Přejít na obsah

Culdova holka II.

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...

tak mám najeto 1500 km a přidám poznatky

- spotřeba super , zatím dlouhodobá 4,8l

- voda do auta už neteče ,tak je to zatím ok ( ale ještě pořádně nepršelo )

- hrozně mi vadí pravej stěrač ,zasekává se vejš než má a dolů cca o 3cm spadne po delší době

- klapání pásu u spolujezdce , když není zacvaklej

- prosezená sedačku u řidiče už po 500 km ( hnus jak je zmuchlaná a to vážím 80kg )

- kufr je menší jak OI ( nevím kde a jak ŠA přišla na to , že je větší )

- když vezu spolujezdce , není šance vidět ven ( musím používat jen zrcátka )

- nedovírají se dveře ( musí se najít technika jak na to )

- start stop je hrozná hovadina

jede to pěkně tak až na drobnosti jsem spokojenej

Možná by bylo super , kdyby někdo ze ŠA poslal nejakej dotazník majitelům a třeba by se jim dostalo odpovědi na kvalitu a chyby vozů

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

slušný co ? Nejhorší je , že se to začlo dělat fakt už asi po 200-300 km , to se to dalo ještě napnout , ale cca od 500km už bez šance :( . už jsem psal do ŠA, jsem zvědavej co na to řeknou , ale počítám , že nic a pak to bude o reklamě , protože to budu cpát všude :palec:

Odkaz ke komentáři

Toto je jednoznačne na výmenu!!! Výrobca ťa slušne odkáže na autorizovaný servis, je to štandardný postup. V rámci neho ti vymenia poťah sedadla a budú to považovať za vybavené. Teraz už len dúfať, že to v servise spravia dobre... Celú novú sedačku bohužiaľ na 100% nedostaneš :huh:

Odkaz ke komentáři

si říkám , co na to říká zákon o reklamaci , tuším , že tam je něco ve lhůtě do 3měsíců, co si může zákazník vybrat , jak řešit reklamaci . Zjistím u prodejce co a jak a uvidím , ale budu požadovat novou sedačku ,hlavně , že jsem se přesně na ten problém ptal , když jsem auto kupoval :wallbash:

Odkaz ke komentáři

romariooo - díky moc , vidím to , že se určitě ozvu .

1) ŠA se z toho bude snažit vykroutit jako u mě.

2) jestli chceš pošlu ti kontakt na znalce, příští týden s ním mám schůzku, kde si to ofotí, zhodnotí.

3) zatím jenom sedačky, třeba příjde něco lepšího.

řešíš něco podobného ?Kontakt pošli , děkuju

Odkaz ke komentáři

Držim palce a pevné nervy v boji. Vyhádať novú sedačku bude problém. Ak by to aj servis vymenil na vlastné triko, výrobca im to nepreplatí... Preplácajú sa len konkrétne diely, ktoré existujú ako náhradný diel podľa katalógu. A keďže existuje aj poťah a aj molitan, preplatia len toto. Minimálne to človeka naštve, nové auto za také peniaze no kvalita niektorých častí je niekde na úrovni Dacie :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Počítej s tím, že v servisech měnit potahy prostě neumí. Nevědí jak to dělat ani u OII po 8 letech prodeje modelu, natož u OIII. Bude to vypadat zase stejně debilně ještě než si na to sedneš - všude pokrčený a zlámaný. Potahy jako ND se válí ve skladu v absolutně nevhodných podmínkách a jsou uskladněný jak brambory. Chyba je kompletně v technologii sedaček a materiálů. Každopádně hodně štěstí, auto skoro za milion a tenhle hnus.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...