JoeLippinezzi Odesláno Červen 18, 2013 Sdílet Odesláno Červen 18, 2013 Ahoj všichni. Tak jsem se stal majitelem vozu Škoda Octavia kombi, 1.9 TDI, 74kw, 2001, 4x4, ASR, ESP (vypínatelné), climatronik, vyhřívané sedadla, černá kůže, el. sedadlo řidiče, el. zrcátka, el. okna, el. šíbr, 15" originální Škoda alu kola, xenony...volant nechám přešít, je hrozně "použitý" :D Teď je šmoula v servisu na výměnu oleje a ostatních kapalin, výměna čepů a stabilizačních tyčí a měl dokonce i prasklou zadní pružinu. Zítra by mělo být vše hotovo, tak můžeme začít malinko upravovat :) Asi bych začal zvýšením výkonu a potom zbytek. 74kw sice není úplný lenoch, ale v některých situacích by se pár koníků navíc hodilo :) Co by jste doporučili? Fotky jsou hned po příjezdu domů po koupi.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červen 18, 2013 Sdílet Odesláno Červen 18, 2013 vítej octa pěkná ale jako prvním bych začal tím volantem ten by letěl pak ten výkon jak chceš,takže trysky +chip :) tak ať slouží a dělá samou radost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červen 18, 2013 Sdílet Odesláno Červen 18, 2013 Vítám vás mezi náma pane :) pěkná octa a pěkné sedadla, jen ten volant u výkonu bych začal s tryskami... Hlavně at slouží dlouho bez poruch a nehod 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 18, 2013 Sdílet Odesláno Červen 18, 2013 Vítej mezi náma, octule vypadá pěkně, hlavně ty křesla musí být super , jinak jak už tu psali, ten volant vyměň jako první a potom se pusť do trysek a čipu . Jinak ti přeju spoustu bezporuchových a pohodových kilometrů ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JoeLippinezzi Odesláno Červen 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2013 Díky za přivítání ;) Ten volant je fakt katastrofa..ve skutečnosti je to mnohem horší, než na foto :D Bude nový, černá perforovaná kůže. Co mě teda ještě zaujalo, jsou modré pásy..to jsem ještě neviděl :)) a na těch křeslech jsem seděl 300km v kuse a musím říct, že super! :) Když už jste psali trysky..máte nějaký zajímavý odkaz, kde se dají sehnat pro můj motor? Jinak chip jsem se dočetl, že nejlépe TDIfun ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Červen 18, 2013 Sdílet Odesláno Červen 18, 2013 Hezká.... Vítej Celkem slušná výbava ;) Mám podobnou výbavu a kožený sedadla je paráda.El. nastavení sedačky zrovna tak,žádný zdlouhavý nastavování sedačky při výměně řidičů-jen tlačítko a je to :) Co se týče toho modrýho volantu a pásů bych se taky připojil pro výměnu za černou klasiku.Nějakej šmoula se fakt vyřádil.... :P A nakonec 4x4 - ze svýho auta vím,že to je super pomocník v zimě i při jakýmkoliv marastu Hlavně ať dobře jezdí a dělá radost B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Červen 18, 2013 Sdílet Odesláno Červen 18, 2013 (upraveno) Kluci vzdyt to neni rotacka!!! Zadny trysky tam nepotrebuje zatim Jde o to kolik od toho cekas myslim ze by ti ale pro spestreni stacilo nejakych 140 PS? To Fun dela bezne upravou softu. Kdyby by si pak chtel vice, tak je vzdy samozrejmne moznost, napriklad vely IC, vetsi turbo, a k tomu az pak potrebujes vstriky ;) Nevahej a kontaktuj Funa Jo a samozrejmne klasika, vitame te tu vsichni! Auto je moc dobry zaklad a co vidim dobre vybaveny, barva sice neni muj salek kavy, ale kazdymu to sve kafe Upraveno Červen 18, 2013 uživatelem luigi5 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JoeLippinezzi Odesláno Červen 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 Je to tak, to sedadlo v el. je prostě paráda (dokud funguje :D ) Volant chci určitě černý, pásy taky (už ty modré nabízím na výměnu za černé) Taky jsem si říkal, že to nejdříve zkusím s chipem a pak podle potřeby vstřiky A k barvě vozu...nevybíral jsem podle barvy, to se přiznám :) Ta modrá mi taky nesedí. Ale až bude vypadat tak, jak bych rád, přijde na řadu celolak..buď bílá perleť nebo tmavě šedá ocel a nejlépe matná :)) Kola bych tam nejradši viděl 18", ale přece jen bydlím v mírném terénu, ne ve městě, tak tam přijdou asi max 16". Chtěl jsem i pěkný výfuk, ale jak jsem se dočetl, nemá to moc na naftalína smysl co? )) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JoeLippinezzi Odesláno Červen 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2013 Tak jsme se vrátili ze servisu. Nebyla to žádná tragédie, ale ještě nás pár zásahů čeká. Teď byly vyměněny provozní kapaliny vč. oleje v haldexu, spousta čepů, stabilizační tyče, zadní pružiny, klínový řemen.. A čeká nás mimo jiné výměna předních tlumičů a brzd, oprava aut.naklápění světel, montáž chladiče nafty a snad už jen pár drobností...a potom trysky, turbo a chip :))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JoeLippinezzi Odesláno Červen 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2013 Tak jsme opět ze servisu zpět. Udělali jsme nové přední tlumiče, brzdy a namontovali chladič nafty z Fabie RS. Je sice trochu větší, ale při plánovaném zvyšování výkonu se to hodí :) Když už je sériový stav vyladěn k dokonalosti, tak už jen naplánovat cestu k TDIfunovi a můžeme začít ladit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 To jsem ještě neslyšel chladič nafty...máš nějaké foto, kam si to dával? na výfuk se vkašli, akorát dej pryč KAT. A jestli ti můžu poradit, dej prvně trysky a hned čip, než to pak ladit ještě jednou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 Petan, on nema Rotacku jako mi! Tam ty trysky zatim nejsou az takovej zadrhel, jde o to kam chce samozrejmne s vykonem jit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dom Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 Každý PDéčko je vybavený chladičem nafty zespod podlahy auta nekde pod spolujezdcem :) Je tam pro chlazení nafty která jde z hlavy zpět do nádrže.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JoeLippinezzi Odesláno Červen 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 Tak Dom odpověděl za mě :) Nechci žádné letadlo, takže mě stačí cca 150 vraníků, takže chip by měl stačit..uvidíme :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 aha, tak to promin, myslel sem že má rotačku. :) Ale díky za obrázek, hned je člověk o něco chytřejší, PD totiž tak moc neznám. takže na trysky se vyprdni, pokud ti stačí těch 150 poníků. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JoeLippinezzi Odesláno Červen 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 No zatím stačí....ale bojím se, že do 3 měsíců tam budu cpát trysky, větší turbo, IC, atd atd :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dom Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 jinak Octa moc pěkná :)super výbava.. Ten volant si to žádá :) Jinak ty pásy byly modrý origo nebo něakej tuzing? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JoeLippinezzi Odesláno Červen 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 Právě že origo..docela čumím, zatím jsem je viděl jen u OPC verzí u Opelu... Kdyby je někdo chtěl, vyměním za černé :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dom Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 Aha.. Nikdy jsem to právě taky neviděl, proto se ptám :) Volant ale předpokládám origo úprava nebude? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JoeLippinezzi Odesláno Červen 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 No jestli jo, tak doufám, že ten člověk dostal padáka :D Hnusnější provedení jsem neviděl :D Chci nový :)) nějaké návrhy, co by se tam hodilo? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dom Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 Určitě bych volil něaké tříramínko :) Já mám například tohle a naprostá spokojenost, nádherně se drží :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JoeLippinezzi Odesláno Červen 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 Ale to jsi musel koupit i s pytlem co? Na kolik to přišlo? A hlavně kde jsi koupil? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dom Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 Jojo měnilo se to i s pytlem ale volant byl v autě už po předchozím majiteli, takže ti nepovím ani kolik stál a ani kde se kupoval.. Jediný co vim že byl uplně novej :D A nebo kup ten samej co máš zas obšitej kůží a nemusíš řešit airbag :) Někde jsem i viděl že obšívaj na zakázku asi za 1200Kč nebo tak něak řekneš si přesně jak ho chceš mít oni to ho vyroběj a udělaj výměnou za tvůj starej věnec s tvym doplatkem cca kolik sem ti napsal :) Zkusim někde najít odkaz na tu firmu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JoeLippinezzi Odesláno Červen 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 Našel jsem tady...to vypadá dobře :) Volant octavia 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JoeLippinezzi Odesláno Červen 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2013 Tak jsem dostal nabídku na parádní 17" tak čekám na info :) Když to klapne, dám hned foto :) EDIT: Tak jsou to tyto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JoeLippinezzi Odesláno Červen 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2013 Tak kola by byly :) Teď na ně nějaké hezké obutí :) 225/45 r17.. Nevíte o něčem? Nemusí být nové, ale vzorek min 5mm a více :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 28, 2013 Sdílet Odesláno Červen 28, 2013 Hmm Dezent V dark v 17'' budou určitě parádní , gumy kup spíš nové, pokud nejezdíš jako prase, tak kup klidně nějaké čínské (Nankang, Hankook atd.), kluci tady z fora co mají 17'' a 18'' kola jsou s čínskýma gumama spokojeni ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JoeLippinezzi Odesláno Červen 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2013 Takže PIRELLI ZERO ROSSO 225/45 R17 :) Až bude obuto a namontováno, přihodím foto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 29, 2013 Sdílet Odesláno Červen 29, 2013 Řekl bych, že jsi zvolil dobře , až budou kola na autě, tak dej určitě foto ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hejdid Odesláno Červen 29, 2013 Sdílet Odesláno Červen 29, 2013 Ja osobne mam s pirelkama spatnou zkusenost :-( strasne hlucny a na mokru nic moc , jezdil jsem je dva roky cca 20k km pak sli z baraku... Ted na rsu jezdim bridgestone turanzy a spokojenost... Snad ti budou slouzit ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.