korfik Odesláno Červenec 7, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2013 Ahoj, dneska v poledne jsem normálně zavřel kufr, ale večer už jsem ho neotevřel, je akorát slyšet, že motůrek vyjíždí ale kufr se neodemkne. Setkal se s tím někdo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červenec 11, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2013 něco sis tam na 90% přivřel a zohl si tu páčku, tak ten motorek ti to neotevře, zevnitř mechanicky otevři (u toho zámku) a narovnej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
korfik Odesláno Červenec 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2013 Nápad dobrý, ale odpověď špatná :lool: . Je to nejspíše v tom servomotorku, který nevyjede úplně a tim nedokáže odemknout, každopádně nový zámek je objednán a dneska to vyměnim tak pak se uvidí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červenec 12, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2013 tak píšeš, že motorek jede, já nemám věšteckou kouli a pokud to tedy víš, tak dotaz byl bezpředmětný, a zbytečně to tu zasíráš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
korfik Odesláno Červenec 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2013 V tu chvíli jsem to nevěděl a myslel jsem že se stim už někdo setkal,takže by mi pooradil co s tim Taky muj dotaz je ze 7. a tvoje reakce z 11. Ergo jezdit 4 dny a neřešit že se neotvíraj 5.dveře je vcelku na pytel. Ale abych skončil, byl to servomotůrek kterej se nevytáhl úplně, a nejde koupit samotný servo ale musí se koupit celá spodní "patka" zámku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peteres Odesláno Prosinec 20, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2015 Tak gratuluji k vyřešení, mám problém opačný, kufr se mi samovolně stále otevírá přes odskok, jako kdyby měl signál od klíče na kufr ... někdy ani nejde zavřít kufr vůbec, po zabouchnutí ihned odskočí ... jediné co ovlivní resp. zastaví neustálé odskakování je jak zamknutí auta dálkou nebo tlačítkem k uzamčení zevnitř a až po tom zavřít kufr ... Po týdnu blbnutí se samo vzpamatovalo a chvíli (ca týden) bez problému, teď znovu, připadám si jako magor ... Společně s tímto mi kufr nereaguje na tlačítko na vratech kufru ... současně to asi má spojitost s vodou - po dešti se sere ... - Zkoušel jsem nastavit tu spodní "patku" aby byla na volno či na tvrdo přitahovala vrata - bez výsledku - Konektor tlačítka byl lehce zaoxidovaný, kontaktol nepomohl vyřešit problém ... - Kupodivu tlačítko po vyndání komplet mokré - nechápu, kde se tam vzala voda - vyfoukáno kompresorem - bez výsledku - Mám ještě jeden zámek, ne zrovna nový, ale u obou mikrospínač asi v pořádku (vnitřní osvětlení reaguje) - u obou bez výsledku Asi někde skřípnutý kablík? Nesetkal se s tímto někdo či nějaký nápad na co se mám ještě podívat? Předem děkuji i za slepé výstřely ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peteres Odesláno Prosinec 21, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2015 nikomu se nestalo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Prosinec 22, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2015 Přechodka mezi karoserii a pátými dveřmi - ale je to (jak ty říkáš) výstřel naslepo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peteres Odesláno Prosinec 23, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2015 jj, ta mě napadla během kontroly kabeláže, že bych zkoušečkou prozvonil konektor ve vratech s prvním konektorem v kastli, ale ten jsem ještě nehledal a netuším, kde je, doufám, že jde alespoň ke světlům, abych ho nedoloval bůhví odkud, zkouknu průchodku alespoň vizuálně ... i tak dík, potřebuju prověřit všechny možnosti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peteres Odesláno Prosinec 30, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2015 Nastalo období fungování, hlava mi to nebere, ale budu se v tom vrtat, až to opět začne blbnout ... tipuju to opravdu na nějaký načatý drátek ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.