standach Odesláno Prosinec 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2013 dnes bylo venku nádherné počasí tak jsem dopřál octám trochu lázenské kůry před zimou.poslední v tomto roce.boruvku musím ještě dodělat není to ono. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
standach Odesláno Leden 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2014 Tak jsem dnes udělal přítrž nepříjemnému vrzání a mlácení přední nápravy, lezlo mi to už na nervy :wallbash:chtěl jsem to udělat až na jaře až bude teplo. dělal jsem to podle návodu http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=14655 tímto mu chci poděkovat za velmi povedený návod díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 pěkná oktávka, ale ty nalepený odrazky na zadním nárazníku (ale octavia 2) jsou strašný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 Vítám Tě tu na fóru mezi nadšence, ať Ti Octa dobře slouží a funguje bez poruch. Vypadá celkem dost zachovale ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
standach Odesláno Leden 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 díky za přivítání ty nalepovací odrazky sundám taky se mi nelíbí.jaký tam mám dát?.parkuji na frekventované silnici a chtěl bych být viděn.ty origo odrazky ve světlech jsou nic moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
standach Odesláno Únor 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2014 nevíte jestli by pasoval středový panel z face na předface? chtěl bych tam dát radio s navigací.nebo budu muset celou palubku předělat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Únor 7, 2014 Sdílet Odesláno Únor 7, 2014 Tady si počti:http://forum.skodahome.cz/topic/88109-vymena-palubky-01/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
standach Odesláno Únor 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2014 děkuji tak že to jde napasovat.tak to jsem rád. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
standach Odesláno Březen 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2014 trocha saharského písku na modré octě přidán teploměr a voltmetr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
standach Odesláno Květen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2014 tak jsem si udělal včera radost :) polepená maska a dnes ráno asi v 5hod jsem se potkal se srncem ,srnec samozřejmě utekl,s myslivcem a se psem jsme ho vystopovali.score SRNEC vs JÁ 1:1 měl jsem víc štěstí než srnec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Květen 1, 2014 Sdílet Odesláno Květen 1, 2014 Vidím,že srnec není kamoš :DD buď rád,že ti neskočil na čelní sklo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Květen 1, 2014 Sdílet Odesláno Květen 1, 2014 Jak piše zavodnik buď rad že jen maska a ne celej předek.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
standach Odesláno Květen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2014 kámoš asi chtěl být ale nějak mu to nevyšlo,to víš že jsem rád čekal sem větší škodu když sem ho viděl jak se blíží. jako cenu ůtěchy beru pohled do mrazáku a bude gulášek :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
standach Odesláno Květen 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2014 tak maska vyměněna a nalakovaná.při výměně jsem ještě udělal přídavná světla a křidélko na zadek.ted ještě pořádně umýt a naleštit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas605 Odesláno Červen 30, 2014 Sdílet Odesláno Červen 30, 2014 Tak jsem si zase pohrál,páč kdo si hraje nezlobí.udělal jsem si osvětlení zavazadlového prostoru(kufru),protože ta origoš lampička svítila jak bludička.jsou tam dva led pásky po 12 diodach. Máš nějaký návod, jak to tam dát? A LEDky jsi koupil kde? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 30, 2014 Sdílet Odesláno Červen 30, 2014 já dal na boky na kterých sedí plato 2x 55cm led pásku, napojeno do origo lampičky, přilepeno zespoda na ten plast a osvětlíš komplet celý kufr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
standach Odesláno Červen 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2014 přesně jak píše košin, ;) mám to přilepené ze spodu na ten plast co drží plato,a zapojené na origo lampičku,led pásek jsem koupil v elektro,prodávají to na i na cm myslím že cena byla 12kč deset cm.koupil jsem hned celý metr za 120kč .třeba seženeš i levnější,.zapojení není nic složitého, jen + a - .když to zapojíš obráceně tak se nic nestane jen to nebude svítit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.