Zavodnik Odesláno Červenec 27, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2013 Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli má někdo Octávku s tímto motorem a má dodělanou klimatizaci. Potřeboval bych vědět jestli na manuální klimu by stačilo toto - http://auto.bazos.cz/inzerat/26227284/topeni-skoda-octavia.php a co bych k tomu ještě potřeboval dokoupit,protože montáž normální klimatizace vyjde celkem draho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Červenec 28, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2013 to je pouze jedna z věcí, které bys potřeboval... Dál se připrav na držák klimakompresoru, klima kompresor, propojovací potrubí, větší chladič + větrák... Dodělat se dá, ale je to ranec :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kitrab Odesláno Červenec 28, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2013 než to doděláš vedera budou pryč :) klimu mám, ale vzduch jde jen 1 průduchem, v úterý to vezu na opravu a než to opraví bude zima :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JacobHot Odesláno Červenec 22, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2016 Zdravím, jak máte řešený spoje hadic? Mam r.v.97 a mám tam převlečné matice a bohužel mám jednu prasklou takze jsem bez klimy. Nevíte kde by se dala sehnat ta hadice? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.