Dave 78 Odesláno Říjen 29, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 Dobrý večer,chtěl bych se zeptat a zároveň poprosit o radu.Na O1 jsou nalepeny folie na oknech(prý s atestem) a neodmlžuje se okno na 5 dveřích,proud tam jde na všechny topící vlákna,kostra O.K,ale NEODMLŽUJE.Ani po nekolika desítkách km.Netuší někdo co s tím?Děkuji za radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Listopad 18, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2009 Mám podobnou zkušenost, mám pokovené folie a ta se ohřívá celá, takže když pustím výhřev tak se nezobrazí suché proužky, ale po delší době se okno celé odmlží, je to tou typem fólie ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fugas Odesláno Leden 22, 2011 Sdílet Odesláno Leden 22, 2011 Zdravím. Chtěl bych se zeptat na nějakou vodivou barvu, nebo samolepku, kterou bych opravil přerušené topné linky na skle pátých dveří u combi. Nejdou dvě linky, označil jsem je a v létě bych rád opravil. Za rady předem díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dushky888 Odesláno Leden 22, 2011 Sdílet Odesláno Leden 22, 2011 existuje na to taka specialna, presne na to urcena opravna sada, tu na SK ju mame, na buduci tyzden hodim aj nejaky link, ak pomoze... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Leden 22, 2011 Sdílet Odesláno Leden 22, 2011 Fugas, tady to koupíš, originál od Loctite : http://www.loctite.as/index.php?p=products...h%F8%EDv%E1n%ED 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.