Zavodnik Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 Zdravím, potřeboval bych radu. Spojka zabíra později,tak se chci zeptat stačí to jen doštělovat ? Nejtěžší je se rozjet na jedničku ostatní rychlosti už jdou řadit normálně. Předem děkuji za každou radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 nenastavíš bohužiaľ nič...spojka má hydraulické ovládanie...asi ti už odchádza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červenec 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 Jak má správně zabírat spojka ? Třeba nejsem jen zvyklý z felicie :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 (upraveno) Zabírá později znamená až navrchu? Pokud ano a spojka neklouže, tak bych to neřešil, protože takto zabírá spojka u hodně octavií. Jinak poštelovat nejde, protože jak píše libero, spojka je hydraulická a šteluje se sama, ale jen do určité míry. Mě spojka zabírá nahoře už přes 50 000 km a pořád je ještě OK ;) . Takže pokud ji nechceš měnit, tak se prostě nauč rozjíždět s citem a neřeš to ;) EDIT: nová spojka má zabírat asi v půlce, možná o něco blíž u podlahy :) Upraveno Červenec 10, 2013 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červenec 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 Felicie zabírala hned u podlahy,protože tam to štelovat šlo no :D věřím,že je to o zvyku a jak se s tím naučím rozjíždět bude to v pohodě. Jinak zabíra něco malinko za půlkou možná v půlce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 Jestli zabírá v půlce nebo trochu za půlkou, tak to je ještě dobrý ;) . Trochu potrénuj rozjezdy a bude to OK, výměna spojky by byla v tomto případě zbytečná :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červenec 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 Díky moc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Červenec 11, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2013 Našim taky zabírá pomalu nahoře, když přejdu ze svojeho auta do jejich, tak mám docela problémy. Plyn se zpožděním, spojka nahoře... už mi to i chcíplo když jsem se chtěl rychleji rozjet :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červenec 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2013 Xshreck,tak zase v takovém stadiu spojku já nemám :D takové spojky jsou spíše o zvyku jak jsem teď zjistil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOŠŤÁL Odesláno Srpen 4, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2013 EDIT: nová spojka má zabírat asi v půlce, možná o něco blíž u podlahy :) Není pravda,spojka u Okty bere hodně nahoře.Před měsícem jsem dělal novou,stejně zabírá až nad půlkou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BATR Odesláno Leden 27, 2017 Sdílet Odesláno Leden 27, 2017 chlapí a kde by měla zabírat spojka u AGR-2000rok mi skoro u podlahy a nevím kdy byla dělaná ted 280000km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.