Bodo Odesláno Srpen 1, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2013 Novy clen rodiny :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 1, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2013 pěkná, škoda že si neměl předtím 2.0 TDI CR... každopádně jaky je přechod z OCT2 a ještě vs obyč náprava 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Srpen 2, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 Tak ať dobře slouží ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Srpen 2, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 čierna je pekná.. tak nech si s ňou spokojný.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bodo Odesláno Srpen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 Dakujem a nemal som ale oco ma Octaviu II FL 2.0 CR sem tam som dostal na posoferovanie :) A zadna naprava celkom dobre sem tam da o sebe vediet ale da sa to prezit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 2, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 necháváš zapujenu flashku i když auto necháš stát na sluníčku, mě se jednou stalo i v kastlíku, že mě uplně chcípla a pak přemázla, ale po formátu funguje dáleji tak je to prijemny prechod nebo nie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest jarung Odesláno Srpen 2, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 Novy clen rodiny :) Pěkná, taktéž jsem si před měsícem pořídil, červenou, né tak vybavenou, ale také TDI 110 Kw, maximální spokojenost, se zadní nápravou nemám vůbec problém. Trošku mě překvapilo, že nejdou stěrače v klidové poloze odklonit, takže pozor na chytráky, co pod ně dávají letáky, aby ti neodřely lak kapoty... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 2, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 To už neslo ani u OII ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Srpen 4, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2013 (upraveno) Ono to je proti debilům který ti dneska ukradnou i stěrače.... V této poloze nejdou vyndat... Bráchovi jsem dal tenkrát na peugeota nový aerotwiny a druhej den je tam neměl.. necháváš zapujenu flashku i když auto necháš stát na sluníčku, mě se jednou stalo i v kastlíku, že mě uplně chcípla a pak přemázla, ale po formátu funguje dáleji tak je to prijemny prechod nebo nie? Technicky flaska musí zvládnout minimálně 80°C Takže pravděpodobně vadnej kus, já jsem dřív jí tam taky nechával furt a nikdy žádnej problém, to takovej zapalovač to je jiná Upraveno Srpen 4, 2013 uživatelem header009 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Srpen 14, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2013 Ahoj, pěkná kočka Kolik ten dvoulitr reálně žere při běžném použití ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Srpen 19, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2013 Nešiel si náhodou včera okolo letiska z PO do Kapušian? Tak cca okolo 17:00 hod? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bodo Odesláno Srpen 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2013 Cawte no zatial realne podla poctov vychadza okolo 4,7 az 5,2 zalezi od pedalu :) A nie vcera len smer Sirava bol :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Srpen 19, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2013 caves, auto krasne, odkial si ked si smeroval na siravu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bodo Odesláno Srpen 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2013 Dik SV :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Srpen 22, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2013 Cawte no zatial realne podla poctov vychadza okolo 4,7 az 5,2 zalezi od pedalu :) A nie vcera len smer Sirava bol :) Ještě k té spotřebě, víc jezdíš delší štreky , nebo couračky ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bodo Odesláno Srpen 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2013 Chorvatsko a spat vysla 5,3 po dialnici 140 . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest daniel.jakubov Odesláno Prosinec 1, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2013 Novy clen rodiny :) Skadiaľ si ju bral? š-autoservis humenne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bodo Odesláno Prosinec 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 Áno ako predvadzacku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Prosinec 2, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 Hlavne si zatri tu znacku, lebo vidim, ze sa ti tu o nu zaujimaju aj clenovia s prispevkami: 1 Inak octa krasna, cierna...no farba dost nevdacna :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest daniel.jakubov Odesláno Prosinec 3, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2013 Hlavne si zatri tu znacku, lebo vidim, ze sa ti tu o nu zaujimaju aj clenovia s prispevkami: 1 Inak octa krasna, cierna...no farba dost nevdacna :( No som tu novy zatial tak prispevky nem&m ale čo chvilka budu... a na jednej strane je dobre ked značku nieje vidno ale zas na druhej strane viem že vo svojom okoli je niekto kto ma tiež octaviu a keby niečo tak si možeme pomocť :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Prosinec 3, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2013 Vsak jasne, ja len pre istotu. Nikdy nevies kto vsetko sa pohybuje po forach a vyzveda ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bodo Odesláno Prosinec 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2013 No to je pravda ale teraz uz mam inu SPZ No ta farba je dost nevdacna ale ked sa vypucuje stoji to za to hoc len na chvilku ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jocker Odesláno Prosinec 3, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2013 Ovládání rádia na volantu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bodo Odesláno Červen 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2014 Dneska absolvovana prva servisna prehliadka kde som sa dozvedel ze na Octaviu 3 je zvolavacia akcia kvoli spatnemu vedeniu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gorkzy Odesláno Červen 25, 2014 Sdílet Odesláno Červen 25, 2014 Dneska absolvovana prva servisna prehliadka kde som sa dozvedel ze na Octaviu 3 je zvolavacia akcia kvoli spatnemu vedeniu muzes to nejak upresnit,dekuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pawouk01 Odesláno Červen 25, 2014 Sdílet Odesláno Červen 25, 2014 A je to skutečně "svolávací akce", nebo jen "servisní"? Někdo to totiž nerozlišuje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bodo Odesláno Červen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2014 Povedane mi bolo len ze na auto je zvolavacia akcia na vymenu zpatneho vedenia auto nebolo este ani na PC len som bol vypisovat prijmacie papiere a mu to vyhodilo. Technik bol novy tak mozno len servisna ale bez toho aby napojil PC k autu ??? A dalsie info budem mat az zajtra lebo nahradny diel nemali skladom tak sa skusim spytat nieco blizsie a ked zistim tak napisem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bodo Odesláno Červen 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2014 V servise nevedia preco sa to meni dostali len pokyn od skodovky. A je to zpatny ventil- na vstrekoch. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.