Zavodnik Odesláno Červenec 13, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2013 Dobrý den, řadička stará už je ošoupaná a přemýšlím,že koupím novou,ale když už tak bych tam chtěl řadičku z RS Octavie. Chci se zeptat bude mi řadička pasovat do tohoto středového panelu? Nejlepší kdyby šlo vyměnit jen ta kůže s hlavičkou řadičky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Červenec 13, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2013 půjde tam v pohodě , taky jí mám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červenec 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2013 Tak to jsem rád :) Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Ronnie5P53053 Odesláno Červenec 22, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2013 zdravím mám problém nevím jak na demontáž hlavice řadící páky, měl jsem audi a tam jsem jednoduše chytnul hlavici a vytočil jí ale tady u octavie se mi to nedaří tak jestli na to neni nějakej jinej fígl nebo schovanej šroubek pod manžetou... děkuji za odpověď :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červenec 22, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2013 musíš převrátit manžetu nahoru a pod ní je zajištovací plíšek, ten odcvakneš vytáhneš hlavici i s manžetou ven 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Ronnie5P53053 Odesláno Červenec 22, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2013 jj koukal sem na to je tam nejakej kovovej plisek a nad tim cernej krouzek :) ale to uz je asi na upevneni manzety ten krouzek :) ale jinak diky moc ja to zkoumal celkem dlouho :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červenec 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2013 A dám to jo do toho středového panelu co mám ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest michal25 Odesláno Červenec 23, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2013 musis prehodit jen hlavici s kuzi, ten plastovy čtverec co se do stredoveho panelu zacvakava tam nesedne z faceliftu do predfaceliftu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červenec 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2013 Dodělám pár úprav a pustím se do toho :) Jinak děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
312 Odesláno Prosinec 4, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2013 prosim vas kluci ja jsem asi natvrdlej.Chci si dat chrom radicku do OI a myslel jsem ze staci proste demontovat tu stavajici radicku vymenit tu hlavici a dat zpet. Ale jak ctu tak to tak neni. Proc musim menit i ten rukav nechaputo. Na te radicce zustava vse stejne prece budu mit hlavici urcenou pro OI tak prece stavajici rukach pasuje. Kdyby jste byli tak hodny a jeste mi to upresnili. Diky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 5, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2013 (upraveno) Pokud máš pytel v dobrým stavu, tak stačí vyměnit jen hlavici, takže jako celek to měnit nemusíš ;) Upraveno Prosinec 5, 2013 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pato0112 Odesláno Prosinec 5, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2013 Prave vcera som to menil aj vrch paky aj kozenku plus ramik bo som davala face stred...pozrite foto ide to pekne pasuje to nadherne.. Akurat ja mam probem ten ze neviem ako zapojim nove otvaranie na nadrz nemozem zohnat ten konektor a stary nepasuje ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Prosinec 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2013 Jsi vyměnil středový panel ?: o drsný :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 5, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2013 Taky se to tak Máro dělá, že se vymění celá spodní část palubky za face a nechá se vrchní část předfce ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pato0112 Odesláno Prosinec 5, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2013 Moj plan je vymenit aj vrch len teraz pred sviatkami neni penez na druhu tak zatial aspon takto co som mal som vymenil samozrejme este nieje komplet otvaranie popolnika musim vymenit za cierne mam len potrebujem cas.. :lool: a este tie dierky a tieto veci treba dstranit ... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest poopi Odesláno Prosinec 10, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2013 Moj plan je vymenit aj vrch len teraz pred sviatkami neni penez na druhu tak zatial aspon takto co som mal som vymenil samozrejme este nieje komplet otvaranie popolnika musim vymenit za cierne mam len potrebujem cas.. :lool: a este tie dierky a tieto veci treba dstranit ... ;) Toto je moj vytvor, menil som len manzetu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pato0112 Odesláno Prosinec 14, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2013 Pekne hned to inak ukaze ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.