Guest Stewe Odesláno Květen 27, 2013 Sdílet Odesláno Květen 27, 2013 Cau lidi, mohu do parkovacek legalne dat LEDky, abych bych mel problem ny STK nebo se svetskama? Existuji nejake homologovane? A jak je to s osvetlenim SPZ, vsiml jsem si, ze hodne aut tam ma taky LEDky. Diky za odpovedi Zdenek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 27, 2013 Sdílet Odesláno Květen 27, 2013 Legálně to udělat nejde (na SPZ je to legální, jen když je to origo z fabriky), pokud chceš ledky v předních obrysovkách a SPZ, tak prostě musíš počítat s případnýma potížema, ale nebude to tak horký... Sám mám ledky vepředu a v SPZ (vysocesvítivý) a švestky nikdy nic neříkali. Na STK jsem je radši vyndal, ale i tak si myslím že by to bylo OK (na další STK je tam nechám) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Květen 27, 2013 Sdílet Odesláno Květen 27, 2013 Osram dělá homologovaný,ale stojí 550,- pár 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fext Odesláno Červen 3, 2013 Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 Já myslím, že co se týče SPZ tak to projde i na STK. Mám dojem, že tu někdo psal, že ho na STK i pochválili jak mu to pěkně svítí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Červen 4, 2013 Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 v pátek jdu na STK, tak poreferuju, co budou říkat na LEDky v parkovačkách a v osvitu RZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 4, 2013 Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 Určitě dej vědět, já jsem např. u PČR neměl žádnej problém, na STK jsem s ledkama ještě nebyl ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červen 4, 2013 Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 U mňa si ani nevšimol že tam nejaké mám.. ten technik má tiež OII takže keď videl pri zapnutom klúči že nesvieti kontrolka vypálenej žiarovky tak ani na svetlá nepozeral.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Červen 4, 2013 Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 Já mám třeba v předních parkovačku jednu LEDku a jednu klasickou žárovku (nejezdí jako šašek schávlně, ale prostě se mi jeden LED modul rozpadnul, tak čekám na nový). Dvakrát mě stavěli švestky v noci a nic. A osvětlení SPZ? Je mi řekli: "No pane řidiči, tu RZ máte vzorovně osvětlenou, ale techničák si musíte kontrolovat před každou jízdou" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Červen 7, 2013 Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 Tak technik na STK LEDky v parkovačkách a na RZ vůbec neřešil, hlavně že to svítilo. Na fólie taky ani muk. Jen ty čtyřpístky Bremba vepředu ho zajímaly, co že to je zač... :D ale prošel jsem "bez ztráty desítky" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 7, 2013 Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 Tak to je dobrá zpráva a o ty Bremba bych se asi taky zajímal :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.