Přejít na obsah

Tatínkova sériovka

Doporučené příspěvky

post-29666-0-90505600-1371579753_thumb.jpg

Jsem 17ti letý student který na své první auto teprve čeká a tak bych vám rád ukázal alespoň mazlíka naší rodiny ;)

Vyrobena 2006 a na podzim dotažena k nám z Německa s poctivými 160 000Km po prvním majiteli, klasická 1.9 TDI 77Kw s výbavou Elegance a aktuálně natočenými 175 000 km.

S maxidotem, ESP, zadními park. senzory,dešťovým a světelným senzorem, vyhřívanými předními sedačkami, xenony, koženým multifunkčním volantem, dvouzónovou klimou atd.

Plánovanými úpravami jsou hlavně ty které mi taťka dovolí, protože on má auto rád sériové ale já tam vidím hodně změn a úprav které by jí alespoň trošku odlišili od ostatních, snad v blízké době budou nové znaky, jiné koncovky výfuků ( nejspíš z RS) a doufám že nějaké lakování plastů ( hlavně v motoru) a lak brzdičů :)

Jediná změna oproti sérii je zatím bohužel jen malá octa na palubovce.

post-29666-0-24535400-1371579768_thumb.jpg

post-29666-0-87071400-1371579792_thumb.jpg

post-29666-0-82251800-1371579823_thumb.jpg

post-29666-0-97709000-1371579877_thumb.jpg

post-29666-0-07342900-1371579890_thumb.jpg

post-29666-0-23503100-1371579906_thumb.jpg

post-29666-0-47678200-1371579917_thumb.jpg

post-29666-0-84972400-1371579928_thumb.jpg

post-29666-0-52901800-1371579943_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

A mám tu vekovú konkurenciu :lol: . S autom to máme asi tak isto,otec furt nadáva,že čo furt vymýšľam,že nebudem nikdy spokojný,ale nakoniec sa mu to ľúbi a sme obaja spokojní :) . Veľa šťastných kilometrov a hlavne dovolené úpravy od tatka :D . Ktorý mesiac si sa presne narodil? (to len pre info,či si mám zmeniť podpis :lool: )

Odkaz ke komentáři

se mě vždy líbí poctivý kilometry, jak to člověk může vědět když to nemáte přímo z MB popřípadě od důvěryhodného známého.

je pěkná a plně komfortní výbavička. ať slouží vaší rodině.

někdy lepší obyčejná seriovka než nějaké tuningy :-)

Presne tak. Ked som hladal Superb a Passat, od roku vyrobu 2009, tak kilometre sedeli na 1 z 10. Serviska OK, ale co sa clovek docita pri VIN je uz vec ina, bohuzial.

Ale samozrejme nech sluzi.

Odkaz ke komentáři

A mám tu vekovú konkurenciu :lol: . S autom to máme asi tak isto,otec furt nadáva,že čo furt vymýšľam,že nebudem nikdy spokojný,ale nakoniec sa mu to ľúbi a sme obaja spokojní :) . Veľa šťastných kilometrov a hlavne dovolené úpravy od tatka :D . Ktorý mesiac si sa presne narodil? (to len pre info,či si mám zmeniť podpis :lool: )

Díky moc ;) mám to podobně :D jsem duben 96

_____________________________________________________________________________________________

Na poličce je model jiný :D mě se to tam celkem líbí ;) ale díky za názor ..

Odkaz ke komentáři

Ahoj, vítej na fóru. Pěkná Octavka :palec: . U toho autíčka nejde ani tak o to, jestli se líbí nebo nelíbí, ale že v případě nárazu a vystřelení airbagů to může být velice nebezpečná věc. Pamatuju si, že na to na přednášce bezpečnosti někdo ze Škodovky výslovně upozorňoval, protože mají zkušenost s tím, že si to někdo přilepil přímo na šev airbagu a nedopadlo to dobře.

Odkaz ke komentáři

Ahoj, vítej na fóru. Pěkná Octavka :palec: . U toho autíčka nejde ani tak o to, jestli se líbí nebo nelíbí, ale že v případě nárazu a vystřelení airbagů to může být velice nebezpečná věc. Pamatuju si, že na to na přednášce bezpečnosti někdo ze Škodovky výslovně upozorňoval, protože mají zkušenost s tím, že si to někdo přilepil přímo na šev airbagu a nedopadlo to dobře.

aha .. tak ale tady by to airbagu vadit nemělo ne ? tam žádný není .. ale jinak díky :pivo:

Odkaz ke komentáři

az tim autickem dostanes do hlavy budes rikat neco jinyho :( :(

Myslíš že poletí ikdyž není na airbagu ?? :(

Pěkný kousek, výbava skoro stejná jak moje. Jen já nechtěl xenony a spíš hledal kousky s předníma parkovákama.

Koukám, že jste si s barvou modelu nelámali hlavu :D Já hledám černou a nemůžu už nikde sehnat :(

Díky ;) me se líbí spíše xenony

barvou měla být světle modrá ale po dlouhém hledání za tuhle cenu byla tahle jasnou volbou

tvoje černá taky hodně pěkná :palec:

Odkaz ke komentáři

Octavka je pěkná a se slušnou výbavou :palec: new znaky a RS koncovky ji budou slušet :palec:

Jako mě se xenony líbí, ale bál jsem se problémů. Takhle mi už 2x praskla žárovka, tak jsem si ji prostě vyměnil a je po problému :)

S xenonama právě není žádnej problém. Mají nesrovnatelně větší životnost (bez problému vydrží přes 150tis. km) a o světle ani nemluvě. To je právě problém halogenů, že pořád musíš měnit žárovku. :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...