Konny Odesláno Září 30, 2013 Sdílet Odesláno Září 30, 2013 Určitě ti tam poradí, který šrouby to jsou a jaké množství je potřeba :) Po leštění se mi vždy taky zvýrazní tečky od kamínků, ale to bude asi tím, že jsem amatér, profík s tím určitě nebude mít problém :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 30, 2013 Sdílet Odesláno Září 30, 2013 po leštění to vždycky vyleze protože z těch důlků vytřeš prach a špínu, takže to na té barvě jde více vidět,.. po zimě je třeba zakápnout a rozleštit, taky mě to čeká 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Říjen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 Tak podběhy doma ! Jsou to Poláci,ale mohlo by to zimu vydržet :) Jinak Martine,ve škodovce stačí říct,že chci šroubky na zadní podběhy ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 tam je díra na tlumič? Jak to provlečeš? :-D budeš ho shazovat? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Říjen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 xshreck to od sebe jen roztáhneš ! nemusíš sundávat tlumič :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 Z fotky to opravdu vypadá, že je tam jen díra bez možnosti roztáhnutí :D , jinak ano, mělo by stačit když příjdeš do prodejny a řekneš jim, že chceš šroubky na přichycení zadních podběhů a oni by ti měli schopni dát ty správné šroubky (na pomoc mají ETKU) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Říjen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 Fotky klamou ! Jinak díky moc Mates :) Zítra je chci domontovat a pak si objednám zadní křídlo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 Nemáš zač Máro , snad ti budou pasovat montážní dírky co jsou v těch plastech :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Říjen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 Přiměřoval jsem to a sedí ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 Tak to je dobře, dřív u těch polských podběhů neseděly ty dírky, asi se už polepšili :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Říjen 2, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2013 Dojedu za borcem a povídám mu "ty hele šéfe prodal si mi 2 podběhy, jeden je replika a druhej origo, ale problém je v tom že ten origo tam nesedí je asi z combika a ta replika tam sedí"... A víte co mi řek? Replika na zadní podběhy neexistuje, tam se dávají jen orig! no každopádně Já tam repliku narval :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Říjen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2013 Hm,tak to ti řekl nějaký profesionál ! :D Jinak šroubečky už mám doma 1ks/12Kč :D tak jdu na to ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Říjen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2013 To byl napád dát na ty bubny červenou Foto s podběhy zítra,dnes už byla tma :D stihnul jsem jen jeden ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Říjen 2, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2013 No ono to tak fakt je, na zadek se repliky nikdy nedělaly :D Ta červená je brutální, to vypálí oči i slepejm :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Říjen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2013 Já už máme jeden podběh dany a sedí krásně :) mám to pod tím i vystříkané tim asfaltem,tak snad to bude dobré ! :D jinak v zadu pod zástěrkou byla taková kopa bahna že zástěrka skoro dřela o zadní kolo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Říjen 2, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2013 zajímavý, jsem si říkal ... jak by se sakra ten podběh sundaval :-D z fotky to vypadalo bez mezery :-D jinak šroubky pěkně drahý, já je bral za polovic snad :-/ z eshopu za třetinu. Proč si stříkal i dosedací plochy, to je tk na to aby se to kolo nalepilo a nešlo sundat, s kámošem jsme tak páčili zadní kola na peugeotu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 2, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2013 To je hrozný ta červená barva na těch bubnech , jsem ti říkal že je nejlepší černá, ale ty na to nakonec sám dojdeš :D . Jinak šroubky jsou teda dost drahý, já jsem nějaký taky kupoval, protože některý původní byly KO a tuším, že jeden stál kolem 7-8 Kč, ale co naděláš..., když to objednáš přes internet, kde je to levnější, tak se ti to zase prodraží na poštovném. Co se ještě týká těch bubnů, tak tu dosedací plochu nech opravdu čistou, protože když ji natřeš, tak se ti může stát, že se kola ''přilepí'' a pak je budeš muset při sundání páčit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Říjen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2013 Návod,jak stříkat bubny jsem našel po nastříkaní ! :D Jinak v autodílech neměli jinou než červenou,ale teď je zima,tak pěkně plecháče a poklice No jo šroubky,ale tak to je fuk hlavně že to tam je a drží to ! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 2, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2013 Tak to jsi ten návod našel brzo :D , jinak pod plechama ta červená naštěstí nemůjde vidět, ale jestli budeš mít z jara liťáky, tak si kup malou plechovku černé barvy (já mám Alkyton, který je hodně dobrý) a uvidíš, jak ty bubny budou pěkný, když budou černý ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Říjen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2013 Milý Martínků ! Hned jak tam budou na jaře liťáky ti pošlu pohlednici s fotkou na které budou liťáky a červené bubny/třmeny ! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 2, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2013 A jéje :D , ale každý máme jiný vkus, tak to beru ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Říjen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2013 Né sranda :) uvidím jak to bude vypadat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 2, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2013 Jasně, do jara času dost aby jsi se rozhodl :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Říjen 2, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2013 Ještě že bubny nemám, za to jsem rád, jak vzhledově tak brzda :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Říjen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2013 Chlapi,přestalo mi svítit kolečko topení a ostatní,bude špatná pojistka ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 3, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2013 Pojistkou to není, praskla ti jen žárovka. Podle toho návodu http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/vymena-zarovky-u-manualni-klimatizace ji lehce vyměníš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Říjen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2013 Děkuji moc Martine :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Říjen 3, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2013 Těch žárovek mám asi 10, ročně mi praskne tak 3x a nevím proč :D přestalo mi svítit kolečka na výhřev sedadel, tam už je horší výměna :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Říjen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2013 Tak jsem si dal taky nějaké podsvícení na nohy :) zítra jen přidělám a dobrý :) šedý interiér není špatný :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.