H@nZ Odesláno Duben 19, 2016 Sdílet Odesláno Duben 19, 2016 takže OIII RS? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
netSo! Odesláno Duben 20, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2016 Tak vcera rychlo posledne fotky a octavia ma uz noveho majitela . Dobra sprava pre mna je to ze majitel vyzera byt dost pedant a skor ako prisiel po auto uz mal objednanie tepovanie a podla planov vyzera ze bude v dobrych rukach a bude o nu starane a dorobene co som ja nestihol . Co sa tyka nastupcu tak este nie som na 100% rozhodnuty ale rad by som superb - ktora generacia sa este uvidi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Duben 20, 2016 Sdílet Odesláno Duben 20, 2016 hezký auto a škoda ho...každopádně proč přecházíš na jiný auto? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
netSo! Odesláno Duben 22, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2016 takze tu je nastupca , ale je to aspon skodovka :) par zmien iba chystam - nove znaky , pruziny a kolesa inak to uz necham origo vsetko :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 22, 2016 Sdílet Odesláno Duben 22, 2016 Moooc pekny supik! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Duben 22, 2016 Sdílet Odesláno Duben 22, 2016 tak ten je. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 22, 2016 Sdílet Odesláno Duben 22, 2016 Interiér i exteriér je přesně moje gusto ! Dobrý výběr ! Ať dobře slouží ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Duben 23, 2016 Sdílet Odesláno Duben 23, 2016 Moc pěkný nástupce taky bych jednou chtěl dvojkového superba, to je moje srdcovka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Duben 23, 2016 Sdílet Odesláno Duben 23, 2016 tohle je prostě úplně někde jinde,nebudeš mít starý auto,vzhledově nádherný jak interier tak exterier,neuvěřitelnej prostor vzadu pro posádku na nohy i když posuneš sedadla úplně dozadu,tak pořád je tam halda místa...prostě pecka auto.jednou jsem jel v kombíku a nevěřil jsem vlastním očím,že tam je tak brutál místo vevnitř. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
netSo! Odesláno Červenec 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2016 Haraburda stale zije a majitel pokracuje a dokoncuje co som ja nespravil comu sa velmi tesim :) je tam uz 6q prevodovka , oil catch tank , nove rozvody a GO motora a co som sa bavil tak su vyhladnute r19 kolesa znova a objednana origo alcantara na predne sedacky , tak par foto ako je teraz :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Červenec 4, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2016 je v dobrych rukach 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 4, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2016 Pekne je o ni postarano ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 4, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2016 Tak to buď rád, že je o ni moc dobře pečováno ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Červenec 5, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2016 Na zlatých OZtkách vypadala líp, tyhle kola co tam teď má jsou nic moc, ale pořád pěkná kára :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
netSo! Odesláno Červenec 6, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2016 Aj ja som rad chlapi , vela krat sa stalo ze auto bolo putovne a dopadlo "zle" Moje zatial vyzera ze sa u majitela nejaky cas zdrzi a popracuje sa na nom ... @Kocka87 aj ja si myslim ale majitel ma vyhliadnute ine r19 ktore mu schvalujem urcite , tak ked budu na aute pridam sem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Červenec 7, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2016 moc parádní auto a kola za mě taky lepší ty OZ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.