Přejít na obsah

Dálkové centrální ovládání

Guest Majk00

Doporučené příspěvky

Ahoj, prosím o radu.

Před měsícem sem si koupil octávku, rok výroby 2003, ve verzi classic. Auto má dodělávaný neoriginální dálkový ovládání RC 202 od firmy Phobos. Klíče byli dost nekvalitní a už sou oba dva k nepoužití. Kvůli těm nekvalitním klíčům bych chtěl překopat celý DO. Ale nevím jestli vyměnit original komfortku, nebo tam hodit zase něco neorigoš? Na forech sem četl že stačí jen u komfotky tu dálku odemknout a koupit klíč, ale u tý mojí to nejspíš nepujde, jinak by tam nedávali tu neorigoš dálku. Zatim přemýšlim o tomhle http://aukro.cz/dalkove-ovladani-vystrelovaci-klice-jako-original-i3281099189.html

Děkuju za nápady :)

Odkaz ke komentáři

nejspíš nepůjde? A nebude lepší nejdřív zjistit jestli opravdu nejde aktivovat originál dálka? Já mám Octu rv 1998 a dálka by mi šla akorát koupit ty klíče a aktivovat to, tak mi je divný, že by u 2003 dálka vůbec nebyla. Zkus kouknout pod těsnění u pantů LP dveří jestli tam nejni drát - anténa dálky. Já ji tam mám.

Odkaz ke komentáři

Čau kluci chci se zeptat zda mi někdo neporadí.Mám octávku 1.8 20v a při koupi jsem dostal 2 klíče + DO dodatečné.Když jsem se zeptal proč nejde DO,tak mi jen řekl asi vybitá baterka ( byl to ko...) tak jsem to moc neřešil koupil jsem baterku a DO funguje diodka v něm taky bliká při máčknutí jen auto nereaguje... :-( nemá někdo radu jak zjistit zda v autě vůbec je zapojené DO ???? Díky

Odkaz ke komentáři

aaa tak to sem to pomotal :wallbash: pomoci Vagu to de jen když je to origo v klíči pokud je to jakási dodělávka je třeba zjistit co je to za typ a najít k tomu na netu manuál :palec:

z vlastní skušenosti je ale lepší investovat do nového UNI dálkového ovládání dnes už sou od 500kč a jen se to dopřipojí ke stávajícímu centrálu :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Ahoj kluci koupil jsem si nové DO,ale nejsem si jistej jak to zapojit do O1 neporadí mi někdo?? Původně tam typ AEV 4241.02 ale to nefunguje...Teď mám typ Thunder KD66 CCL002 schéma k tomu mám ale když rozeberu prostor pod volantem tak nevim jakej drát je od čeho...Nemáte někdo schéma el.zapojení na O1...díky za každou radu

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...