Přejít na obsah

Škoda Rapid 135 zvaný HUBERT

Doporučené příspěvky

• o 4 týdny později...
  • o měsíc později...

Tak a od příštího týdne se konečně začíná svařovat :( ,el.přípojka je předěláná na 16ti amperový jistič tak že můžu začit :blink: .Zítra přijdou oboje dveře a dnes jsem sehnal konečně zadní nápravu :blink::blink: .Zítra ji odvezu na opískování a potom komaxit,teda pokud se mi podaří sehnat nové ložiska :blink: .Jinak jen očistit a předělat ji na kotoučovku a natřít zakladovkou. :palec: Ale nejhorší je že když pršeho nedalo se nic dělat :angry: ,ale teť v tom horku v garáži vydržím tak do 11 hodin a končím :blink: asi začnu jezdit i na odpolední :blink: :) :)

post-48-1279799352_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Neználek
Odkaz ke komentáři

Jime až bude hotovo tak se určítě dohodneme ,až je sundám a kouknu v jakém jsou stavu. A výztuhu co mám na autě, ale ta je totál KO.A tuto jsem sehnal za dvě kila.

Ale celkem se dnes daří i když to stojí hafo penízků.Podařilo se sehnat kompletní ložiska,gufera i ten těsnící okroužek celkem 720Kč

post-48-1279804207_thumb.jpg post-48-1279804221_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Jime až bude hotovo tak se určítě dohodneme ,až je sundám a kouknu v jakém jsou stavu. A výztuhu co mám na autě, ale ta je totál KO.A tuto jsem sehnal za dvě kila.

Ale celkem se dnes daří i když to stojí hafo penízků.Podařilo se sehnat kompletní ložiska,gufera i ten těsnící okroužek celkem 720Kč

Fotografie666.jpg Fotografie667.jpg

jede kousek vedle a nestaví se na kafe :palec:

Odkaz ke komentáři

Jasně Jime :lol: .Kluci potřebuji sehnat ,nové nebo hodně zachovalé šrouby a to všechno co je potřeba pro spojení úhlového ramene a té šavle.Jsou to šrouby 14x1,5 ,vymezovací trubky a ten spodní plocháč,nemáte to náhodou někdo doma,děkuji předem že se kouknete. :palec:

Upraveno uživatelem Neználek
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...