Přejít na obsah

Culdova holka II.

Doporučené příspěvky

A prdět se může?.... O čem se to kua bavíte.? Auta za půl míle a doporučení je nepouštějte vyhřívání?

Hej mám oktávku v metle na hlínách a křesla v kůži ba dokonce ereso!! Víš ale nemůžu pouštět vyhřívání křesla aby se mi nevytahala kůže, trochu do toho teče, příplatek za multifunkční volant a zadní reproduktory je v pohodě a cena byla vic než pohodě dyt jsem patriot...

viz muj prispevek vyse...si mimo...kecy cos napsal jsou vazne inteligentni.

pisu jen z fyzikalniho hlediska svuj nazor na studenou tvrdou kuzi a sok z vyhrivani...

nikdo se tedy nebavi o tom, ze to nemas poustet, ze ti to nedoporucujeme apod.

Odkaz ke komentáři

S ostrekovačmi má problém takmer každá O3RS. Fakt by ma zaujímalo, čo a ako súdruzi (ne)testovali a či vznikla chyba pri návrhu, alebo až pri výrobe. Boli už prípady, kedy bol síce návrh v poriadku, ale pri výrobe sa použili nie dobre opracované nástroje a výsledkom boli zmätky, ktoré sa prejavili až po krátkom používaní...

Pýtal sa niekto na predošlej strane na látkové sedačky - s nimi zatiaľ problém nie je. Ak však v sedadlách sú rovnako mäkké molitany ako mali posledné O2FL, bude dochádzať ku krčeniu látok na bočniciach tiež. V pondelok doplním foto.

Odkaz ke komentáři

zatím mám jen špatnou sedačku , jinak vše ok . Jak jsem psal to zatejkání , tak jsem nemyslel , že tam byl rybník ,ale jen trošičku vody ,ale asi jsem puntíčkář :D :D :D , nyní už to nepozoruju :D . Ještě se chci zeptat, když to trošku honím , tak se stane , že zaparkuju vypnu motor a pak ještě 10 minut strašně hučí . je to normální ? díky

Odkaz ke komentáři

Jinak jo, je to tam nějaký povytahaný, ale klidně je možný, že pokud ty auta najedou x set tisíc km (nevim kolik), tak to klidně takhle děsně vypadat může resp. hůř jak po stejném nájezdu v OII.

Co se týče kůže, tak pokud je kvalitně ošetřovaná, chlad a následný rozehřátí by jí vadit nemělo a rozhodně nemělo ovlivnit její kvalitu.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o měsíc později...
  • o 2 týdny později...
  • o rok později...
  • o 4 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Tak tu máme reklamaci zadních vzpěr pátých dveří. Teče z nich olej jako blázen. ( ve škodovce objednali nové )
Už jen pořešit to vrzání ve sloupku (tam co je pás ) u řidiče a bude to zase ok . Kdyby měl někdo radu co to vrzání může dělat a jak odstranit , budu hrozně rád. Díky moc

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...