Bárty Odesláno Prosinec 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2014 Díky kluci. :) Jinak je fakt že to auto je celkem nenápadný. Ale furt se někdo lepí aby si to prohlídnul protože je to v čr nevšední. Jetta všeobecně moc není vidět. Každopádně já sem závodník už od pohledu :D Dneska překonáno 2500km :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 4, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2014 A jak to je se zárukou, ta padá? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Prosinec 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2014 Na auto 4roky/80000km Na převodovku a motor 5let/100000km Na prorezivění a lak 12let Zaruka se řeší přímo s Wolfsburgem . Servisní knížka je elektronická ale dokoupím si i tu papírovou abych si to mohl zapisovat . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 4, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2014 Barty: těším se na Tebe :) snad Tě brzy potkám přímo v Hradci a když budu mit zahřátou Brumlu tak zazávodíme :)))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Prosinec 4, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2014 Myslím, že by se Jetta statečně držela;-). Jinak teda je to moooc krásný auto, gratuluju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Prosinec 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2014 No do Hradce pojedu zítra ale musím jet jiným autem abych naložil všechno co potřebuju :D Měl jsem koupit transportéra ..... Ale myslím že příští týden to dopadne určitě :) Předem napíšu pohybuji se tam spíš odpoledne nebo k večeru . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 4, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2014 OK.Jednou jsme se potkali u Ruské knihy za Gotvaldákem a jednou u Kostelce jsi mě viděl parkovat u zámku :) Cislo na mě máš tak napiš.Já jezdim z Pardubek okolo páté,šesté tak to nějak zkloubíme.P.S akorát mám ted jinou barvu vozu :D z modré to je snad černá jak to je zaprasené ještě ze Slovenska když jsem se vrátil.Nemá cenu mejt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Prosinec 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2014 Jasný dám vědět jakmile pojedu tím směrem :) Každopádně já mám auto zasviněný jako prase takže je to šedá metalíza :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Prosinec 13, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2014 pekna volba, Jetta je muj favorit uz dlouha leta. Uz se tesim na upravy. Vsak vis brzdy, kola, vykon 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Prosinec 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2014 Tak sem se dnes konečně dostal na to auto umýt a cvaknout ho . Jinak 3000km bez problému :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Leden 8, 2015 Sdílet Odesláno Leden 8, 2015 Hodně zajímavý! Gratuluju a užívej! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 8, 2015 Sdílet Odesláno Leden 8, 2015 Užívej si tu novotu a vyjímečnost! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Leden 8, 2015 Sdílet Odesláno Leden 8, 2015 Gratulace, pěkný výběr, a jak to bylo s dovozem,normálně po moři a objednáváno z Ameru? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Leden 9, 2015 Sdílet Odesláno Leden 9, 2015 Tak to je pecka Software připraven http://www.goapr.com/products/ecu_upgrade_20tsi_gen3_trans.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Leden 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 Díky kluci . Jinak objednáno v Canadě a auto vyzvedáváno v DE . Jinak Vašku o tom softu vím. Ale zatím nad úpravama nepřemýšlím . Protože čekám na cenovku Golfu R Variant a Cupry 280 ST . Protože Ta nová Cupra ST je prostě nádherná a s Performance paketem je to auto který by se mi fakt líbilo ale čekám na cenu ^_^ Jinak v týdnu pokořeno 5000km bez problému :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 10, 2015 Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 Kombik v cupre bude o 30k dražší no cca 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Leden 10, 2015 Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 Takže Jetta bude na prodej? Jinak Cupra je krásný auto za hezký peníze. Tady ve Švajcu jsem dokonce viděl nějakou edici, co má 355 koní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Únor 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2015 Tak máme za sebou 7000km zatím bez problému :) Jinak zatím nějak nad prodejem nepřemýšlím ... Ale novej Superb s 2.0TSI v kombíku se mi nějak začíná zamlouvat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.