Přejít na obsah

Ford Mondeo kombi MY2014, Titanium Plus 120kW

TomasB

Doporučené příspěvky

Moc dekuju! Tohle by mohlo pomoct. Staci mi jedna lahev a prelivat to z plechovky. Ta je sice taky neprakticka, ale uz jsem si na to nalivani vickem zvykl...

Ale budeš pokaždé od toho zasranej jak jetel.

Ta mala flaska ale netesni po prvnim pouziti, tak na to pozor!!! Na Stojáka ani neni citit, ale jakmile se polozi, nebo nakloni, tak teče.

Jinak ford prodava original trychtyr na tyhle systemy...

To bude taky všechno opatlané.

Ještě kanistr od kapaliny do ostřikovače by šel. Některé mají tu hubici, ale to asi taky bude generovat oblemcanej ten čurínek. To si asi nevybereš.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tomasi, jak je u tebe moc slyset zvuk ze zadnich parkovaku? U me je to strasne tise, tak premyslim, jestli to zbytecne moc nekde nezakryli...

anebo ti dali repráček pouze dozadu do kufru, místo toho, aby to natáhli do B sloupku, taky jsem je to nechával předělávat na svém cmaxu

Odkaz ke komentáři

Jeste jsem na to dnes koukal - ten zadni pipak ma normalne montazni otvory primo na miste, kam to dali. Jen me jeste napada, jestli neprehodili predni a zadni pipak...

Tomasi, myslis, ze bych te mohl poprosit, jestli bys mi udelal kratkou nahravku zvuku jaky delaji predni senzory a jake jsou ty zadni?

jsi ted jediny clovek s MK4 kdo ma navic jak predni tak zadni parkovaky...

Kdyztak moc dekuju.

Odkaz ke komentáři

Sliby chyby. Ten tvůj kontakt mně přehodil na někoho jiného. Volal jsem mu v pondělí před 9 ráno a prej že má poradu a zavolá za dvacet minut. Kolem poledne jsem mu volal, nezvedl a napsal SMS, že zavolá až bude moct. Ozval se někdy odpoledne, slíbil nabídky v úterý ráno a doteď nemám nic. Tak tímto jsem to definitivně uzavřel a večer mezi 18-19 hodinou objednal Kugu.

Odkaz ke komentáři
  • o 5 týdnů později...

Tak se mi zdá, že ten Good Year Eagle jsou lepší jak ty origo Bridgestony. Kupodivu to na těch 18" tak nemlátí a ani netahá do stran na nerovnostech. Že by to bylo na gumách takový brutus rozdíl? Jsem na ty 18" nadával jak špaček, ale problém byly asi ty Bridgestony z výroby.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 5 týdnů později...

Tak jsem zase po měsíci byl umejt auto, teď už s pořádným šmponem. No a protože na některých místech jako kapota už ten nástřik Hydro O2 nebylo nic moc, tak jsem to šplejchnul znovu, tedy 2 měsíce od první aplikace. No a řekl bych, že to je super. Švagr byl poprvé od uvedení do provozu umejt Fíkuse a krásně to šlo z toho povlaku dolů, ale on má nástřik od nova. Má to měsíc, tak jsme ani neobnovovali. Na pohled se jeho auto jevilo jako čisté, ale tím šamponem se ukázalo, jak byl špinavej.

Ale je to fakt dáreček, olizoval hadrem to auto jak princezna princi koule. Jen lehounce jednou přejel a hotovo. Jsem z něj rostl. To co já měl hotovo za 2 minuty, to jemu trvalo možná 10 minut a ještě ne pořádně.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...