Přejít na obsah

Maxuv rodinný chrochták

Max

Doporučené příspěvky

Nevim čim bych začal :D toto je naše rodinna octavia.

Rv. 2010 1,9 TDI 74Kw(sice není moc ale postačí) :)

Koupily sme ji minulej rok v červnu s najetyma asi 23 tisicema a za ten rok mame najeto už cca 63 tisic :D takže auto slouží jako pracovní a upravy sou teprve v počátcích.

Už při koupi měla bohužel vyteklý zadní tlumič. Nevim proč ale už od začátku se mě nezdá proč je tak vysoká :D (pokud by měl někdo zadni tlumiče tak je beru ;)

Do budoucna bych chtěl určitě jiný kola, poslat to k zemi a trošku toho detailingu :) Lak by si už taky zasloužil pořádný leštění protože po provozu ve městě je dost podřený a obouchaný :( Taky trošku poladit muziku (po bývalím majtely sou vepředu Magnaty ale s dost blbým rádiem takže jejich potenciál neni moc využit :) určitě jinej volant protože tenhle je jako pěst na oko :D

Foto je z doby kdy sme auto kupovali. Nové foto dodám co nejdříve :)

Pokud někdo ví kde levně sehnat gumový koberečky tak sem stím :D

post-22269-0-63607600-1372027255_thumb.jpg

post-22269-0-29866300-1372027265_thumb.jpg

post-22269-0-62877200-1372027272_thumb.jpg

post-22269-0-56539500-1372027280_thumb.jpg

post-22269-0-79414800-1372027315_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Vítej mezi náma, octule vypadá moc pěkně. To že máš auto tak vysoké, je tím že máš podvozek na špatné cesty (díky tomu je auto o několik cm vyšší než normálně) a ten volant určitě vyměň, tento plastovej je fakt tragédie :) . Kola jsou podle mě moc pěkný, mám stejný ale to s tím vůbec, nesouvisí :lol: . Jinak přeju spoustu příjmně strávených kilometrů a hodně úspěchu s úpravama :palec:

Odkaz ke komentáři

děkuji za přivítání :) podvozek pude určitě jinej protože to je katastrofa :) houpe se to jak stará ku*va :D na ten volant mám stejnej názor :D po prázdninách bych chtěl začít s ůpravama :) ted mě bohužel čeka mírný rovnání LZ dveří (otec přejižděl na křižovatce z pruhu do pruhu a nepoužil zrcátko....)

Upraveno uživatelem Dakie
necituj předchozí příspěvky ;)
Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

ano jez AAA ale ty podložky už sem oddělal a dal jiny :D jinak jak už sem psal tak auto má vyteklý zadni tlumič takže to je jeden z duvodu proč se houpe a navíc ma zvýšený podvozek z fabriky na špatne cesty.

tak včera sem se rozhodl že namontuju dozadu repráky a naivně sem si koupil 5 metru kabelu a myslel sem si že stim udělám obě strany a ještě mi zbyde :D nakonec sem udělal pulku a zbylo mě asi 30 cm :D

Upraveno uživatelem Dakie
necituj předchozí příspěvky ;)
Odkaz ke komentáři

ak ti mozem poradit, bud rad ze je tak vysoko :D uznavam vyzera to uz na fotkach divne a asi to ani neni zrovna super mat tak vysoko octaviu.. ale ja mam O1, 1.8T 20v r.v. 2002, kupil tetin otec ako funglac, potom to dostala teta a od nej som to kupil ja, nikdy nebol znizovany pdovozok ani nic podobne, a aj tak ked sa postavim vedla inej, takej istej octavie tak moja je jak keby bola znizena :D a chcel som tym povedat hlavne to, ze chytam vsetko, ked pisem vsetko myslim tym naozaj vsetko :D predny naraznik je od polovice dole cierny a doskrabany, chcel som tam davat naraznik z RS-y, po prejazdeni 3000km na mojej o1 som pochopil ze naraznik kym neprasknem na polku ho menit nebudem lebo to nema vyznam.. staci prejst trochu rychlejsie cez kolaje/vacsi retarder a uz ide naraznik na asfalt.. a to nehovorim o tom ze stryko mi pred par tyzdnami zvaral pletenec/vlnovec medzi turbom a katalyzatorom lebo bol prehrdzaveny, ale on by drzal, len som chytil v meste kryt katalyzatora takze sa asi utrhol.. no, ale uz vela pisem :D v skratke, moje auto je vhodne na letisko alebo na nemecke cesty :) :D

Odkaz ke komentáři

auto si servisujem doma takze do servisu moc nechodim :D ale asi skocim na nejaky test tlmicov, pripadne pozret pruziny lebo co beham po bratislave zo vsetkych octavii som videl len jednu tak nizko jak je moja :D

pripadne, páni, kolko cm mate medzi zemou a prednou castou predneho blatnika? a medzi zemou a zadnym zasterkami? :D

Odkaz ke komentáři

tohle je pravě provedeni TOUR a ma to zvýšený podvozek na nerovny cesty z fabriky :D Až budou prachy tak koupim stavitelnej podvozek ale nebudu to rapidně snižovat. pomalu se stim nedaj ted jezdit rychle zatáčky :D

Hele RS octa ma sniženej podvozek ze serie ne? :) to bude asi to že škrtáš :D

Ja snad ani rači nebudu měřit jak to mám vysoko :D

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...