkou zevnitř. Stejný problém mám i s otevřením přes klíček (to u mě jde jen přes spolujezdce, jelikož u řidiče mám zámek cca dva roky schválně odpojený z vložky). Na VAGu mi to ukázalo následovné info: Adresa 46 ------------------------------------------------------- Řídící jednotka: 1J0 959 799 Q Komponent: 5B Zentral-SG Komf. 0001 3 Nalezeny chyby: 00928 - Zamykaci jednotka centralniho zamykani: strana ridice (F220) 27-00 - nesmyslny signal 00929 - Zamykaci jednotka centralniho zamykani: strana spolujezdce (F221) 27-00 - nesmyslny signal 00930 - Zamykaci jednotka centralniho zamykani vzadu vlevo (F222) 27-00 - nesmyslny signal Nejsem si jistý, jestli mám hledat nejdřív po kabelech, nebo jestli je to vadnou komfortní jednotkou, když to háže tolik chyb. Poradí mi někdo prosím? Díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
czechmates Odesláno Květen 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2013 Koukám, že jsem se upsal v tom nadpise - nejedná se o PP dveře, ale o LP dveře - dveře u řidiče. To jste ale jistě pochopili z logu na VAGu. Prosím, vážně tu není někdo, kdo by mi mohl poradit? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Květen 29, 2013 Sdílet Odesláno Květen 29, 2013 koukni do dveří do konektoru ŘJ stahování okna tam bejvá nejčastěji malér teče don a kontakty oxidují a hnijou další věcí je samotnej zámek uvnitř je plošnák s mikrospínači a bejvaj tam studenáky a i se může stát že je nákej mikrospínač mrtvej dále kouknout na kabeli mezi dveřma zda neni nákej přelomenej a ve sloupku u řidiče po odkrytí plastu je další konektor ten taky skontrolovat pokud otevřeš dveře řidiče rozsvítí se stropní světlo?? a funguje zvuková signalizace světel?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
czechmates Odesláno Červen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2013 Tak dnes jsem tomu dal x hodin práce a vše bez výsledku. Zkontroloval jsem všechny kabely a v těch evidentně chyba není, jelikož jsem je "dokonale prozvonil" a vše bez problémů. Konektory jak na zámku, tak na motorku stahovačky, tak na A sloupku bez koroze a poškození. Ty jsem pro sichr prostříkl kontoxem a stále nic. Vyměnil jsem mechaniku zámku za novou a stále nic. Napadá mě poslední věc a to komfortní jednotka - je mi ale divné to, že vše ostatní (stahování okýnek, zamykání zevnitř mimo dveří řidiče, centrál na všech dveřích mimo řidiče - funguje. Je možný, že by komfortka odešla vyloženě jen na komunikaci se zámkem řidiče? Vše ostatní funguje. Už jsem z toho magor .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
driver Odesláno Říjen 26, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2013 Už si to nějak vyřešil?Mám tam taky nový zamek centralu a taky blbne.Vyzkoušeno pět nových zámků a bez výsledku.Ostatní vše funguje.Mám podezření na jednotku stahovaní oken,která řídí centrál ve dveřích řidiče.Kabely ve dveří se zdají být ok.Mám taky podezření na komfortní jednotku.Jak si dopadl? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
czechmates Odesláno Říjen 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2013 No, vyměnil jsem komfortku a ten zámek u řidiče, jak jsem psal a stále jsem na stejném. Nemám na to moc čas, abych se v tom zase hrabal, tak to teď nějak bojkotuju a holt si vždy otevírám ještě klíčkem. Zjistil jsem ale, že mám ještě dost zatuhlej zámek u spolujezdce, tak se výhledově chystám vyměnit ten, tak uvidíme. Je to marast! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
toudy Odesláno Říjen 27, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2013 Ahoj. Prepipaj merakom svorkovnicu na stlpiku vodica, svorkovnicu zamku dveri a svorkovnicu na RJ dveri (cierna krabicka pri motorceku spustania okna) Nie som si isty teraz ale myslim, ze ten zlty kabel na RJ dveri otvara zamok. Nie je to tazke len si pozries farbu kabla na svorkovnici na stlpiku a rovnaku farbu hladaj na RJ dveri. Otestuj odpor voltmetrom. To iste potom od zamku ku RJ dveri. Ono niekedy nemusi byt vidiet poskodeny kabel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Říjen 28, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2013 máš v prdeli zámky, píšeš x hodin práce a máš to napsané v diagnostice - nechápu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
czechmates Odesláno Říjen 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2013 Původně mi skákala chyba jen na zámku dveří řidiče. Ten jsem vyměnil na fungl nový a najednou mi začalo skákat to, co mám v prvním příspěvku, tak proto jsem z toho celej jalovej. Zámek měnit budu ještě u spolujezdce a pak se uvidí, co s tím bude. Dráty na svorkovnicích jsem prozváněl voltmetrem, jestli nejsou přerušený a vše bylo ok, tak proto jsem nevěděl. Svorkovnice jsou jinak ok (nejsou nijak zkorodovaný ani jinak poškozený). No, až bude čas, vyměním to a uvidíme. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.